Διεθνή

Και Θεόφιλος … ο Κασσελάκης!

Και Θεόφιλος … ο Κασσελάκης! Πήγε και Ραμάλα Παλαιστίνη… Ο Κασσελάκης πήγε Δυτική όχθη στη Ραμάλα και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής αρχής ανέβασε στις γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τις θέσεις του που η σημαντικότερη είναι: ”Έχει φτάσει η ώρα η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισπανίας, της Νορβηγίας και της Ιρλανδίας και να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης.” Κάνει αρκετές αναφορές σε Ανδρέα Παπανδρέου και τις φιλικές σχέσεις που είχε με αραβικό κόσμο και Αραφάτ επιχειρεί να παραστήσει το διάδοχο σχήμα και να διεμβολίσει ΠΑΣΟΚ.

Δεν παρέλειψε να πάει και να συναντηθεί και με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο .. Δεν έχει αφήσει μεγαλοπαπά για μεγαλοπαπά. Από τον Οικουμενικό ως τον Ιερώνυμο και τώρα με Θεόφιλο…

ή είναι άσχετος εντελώς από θρησκεία ή μας δουλεύει κανονικά και εφαρμόζει πιστά την ατζέντα..

H Eκκλησία σταμάτησε να καταγγέλει το φαινόμενο όταν της έσκασε στα χέρια το σκάνδαλο Αββακούμ που αποδείχθηκε ερωτική γιάφκα διαστροφής του πρωταίτιου.Τους κοριούς τους είχε μέσα στο σπίτι της, ο Οίκος του Θεού ήταν παγιδευμένος..

Μπροστά στον Αββακουμασιώτη ο Κασσελάκης έγινε συμπαθής ως απολωλός το κακό είναι ότι παράλληλα αποδεικνύεται και υιός της απωλείας αφού συμπαρασύρει ως δημόσιο πρόσωπο κι άλλους και πρωτοστάτησε μαζί με την κυβερνώσα παράταξη να καταστεί η Πολιτεία κι επίσημα Σόδομα..

dimpenews.com

Back to top button