breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Epoch Times: Το CDC βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκάλεσαν αρκετούς θανάτους

Όμως συνεχίζει να επιμένει ότι είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά», γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ήταν μεταξύ των υπηρεσιών που ήταν οι «ηγέτες» της εκστρατείας παραπληροφόρησης

 

Οι αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) βρήκαν στοιχεία ότι τα εμβόλια των Pfizer-BioNTech και Moderna COVID-19 προκάλεσαν πολλαπλούς θανάτους προτού ισχυριστούν ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να συνδέουν τα εμβόλια με οποιονδήποτε θάνατο, σύμφωνα με τους Epoch Times.

Οι υπάλληλοι του CDC εργάστηκαν για να εντοπίσουν πληροφορίες σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους μετά τον εμβολιασμό και έμαθαν ότι η μυοκαρδίτιδα -ή φλεγμονή της καρδιάς, μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων- καταγράφηκε στα πιστοποιητικά θανάτου και σε αυτοψίες για ορισμένους από τους θανάτους, σύμφωνα με εσωτερικό αρχείο που ελήφθη. από τους The Epoch Times. Η μυοκαρδίτιδα περιγράφηκε επίσης ότι προκαλείται από εμβολιασμό σε ένα υποσύνολο των θανάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι στο CDC διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι πληρούσαν τον ορισμό του οργανισμού για τη μυοκαρδίτιδα, ότι δηλαδή οι ασθενείς άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα εντός 42 ημερών από τη δόση του εμβολίου και ότι οι νεκροί δεν εμφάνιζαν συμπτώματα που να σχετίζονται με τον ιό. Οι αξιωματούχοι λένε ότι μετά από 42 ημέρες, μια πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου και των συμπτωμάτων είναι αδύναμη και αναφέρουν τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ως άσχετους με το εμβόλιο και σχετιζόμενους με άλλες πιθανές εναλλακτικές αιτίες.

Σε περιπτώσεις με αυτά τα τρία χαρακτηριστικά, είναι «απολύτως» ασφαλές να πούμε ότι τα εμβόλια προκάλεσαν τους θανάτους, είπε η Δρ Clare Craig, Βρετανίδα παθολόγος και συμπρόεδρος της Ομάδας Health Advisory and Recovery Team, στους The Epoch Times.

Παρά τα ευρήματα, τα περισσότερα από τα οποία εντοπίστηκαν στα τέλη του 2021, το CDC ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει σημάδια που να συνδέουν τα εμβόλια Moderna και Pfizer αγγελιοφόρου RNA (mRNA) με τυχόν θανάτους που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

Αξιωματούχοι του CDC σε επιστολή τους στους The Epoch Times με ημερομηνία 13 Ιουνίου 2023, ανέφεραν ότι δεν αναφέρθηκαν θάνατοι στο VAERS για τους οποίους η υπηρεσία διαπίστωσε ότι «τα διαθέσιμα στοιχεία» έδειχναν ότι ο εμβολιασμός Moderna ή Pfizer «προκάλεσε ή συνέβαλε στους θανάτους».

Ο οργανισμός ανέφερε επίσης ότι τα στοιχεία από επτά θανάτους από θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson υποδηλώνουν ότι το εμβόλιο οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων.

«Αυτό είναι σκάνδαλο και ντροπή, από τη στιγμή που είχαν πληροφορίες όπως αυτή και συνέχιζαν να διατυπώνουν αυτήν την ανέντιμη στάση ότι υπάρχουν μόνο επτά θάνατοι που δεν σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA», είπε ο Δρ Andrew Bostom, ειδικός καρδιολόγος με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το CDC «αποκρύπτει αυτούς τους θανάτους», είπε.

Μια εκπρόσωπος του CDC, που παρουσίασε το φάκελο με σχετικά στοιχεία, είπε ότι «ο προσδιορισμός της αιτίας θανάτου ενός ατόμου γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο, τον ιατρό, τον ιατροδικαστή, ο οποίος συμπληρώνει το πιστοποιητικό θανάτου».

