breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Bασίλειος Κωστέτσος αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του προξένησαν τα εμβόλια COVID-19

τά τον Κόκκοτα, τον Μπισμπίκη, τον Σταρόβα και εκατοντάδες άλλους “επώνυμους” θύματα των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 ήταν η σειρά του σχεδιαστή Βασιλείου Κωστέτσου να σοκάρει τους συμπολίτες του καθώς με αναρτήσεις του αποκάλυψε την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει εξαιτίας του εμβολιασμού μου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μάλιστα αμφισβητεί εάν οι πολιτικοί οι οποίοι ικανοποιώντας τις εντολές του Bill Gates και Klaus Schwab απαίτησαν από τους πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να πεθάνουν, έχουν λάβει πραγματικά εμβόλια.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν μπορεί να παραβλέπει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιβολή των εμβολίων ευθανασίας στη χώρα μας έπαιξε μεταξύ άλλων ο σύζυγος ενός πρώην μοντέλου και φίλης του, της κ. Μπαλατσινού, δεν έχει παρά να ζητήσει από το υπουργικό ζεύγος εξηγήσεις τόσο για την προηγούμενη αποστολή του υπουργού, στο Υπ. Υγείας όσο και την νέα του στο Κλιματικής Κρίσης, για την οποία αναμένεται μια σειρά αποκαλύψεων που θα συγκλονίσουν την παγκόσμια κοινότητα.

Γράφει λοιπόν ο Βασίλειος Κωστέτσος:

Mε μουτζώνω και με ξαναμουτζώνω. Που ενώ είχα μάθει από δικό μου πρόσωπο μέσα από τις φαρμακευτικές ότι τα εμβόλια θα δημιουργήσουν αυτοάνοσα ή εγκεφαλικά και καρδιοπάθειες το έκανα και δεν άκουσα.

Φάτη τώρα Βασίλειε!!!

Κανένα από τα εμβόλια ΔΕΝ είναι save. Ήδη στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα δυστυχώς και προφανώς αυτό μου έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα!

Θυμηθείτε τις 500άρες πρόστιμα, τις απαγορεύσεις ταξιδιών και τα ξεφτιλίκια στα εστιατόρια λες και ήταν ΛΕΠΡΟΙ όσοι αρνούνταν να κάνουν το εμβόλιο. Τώρα οι πολιτικοί και οι γιατροί που με δικτατορικό ύφος μας τα επέβαλαν και που οι  ίδιοι αμφιβάλω εάν ποτέ τα έκαναν…ΚΑΠΝΟΣ!…ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!

primenews

Back to top button