breaking newsΆποψη

Το ”Νεκτάριο” της ΑΒΒΑΚΟΥΜ που το Πάσχα ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΩΣ ΙΟΥΔΑ τον έκαψε πρώτα το ”Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων” ! ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ το έβγαλε με πνευματικό τρόπο ο Μόρφου!

Το ”Νεκτάριο” της ΑΒΒΑΚΟΥΜ που το Πάσχα ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΩΣ ΙΟΥΔΑ τον έκαψε πρώτα το ”Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων” ! ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ το έβγαλε με πνευματικό τρόπο ερήμην του ο Μόρφου!

στην πνευματικότητα ισχύουν άλλοι νόμοι και λειτουργούν ερήμην μας κι ανεπίγνωστα… τον πρωταίτιο τον έκαψαν χθες σαν Ιούδα αλλά αρχικά τον έκαψε το ”Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων” όπου είχε το θράσος μια φορά να εμφανιστεί η πρώτη και η τελευταία του..

πλησίασε πολύ και άρπαξε…

Το είχε πει και ο ίδιος ο Μόρφου κάποιους αυτός ο αναπτήρας τους καίει..

Μπήκε σε απαγορευμένη ζώνη σε φυλασσόμενη περιοχή που ελέγχεται.

Τα πνευματικά επιδέχονται πνευματικές αναλύσεις….

«Αίσθηση» και αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στη Μονή του Οσίου Αββακούμ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το ThemaOnline από λαμπραντζιά στη Λάρνακα, στη θέση του Ιούδα έβαλαν τη φωτογραφία του ψευδο-ηγούμενου αμόναχου ”Νεκτάριου”.

Το σημείο της Προδοσίας στην Εκκλησία της Κύπρου!

είχε ήδη φανεί νωρίτερα. Το σημείο οιωνός της Προδοσίας στην Εκκλησία της Κύπρου! Η ”αγχόνη” έξω από ναό της Κύπρου που προειδοποιούσε υπάρχει Ιούδας επίκειται ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Το εξέλαβε τότε ως σημείο..

Βγαίνοντας από μια σύναξη του Μητροπολίτη Μόρφου με ένα ακόμη θέμα ομιλίας στη σειρά ”Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων” που έγινε σε γνωστή κεντρική εκκλησία στην Κύπρο στην περιοχή της Μόρφου παρατήρησε ότι η τριχιά του καμπαναριού κατέληγε σε αγχόνη. Aυτοσχέδια αγχόνη δίκην χειρολαβής για την κωδωνοκρουσία.Το ερμήνευσε εμμονικά ότι θα υπάρξει προδοσία στην Εκκλησία. Ότι ένας Ιούδας είναι ανάμεσα μας. Δεν μπορούσε τότε να το συγκεκριμενοποιήσει. Σήμερα είναι σίγουρος έχει ονοματεπώνυμο ο Ιούδας ο Ισκαριώτης πάντα είχε. Αυτό συνέβη λίγους μήνες πριν. Ήξερε μέσα του ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι θα υπάρξει προδότης στην Εκκλησία… Περίμενε ότι θα σκάσει, θα βγει..

Και ο Ιούδας βρέθηκε δίπλα στο Χριστό αλλά τον πήρε και τον σήκωσε….

To σημείο ήταν συγκεκριμένο ο μεγάλος προδότης ήταν στην Εκκλησία…

η αγχόνη έξω από την εκκλησία στο Ακάκι μίλησε..

η ομιλούσα Εκκλησία.. θαυματουργή η εκκλησία στο Ακάκι … το Ακάκι έδωσε σημείο για τον παγκάκιστο..

ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΥΔΑ

Η Β ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Χθες τον κάψανε ως Ιούδα στη Λάρνακα.. Μήπως τελικά τον έκαψε το ”Ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων” …αφού ο «Ό Θεός ηµών πυρ καταναλίσκον» ..;

dimpenews.com

Back to top button