Διεθνή

Ταξίδι αστραπή του Άσαντ στην Τεχεράνη.. Μόνο ο Άσαντ τόλμησε να πάει Τεχεράνη για να αποτίσει φόρο τιμής στο Ραίσι!

Ταξίδι αστραπή του Άσαντ στην Τεχεράνη.. Μόνο ο Άσαντ τόλμησε να πάει Τεχεράνη δεν πουλάει ούτε νεκρούς τους συμμάχους του. Έχει παντελόνια λόγο και τιμή. Σπαθί ο Άσαντ. Σπαθί ”αρχαγγελικό”.

Ο Σύρος πρόεδρος Άσαντ συνάντησε τον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν Χαμενεΐ, έναν στενό σύμμαχο, στην Τεχεράνη την Πέμπτη για να εκφράσει συλλυπητήρια για τον θάνατο του Προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι.
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ συναντήθηκε με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν στην πρωτεύουσα Τεχεράνη και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του..

Ο Άσαντ συναντήθηκε με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε στη συντριβή του ελικοπτέρου νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ιράν Mohammad Mokhber ήταν παρών σε αυτή τη συνάντηση.(abcnews)

Το ταξίδι του Άσαντ πραγματοποιήθηκε καθώς το Ιράν άνοιξε μια πενθήμερη περίοδο εγγραφών την Πέμπτη για τους υποψηφίους που θέλουν να είναι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιουνίου για να αντικαταστήσουν τον αείμνηστο Ραΐσι.

dimpenews.com

Back to top button