Η εκπρόσωπος αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί το CDC δεν θεωρεί τις αυτοψίες ή τα πιστοποιητικά θανάτου ως απόδειξη αιτιότητας, τα κριτήρια που θα καθορίζουν τους θανάτους που προκαλούνται από το εμβόλιο ή εάν οι σχετικοί αριθμοί έχουν ενημερωθεί από το 2023. Επίσης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένους θανάτους που περιγράφονται στο αρχείο, αναφέροντας ότι οι πληροφορίες είναι «απόρρητες και εμπιστευτικές».

Τα άτομα που πεθαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρόυσμα COVID-19 υπολογίζονταιως θάνατοι από COVID-19. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει έναν αριθμό θανάτων και  από άσχετα αίτιαΤο CDC επίσης το 2023 συμβούλεψε τους πιστοποιητές θανάτου να συμπεριλάβουν τον κορωνοϊό ως αιτία θανάτου στα πιστοποιητικά, ακόμη και αν οι θάνατοι συνέβησαν αρκετό καιρό μετά τη μόλυνση από τον COVID-19.

«Ακολουθούν ακριβώς την αντίθετη προσέγγιση στους θανάτους από τον COVID! Κάθε θάνατος μετά από ένα τεστ ήταν θάνατος από COVID. Κανένας θάνατος μετά από εμβόλιο δεν είναι θάνατος από το εμβόλιο!». είπε ο Δρ Κρεγκ. Αναρωτήθηκε τι θα χρειαζόταν για να παραδεχτεί το CDC ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει αρκετούς θανάτους που σχετίζονται με μυοκαρδίτιδα.

Πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι

Το αρχείο, που αποκτήθηκε από τους The Epoch Times μέσω ενός αιτήματος για την «Ελεύθερη Διακίνηση των πληροφοριών», δεν έχει αναφερθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Ο φάκελος ελήφθη όταν οι αρχές των ΗΠΑαπέρριψαν ένα άλλο αίτημα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας για τις ίδιες τις αυτοψίες. Το αρχείο περιγράφειτην έρευνα του οργανισμού σχετικά με αναφορές που υποβλήθηκαν στο VAERS για ύποπτες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ή μιας σχετικής πάθησης, της περικαρδίτιδας, μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Οι υπάλληλοι του CDC, ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2021, επικοινώνησαν με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και άλλους φορείς για να λάβουν ιατρικά αρχεία, πιστοποιητικά θανάτου και αυτοψίες, καθώς προσπαθούσαν να επιβεβαιώσουν εάν κάθε αναφορά ήταν νόμιμη.

Το αρχείο δείχνει ότι το CDC εξέτασε 3.780 αναφορές έως τις 13 Απριλίου 2023, ένας μικρός αριθμός από τις οποίες ήταν διπλότυπες. Από τα αναφερόμενα κρούσματα, 101 οδήγησαν σε θάνατο.

Σε μια περίπτωση, ένας 37χρονος άνδρας άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα που μπορεί να προκληθούν από μυοκαρδίτιδα, όπως δύσπνοια, λίγο μετά τη λήψη εμβολίου της Moderna για τον COVID-19. Ο άνδρας κατέρρευσε τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του και σύντομα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Δρ Darinka Mileusnic, η ιατροδικαστής που εξέτασε τον άνδρα, είπε σε μια έκθεση νεκροψίας ότι ο ασθενής πέθανε από «απόκριση συστηματικής φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό» που προκάλεσε, μεταξύ άλλων προβλημάτων, οξεία μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με το αρχείο CDC.

Ο εργαζόμενος στο CDC που του ανατέθηκε να εξετάσει τον θάνατο έγραψε ότι ήταν «προφανές πως έχουμε να κάνουμε με έναν ξαφνικό θάνατο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna».

