breaking newsΔιεθνή

Φάρατζ: «πληθυσμιακή κρίση» κάνει τη Βρετανία φτωχότερη

Ο Νάιτζελ Φάρατζ προειδοποίησε ότι η Βρετανία ζει μια «πληθυσμιακή κρίση» που «μας κάνει φτωχότερους» κατά τη διάρκεια του εκλογικού ντιμπέιτ της Παρασκευής το απόγευμα

Ο ηγέτης του Reform UK είπε ότι από τα τέλη της δεκαετίας του 1940, η μετανάστευση ήταν περίπου 30.000 με 40.000 ετησίως.

Όμως, 2,7 εκατομμύρια εισήλθαν υπό την κυβέρνηση των Εργατικών του Τόνι Μπλερ και 4,3 εκατομμύρια υπό τους Τόρις, παρά τη δέσμευση του μανιφέστου του 2010 να μειωθεί σε «κάτω από δεκάδες χιλιάδες ετησίως».

Η Penny Mordaunt υπερασπίστηκε το ιστορικό των Τόρις για τη μετανάστευση κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο BBC, λέγοντας ότι με ένα ετήσιο ανώτατο όριο, η μετανάστευση θα αρχίσει να μειώνεται.

Η Άντζελα Ρέινερ, η αναπληρωτής αρχηγός του Εργατικού Κόμματος, ανταπέδωσε, λέγοντας: «Μου αρέσει η περιστροφή σε αυτό, 14 χρόνια και έχετε τριπλασιάσει τα καθαρά νούμερα μετανάστευσης».

Ο Stephen Flynn, ο ηγέτης του SNP του Westminster, κάλεσε για θετικότητα σχετικά με τη μετανάστευση, επισημαίνοντας ότι ο Sir Keir Starmer είχε πει το 2020 ότι οι Εργατικοί έπρεπε να υποστηρίξουν την ελευθερία μετακίνησης.

Prime News.

Back to top button