breaking newsΔιεθνή

Γυναίκα συνελήφθη, αφού προσπάθησε να πετάξει το νεογέννητο μωρό της στην τουαλέτα

Η ίδια αρνείται ότι ήταν έγκυος

Η Shaniqua D. Caldwell, η οποία είπε στις Αρχές ότι δεν ήταν έγκυος και δεν είχε κάνει σεξ εδώ και έξι χρόνια, συνελήφθη στο Κεντάκι και κατηγορήθηκε για απόκρυψη της γέννησης βρέφους.

Μια οδυνηρή σκηνή εξελίχθηκε σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίου, τα IHOP, στο Κεντάκι, καθώς η Αστυνομία έλαβε μια κλήση για μια γυναίκα που αιμορραγούσε στην τουαλέτα. Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στην Αστυνομία ισχυρίστηκε πως η γυναίκα προσπάθησε να πετάξει το μωρό της στην τουαλέτα.

Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία, η γυναίκα είχε φύγει από το σημείο, αλλά βρήκαν στην τουαλέτα το νεκρό μωρό, το οποίο φαινόταν να είχε μόλις γεννηθεί. Η 35χρονη Shaniqua Caldwell βρέθηκε στη συνέχεια σε πάρκινγκ ξενοδοχείου, σύμφωνα με την «Bowling Green Daily News».

Η Caldwell παραδέχτηκε ότι ήταν στο εστιατόριο, αλλά αρνήθηκε ότι ήταν έγκυος. Αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατρούς και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει σεξ εδώ και έξι χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Bowling Green Daily News» ισχυρίστηκε, επίσης, ότι είναι συγγενής με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

«Μετά τη συνομιλία που είχα με την Caldwell, ανησύχησα για την ψυχική της κατάσταση», έγραψε ο ντετέκτιβ Kyle Scharlow στην κατάθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα. «Ανησύχησα επίσης για την υγεία της, όταν αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη, αφού πιθανότατα μόλις είχε γεννήσει ένα παιδί».

Με την Αστυνομία να πιστεύει ότι αποτελούσε πιθανό κίνδυνο για τον εαυτό της, η Caldwell τέθηκε υπό κράτηση για επείγουσα αξιολόγηση της ψυχικής της υγείας. Δεν μπορούσε να δώσει τοπική διεύθυνση και δήλωσε ότι ήταν από τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έδωσε ούτε εκεί διεύθυνση.

Στη συνέχεια εισήχθη στην περιφερειακή φυλακή Warren Country, με την κατηγορία πλημμελήματος κατηγορίας Α για απόκρυψη της γέννησης βρέφους.

Η αιτία θανάτου του μωρού δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, καθώς αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες κατηγορίες σε βάρος της 35χρονης.

Prime News.

Back to top button