«Ένας από τους παράγοντες θανάτου είναι η οξεία μυοκαρδίτιδα. Υπάρχουν άλλα ευρήματα που σχετίζονται με VAE [ανεπιθύμητη παρενέργεια του εμβολίου] και μη σχετιζόμενα με το εμβόλιο. Έτσι, δεν μπορεί να διακριθεί ότι μόνο το εμβόλιο μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο», έγραψε ο υπάλληλος του CDC.

Η Δρ. Mileusnic απέρριψε αίτημα για σχόλιο μέσω του εργοδότη της, του Περιφερειακού Ιατροδικαστικού Κέντρου της Κομητείας Knox στο Τενεσί. Το κέντρο είπε ότι θα παράσχει έκθεση νεκροψίας μόνο εάν παρείχε το όνομα και την ημερομηνία θανάτου του αποθανόντος. Το αρχείο CDC δεν περιλάμβανε ονόματα.

εικόνα-5639959
Τα κεντρικά γραφεία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στην Ατλάντα

Αφού ένας άλλος νεαρός άνδρας, 24 ετών, πέθανε στις 27 Οκτωβρίου 2021, περίπου δύο μήνες μετά τη δεύτερη ένεση με το εμβόλιο της Pfizer, ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης τον διέγνωσε με μυοκαρδίτιδα. Η νεκροψία ανέφερε ως αιτία θανάτου τις «επιπλοκές της μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο για τον COVID-19», σύμφωνα με το αρχείο.

Ένα μεταθανάτιο τεστ για COVID-19 ήταν αρνητικό, δεν βρέθηκαν ιικοί μικροοργανισμοί σε μεταθανάτιο έλεγχο της καρδιάς και δεν υπήρχαν άλλα σημάδια ιών που μπορεί να προκάλεσαν τη μυοκαρδίτιδα, δείχνουν οι σημειώσεις.

Ένας άλλος λήπτης εμβολίου, ένας 77χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 14 Νοεμβρίου 2021. Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας είχε περικαρδίτιδα και ανέφερε την αιτία θανάτου ως «επιπλοκές από την ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό», σύμφωνα με το αρχείο.

Ο εργαζόμενος στο CDC που εξέτασε αυτή την υπόθεση είπε ότι πληρούσε τον ορισμό του CDC για την περικαρδίτιδα με βάση την αυτοψία και το πιστοποιητικό θανάτου, αλλά σημείωσε ότι υπήρχαν συννοσηρότητες όπως η στεφανιαία νόσος που αναφέρθηκαν ως συνεισφέρουσες στον θάνατο. Ο ασθενής έλαβε επίσης εμβόλια κατά της γρίπης και του έρπητα ζωστήρα περίπου δύο μήνες πριν από τον θάνατο, επομένως «είναι δύσκολο να πούμε ότι το εμβόλιο κατά του COV-19 από μόνο του προκάλεσε περικαρδίτιδα», έγραψε ο εργαζόμενος.

Μεταξύ άλλων θανάτων, στο αρχείο του CDC είναι:
  • Ένας άνδρας, του οποίου η ηλικία διορθώθηκε, υπέστη αιφνίδιο καρδιακό θάνατο τον Απρίλιο του 2021 μετά από εμβολιασμό με Johnson & Johnson. Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής. Ένας εργαζόμενος στο CDC δήλωσε ότι η περίπτωση δεν πληρούσε τεχνικά τον ορισμό του κρούσματος του οργανισμού, αλλά «θα εξέταζε πιθανή υποκλινική μυοκαρδίτιδα, δεδομένων των ιστοπαθολογικών ευρημάτων».
  • Μια 21χρονη γυναίκα που πέθανε το 2021 μετά από επιληπτικές κρίσεις και καρδιακές αρρυθμίες μετά τον εμβολιασμό με Pfizer, βρέθηκε ότι είχε λεμφοκυτταρική μυοκαρδίτιδα. Το CDC κατέγραψε την περίπτωσή της ως επιβεβαιωμένη μυοκαρδίτιδα χωρίς στοιχεία ιογενών αιτιών.
  • Ένας 45χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του το 2021 μετά τον εμβολιασμό με Moderna, αλλά δεν έγινε έλεγχος για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.
  • Μια 55χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ένα χωράφι το 2021 μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson, επιβεβαιώθηκε σε αυτοψία ότι είχε μυοκαρδίτιδα και ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ο θάνατος πληρούσε τον ορισμό της περίπτωσης του CDC, αλλά η ταυτόχρονη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού «καθιστά την ιογενή μυοκαρδίτιδα μια πιθανή εναλλακτική αιτία», δήλωσε ένας εργαζόμενος στο CDC. Ο ιατροδικαστής αρνήθηκε να σχολιάσει.
εικόνα-5639962
Aνθρωποι λαμβάνουν μια δόση του εμβολίου COVID-19 σε μια τοποθεσία εμβολιασμού που οργανώθηκε από την Amazon στο κέντρο του Σιάτλ

