Διεθνή

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)

Ειρηναίος Ερινύα ... Καθαίρεσαν Πατριάρχη αλλά αδυνατούν να καθαιρέσουν τον ακόλαστο αρχιμανδρίτη ! Στο απυρόβλητο ο Βεβήλης της μονής Οσίου Αββακούμ! Από τη Βαβυλιάδα στη Βεβηλιάδα! Από τον Βαβύλη στον Βέβηλο Βεβήλη!! 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δικαιοκρισία!!

Η Βαβυλιάδα έριξε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων με εντολή ξένου παράγοντα. Ως και τα ισραηλινά δικαστήρια στη συνέχεια τον δικαίωσαν. Ωστόσο τα σκοτεινά κυκλώματα και η διαπλοκή τον κατέστησαν έγκλειστο για δεκάδες χρόνια στο εσωτερικό του πατριαρχείου ως απλό μοναχό..

”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” ..

τον είδε νοερά τελευταία τον Ειρηναίο στο μαρτύριό του .. ήταν σαν ψυχολογικό θρίλερ .. έπεφτε αλλεπάλληλα από τοίχο σε τοίχο μέσα στους περίκλειστους διαδρόμους. Βίωνε το αδιέξοδο το Λαβύρινθο της Κόλασης...Δεσπότης Δεσμώτης…. Μ΄ένα συναίσθημα άγχους κι αγωνίας…ασφυκτιούσε αλλά υπέμεινε. Επέδειξε μαχητικό φρόνημα αντίστοιχο με αυτό της εγκαρτέρησης των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων.

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. ακόμα δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)

Δεν παραιτήθηκε ποτέ από το δίκιο του τόσο εν ζωή όσο και μετά την κοίμηση του. Διεκδικεί ως το τέλος και μετά το τέλος ως τώρα την πραγματική αποκατάσταση και δικαίωση του.. Βίωσε το μαρτύριο της διοικητικής κράτησης των πολιτικών κρατουμένων των αδελφών του Παλαιστινίων που χωρίς δίκη και δίχως κατηγορία σαπίζουν στα σιωνιστικά μπουντρούμια για δεκαετίες ολόκληρες και όσους επιβιώσουν τους βγάζουν με ανήκεστη βλάβη.

Ειρηναίος ο συνώνυμος της ειρήνης αξιώθηκε να ταυτιστεί με τον πόνο των ανθρώπων στην Αγία Γη.. Τον έθαψαν ζωντανό στον Πανάγιο Τάφο. Είναι ένας ζωντανός μάρτυρας του Σιωνισμού. Ο Ειρηναίος ως Ερινύα πλέον ζητά δικαίωση..

Του χρεώθηκε μαρτύριο η ακραία ταπείνωση η άδικη μεταχείριση ο διασυρμός η καθαίρεση κι ο εγκλεισμός.. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στη σύγχρονη Εκκλησιαστική Ιστορία πατριάρχη να τον ξηλώνουν με δάκτυλο πρακτόρικο οι υπηρεσίες εν μια νυκτί. Ταπεινώθηκε δικάστηκε χλευάστηκε φυλακίστηκε μαρτύρησε ως πατριάρχης Ιεροσολύμων εις τύπον Χριστού.

Εγκλειστος! άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη. Ο Ειρηναίος επιστρέφει ως Ερινύα!!

Και πάλι ο 142ος: ”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” ..

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)

Πόλεμος και .. Ειρηναίος! ΒΙΝΤΕΟ

update Πόλεμος και .. Ειρηναίος! ΒΙΝΤΕΟ (2)

Μεταθανάτια εμφάνιση του Πατριάρχη Ειρηναίου Ιεροσολύμων του Εγκλείστου: Πάρε αυτά για…. (επί του πνευματικού πιεστηρίου)

και η κατάληξη

Ο πατριάρχης Θεόφιλος κλείνει το ιστορικό σχολείο ”Άγιος Δημήτριος” του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ με 322 μαθητές κυρίως Παλαιστινιακής καταγωγής! Οι μαθητές σπαράζουν: «Άγιε Δημήτριε, ψυχή μου που θα πάμε αν φύγεις;» !! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ειρηναίος Ερινύα ..είναι μια τραγωδία σε εξέλιξη .. ακόμα δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ..

dimpenews.com

Back to top button