Διεθνή

Ομαδική εκτέλεση 3 χριστιανών από την ISIS στη Νιγηρία! ΦΩΤΟ

3 χριστιανοί στο Borno στη Νιγηρία δολοφονήθηκαν από την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ” Islamic State’s West Africa Province (ISWAP) . Μια ομαδική εκτέλεση στην ύπαιθρο. Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα και είναι πισθάγκωνα δεμένοι.. Το εκτελεστικό απόσπασμα έχει πάρει θέση όπισθεν αυτών και τους εκτελεί με αυτόματα.

Στις 4 Ιουνίου, το Ισλαμικό Κράτος (IS) δημοσίευσε στο Amaq News Agency ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη δολοφονία 3 χριστιανών πολιτών με πολυβόλα που συνέβη την προηγούμενη μέρα, στις 3 Ιουνίου, στον δρόμο Kamuya-Burate, στην πολιτεία Borno, στη βόρεια Νιγηρία.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Ισλαμικού Κράτους παραπάνω, οι μουτζαχεντίν ISWAP [της Δυτικής Αφρικής του Ισλαμικού Κράτους] συνέλαβαν 3 Χριστιανούς στον δρόμο Kamuya-Burate στην πολιτεία Borno και στη συνέχεια τους σκότωσαν χρησιμοποιώντας φορητά όπλα και ελαφρά όπλα, όπως πολυβόλα.

Η Νιγηρία είναι η μεγαλύτερη χώρα της Αφρικής και μια από τις πιο πετρελαιοπαραγωγές του κόσμου κάτι που την καθιστά στόχαστρο των ισχυρών που ενεργοποιούν πληρεξουσίους τους για τη διαρκή καθυπόταξη της..Είναι υπό τον έλεγχο των Βρετανών και οι χριστιανοί που ελέγχουν το Νότο ενώ οι ισλαμιστές το Βορρά κατηγορούν την Βρετανία ότι είναι πίσω από τη δράση της ΙΣΙΣ για να εκβιάσει και να πιέσει για να παραμείνει κυρίαρχη.

dimpenews.com

Back to top button