Οι Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό. Οι αριθμοί παρτίδων για τα εμβόλια που εγχύθηκαν σε άτομα που πέθαναν ήταν μεταξύ των πληροφοριών στο αρχείο που συντάχθηκε από το CDC. Ορισμένες παρτίδες εμβολίων έχουν προκαλέσει σημαντικά περισσότερα προβλήματα από άλλες, σύμφωνα με δεδομένα του CDCπου ελήφθησαν από το μη κερδοσκοπικό Informed Consent Action Network.

Έχουν αναφερθεί θάνατοι σε άλλες χώρες από μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων θανάτων νεαρών ατόμων. Περισσότεροι θάνατοι από εμβόλια σε περιπτώσεις που δεν περιελάμβαναν μυοκαρδίτιδα  έχουν επιβεβαιωθείαπό τις διεθνείς αρχές. Πιστοποιητικά θανάτου που έλαβε η The Epoch Times από πολλές πολιτείες των ΗΠΑέχουν επίσης αναφέρει τα εμβόλια για τον COVID-19 ως αιτία ή συμβολή σε δεκάδες θανάτους.

εικόνα-5639958

Ακύρωση

Το αρχείο και τα email που έλαβε επίσης η The Epoch Times δείχνει ότι η υπηρεσία άρχισε να παρεμβαίνει λίγο μετά την εισαγωγή των εμβολίων σε περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό που οδήγησαν σε θάνατο και μερικές φορές ακύρωναν τον πιστοποιητικό.

Πάρτε την περίπτωση ενός 23χρονου άνδρα που έφυγε από το σπίτι στις 13 Απριλίου 2021, για να πάει για τζόκινγκ και βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου. Ο θάνατός του σημειώθηκε τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Johnson & Johnson για τον COVID-19.

Μια αυτοψία διαπίστωσε μυοκαρδίτιδα και το περιστατικό πληρούσε τον ορισμό της περίπτωσης του CDC για μυοκαρδίτιδα. Αλλά ο Κλάδος Παθολογίας Λοιμωδών Νοσημάτων (IDPB) του CDC το άλλαξε στη συνέχεια. «Ανά αξιολόγηση IDPB, όχι μυοκαρδίτιδα», λένε οι σημειώσεις για την υπόθεση.

Η αξιολόγηση είναι ένα από τα έγγραφα που το CDC αρνήθηκε να αποκαλύψει. Αρνήθηκε επίσης να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον θάνατο του άνδρα ή άλλες συγκεκριμένες περιπτώσεις, αναφερόμενο αόριστα πως περαιτέρω πληροφορίες αφορούν το ιατρικό απόρρητο.

Ο Δρ Bostom, αφού εξέτασε τις σημειώσεις για την υπόθεση, είπε ότι ήταν ένα «ξεκάθαρο» παράδειγμα μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από εμβόλια.

Το CDC δεν διενεργεί το ίδιο αυτοψίες, αλλά συγκεντρώνει τους φακέλους ως μέρος της έρευνας. Οι αυτοψίες δεν είναι τέλειες, αλλά θεωρούνται το χρυσό πρότυπο για τον εντοπισμό της αιτίας του θανάτου, είπε ο Δρ Bostom.

«Πρόκειται για τα ισχυρότερα στοιχεία που μπορούμε να έχουμε», είπε. Δύο από τις περιπτώσεις του φακέλου αναφέρθηκαν από τον Δρ Τζέιμς Γκιλ, τον επικεφαλής ιατροδικαστή του Κονέκτικατ, και αρκετούς άλλους γιατρούς σε ένα  έγγραφο του Φεβρουαρίου του 2022 με κριτές από ομοτίμουςΟι γιατροί αποκάλυψαν ευρήματα άτυπης μυοκαρδίτιδας σε δύο εφήβους μετά τον εμβολιασμό με Pfizer, περιγράφοντάς τες ως «μεταεμβολιαστική αντίδραση» που μπορεί να είχε αναπτυχθεί λόγω «υπερβολικής φλεγμονώδους απόκρισης».

εικόνα-5639964
Ένας υπάλληλος μεριμνά για την απογραφή των προπωληθέντων κασών σε ένα γραφείο τελετών στη Νέα Υόρκη

Οι αξιωματούχοι του CDC εξέδωσανμια δημόσια απάντηση λέγοντας ότι η αξιολόγηση των κρουσμάτων από το IDPB υποδεικνύει μη εμβολιασμένα αίτια θανάτου: παρβοϊό στη μία περίπτωση και σήψη από βακτηριακή λοίμωξη στην άλλη.

«Αυτές οι παραλείψεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν εσφαλμένα στην υπόθεση ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 ήταν άμεσα υπεύθυνα για τους θανάτους αυτών των 2 ασθενών. Πιστεύουμε ότι η παροχή αυτών των σημαντικών παθολογικών ευρημάτων θα επιτρέψει στους αναγνώστες μια πληρέστερη προοπτική των αιτιών θανάτου σε αυτές τις περιπτώσεις», ανέφερε τότε το CDC.

Ο Δρ Κρίστοφερ Πάντοκ, ένας από τους αξιωματούχους, είπε σε ένα email που έλαβε η The Epoch Times ότι η απάντηση του CDC περιγράφει λεπτομερώς «τη δουλειά που κάναμε για να εντοπίσουμε την πραγματική αιτία θανάτου αυτού του νεαρού άνδρα». Σε μια ωμή απάντηση αυτού, οι γιατροί  είπανότι το CDC «ξεπέρασε τον ρόλο του» και εξήγησαν γιατί οι ισχυρισμοί του CDC δεν ίσχυαν. Ο παρβοϊός, είπαν, δεν θα προκαλούσε τον τύπο της καρδιακής βλάβης που παρατηρήθηκε στο αγόρι που πέθανε. Η παρουσία βακτηρίων «δεν είναι η αιτία θανάτου, αλλά συνέπεια του θανάτου», είπαν.

Το πιστοποιητικό για το αγόρι που πέθανε στο Κονέκτικατ ανέφερε τον εμβολιασμό του ως αιτία θανάτου, είπε ο Δρ Γκιλ στους The Epoch Times. Η έκθεση νεκροψίας του άλλου αγοριού σημειώνει ότι πέθανε από «μυοκαρδίτιδα αβέβαιης αιτιολογίας».

Άλλος ένας θάνατος ανηλίκου εξετάστηκε από εργαζόμενους του CDC μετά από αναφορά στο VAERS. Ένας 7χρονος στην πολιτεία της Ουάσιγκτον πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου 2022, περίπου δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer. Ο ιατροδικαστής αναγνώρισε τη μυοκαρδίτιδα ως αιτία θανάτου, αλλά, «ανά IDPB, εντοπίστηκαν μολυσματικά αίτια», σύμφωνα με το φάκελο.

«Το CDC κλήθηκε για να βοηθήσει στη διερεύνηση της υπόθεσης. Από την έρευνα, η αιτία της μυοκαρδίτιδας δεν μπόρεσε να προσδιοριστεί με σαφήνεια», δήλωσε στους The Epoch Times μέσω email ένας εκπρόσωπος της Δημόσιας Υγείας του Σιάτλ & της Κομητείας Κινγκ.

Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από τους The Epoch Times δείχνουν ότι εκτός από τους αξιωματούχους της πολιτείας της Ουάσιγκτον, οι αρχές σε πολλές πολιτείες ζήτησαν από το CDC να εξετάσει δείγματα ιστού από άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Αποκαλύπτουν επίσης ότι το CDC γνώριζε αρκετούς πρόσθετους θανάτους μετά τον εμβολιασμό στους οποίους βρέθηκε μυοκαρδίτιδα κατά τη νεκροψία – και τουλάχιστον κάποιες άλλες πιθανές αιτίες αποκλείστηκαν – προτού εκδώσει τη δήλωσή του για δήθεν μηδενικούς θανάτους το 2023.
εικόνα-5640857
Ένας γιατρός χορηγεί μια δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19 σε εμβολιαστικό κέντρο του Σιάτλ στις 24 Ιανουαρίου 2021

Λεπτομέρειες από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ένας άνδρας που ήταν εν ενεργεία στον στρατό, για παράδειγμα, «κατέρρευσε μετά από ένα σύντομο τρέξιμο» και δεν κατάφερε να επανέλθει, έγραψετον Μάρτιο ο Δρ Τζον Σου, ο επικεφαλής αξιωματούχος για την ασφάλεια των εμβολίων για την ομάδα εργασίας του CDC για τα εμβόλια COVID-19. «Στην αυτοψία, ο παθολόγος παρατήρησε στοιχεία μυοκαρδίτιδας».

Το τεστ για τον COVID-19 ήταν αρνητικό και «οι τοξικολογικές και άλλες αναλύσεις δεν έδειξαν άλλο πρόβλημα», σύμφωνα με το email, αν και υπήρχαν ενδείξεις ότι μια «ανατομική παραλλαγή στα αγγεία της καρδιάς» θα μπορούσε να προκαλέσει την ξαφνική καρδιακή ανακοπή.

Η υπόθεση δεν αναφέρθηκε ούτε καταγράφηκε στο VAERS, δήλωσαν στρατιωτικοί αξιωματούχοι.

Το Υπουργείο Άμυνας δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό. Το CDC περίπου την ίδια περίοδο έλαβε αίτημα για ανάλυση ιστού από έναν 42χρονο κάτοικο του Νιου Χάμσαϊρ που πέθανε στις αρχές του 2022 μετά από δόση εμβολίου Pfizer. Η αυτοψία διαπίστωσε «εκτεταμένη οξεία και υποξεία μυοκαρδίτιδα», είπεστο CDC η Δρ Jennie Duval, η επικεφαλής ιατροδικαστής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Νιού Χάμσαϊρ. Ο μεταθανάτιος έλεγχος για COVID-19 επέστρεψε αρνητικός.

Ένας εκπρόσωπος του τμήματος είπε στους The Epoch Times μέσω email ότι το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατροδικαστή «δεν θα δημοσιοποιήσει την αιτία και τον τρόπο θανάτου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επειδή οι εκθέσεις νεκροψίας, οι ερευνητικές εκθέσεις και τα δικαιολογητικά είναι εμπιστευτικά ιατρικά αρχεία».

Το CDC έλαβε επίσης το 2022αναφορές νεκροψίαςγια τον George Watts Jr., έναν 24χρονο από την πολιτεία της Νέας Υόρκης, ο οποίοςκατέρρευσε στο σπίτιτου αφού έλαβε εμβόλιο της Pfizer, πέθανε από «μυοκαρδίτιδα σχετιζόμενη με το εμβόλιο COVID-19» και βρέθηκε αρνητικός για COVID 19; και ο Joseph Keating, ένας 26χρονος άνδρας από τη Νότια Ντακότα, ο οποίος, σύμφωνα με τη νεκροψία και το πιστοποιητικό θανάτου, πέθανεαπό μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από τα εμβόλια.

Δεν είναι σαφές γιατί το CDC δεν υπολογίζει τα πιστοποιητικά θανάτου ή τις αυτοψίες ως απόδειξη ότι τα εμβόλια συνέβαλαν ή προκάλεσαν τους θανάτους. Η στάση του CDC δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ήταν μεταξύ των υπηρεσιών που «ήταν οι ηγέτες της εκστρατείας παραπληροφόρησης για να πείσουν το αμερικανικό κοινό, συμπεριλαμβανομένου του George Watts, Jr., ότι τα πειραματικά εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά ακόμη και πριν αδειοδοτηθούν», αναφέρει ο Ray Flores. ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Watts σε μια αγωγή που κατατέθηκε κατά της πολιτείας.

εικόνα-5639970
Ένας υπάλληλος γραφείου κηδειών μεταφέρει ένα πτώμα από ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στις 23 Απριλίου 2020

«Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι έχουν αποδειχτεί κατηγορηματικά ότι τα εμβόλια σκοτώνουν», είπε.

Ένας αξιωματούχος του CDC είπε σε μια αποστολή στις αρχές του 2022 ότι το IDPB του CDC είχε πρόσφατα «εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στον συντονισμό, τη διαβούλευση και την εργαστηριακή αξιολόγηση των ιστών αυτοψίας από θανάτους που συνέβησαν μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων ύποπτης μυοκαρδίτιδας».

Η προσπάθεια περιελάμβανε στενό συντονισμό με το Γραφείο Ασφάλειας Εμβολιασμών του CDC, κρατικούς υγειονομικούς αξιωματούχους και αξιωματούχους του CDC που εργάζονται για την πολιτική και τις επικοινωνίες, είπε.

«Όταν ζητηθεί, το CDC μπορεί να παρέχει διαβουλεύσεις για ανάλυση δειγμάτων ιστών», δήλωσε στους The Epoch Times μια εκπρόσωπος του CDC.

Η δήλωση του CDC του 2023 περί μηδενικών θανάτων που συνδέονται με τα εμβόλια Moderna ή Pfizer αποδόθηκε στο Γραφείο Ασφάλειας Ανοσοποίησης. Επικεφαλής του γραφείου είναι ο Δρ Tom Shimabukuro, ο οποίοςπρόσφερε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το CDC απέκρυψε επίσης την εύρεση εκατοντάδων σημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου τουαιφνίδιου θανάτου καιτων εμβοών , και δημοσίευσε ένα έγγραφο αυτό το μήνα πουπροωθήθηκε ψευδώς ως απομυθοποίηση μιας συσχέτισης μεταξύ του ξαφνικού θανάτου και των εμβολίων mRNA.

Περισσότερες από 676 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα, σημείωσε το CDC. Ενώ το εμβόλιο Johnson & Johnson έχει αποσυρθεί από την αγορά, ο οργανισμός υποστηρίζει ότι τα εμβόλια από Pfizer, Moderna και Novavax είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά».

«Τα εγκεκριμένα μβόλια για τον COVID-19 χορηγούνται στο πλαίσιο της πιο ολοκληρωμένης και εντατικής προσπάθειας παρακολούθησης της ασφάλειας των εμβολίων στην ιστορία των ΗΠΑ», δήλωσε η εκπρόσωπος του CDC στους The Epoch Times.

Η εκπρόσωπος είπε ότι ο οργανισμός «δεν έχει εντοπίσει ασυνήθιστα ή απροσδόκητα μοτίβα θανάτων μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 που δεν έχουν ήδη περιγραφεί διεξοδικά και δημοσιοποιηθεί στη δημοσιευμένη βιοϊατρική βιβλιογραφία ή σε δημόσιες παρουσιάσεις»...

primenews

Back to top button