Διεθνή

Ήταν άκακος ο όφις Mr F- Φ(ε)ιδίας; στον 666 ως χξς’ τα 2 ακραία γράμματα χς=Χριστός χωρίζονται από το οφιδοειδές ξ που παριστάνει τον όφιν.

Ήταν άκακος ο όφις Mr F; στον 666 ως χξς’ τα 2 ακραία γράμματα χς=Χριστός χωρίζονται από το οφιδοειδές ξ που παριστάνει τον όφιν.

Aναφέρει ο Στέργιος Ν. Σάκκος, Ομότιμος Καθηγητής Εισαγωγής & Ερμηνείας Καινής Διαθήκης Α.Π.Θ. σε άρθρο του με τίτλο ‘‘ χξς’ – Το όνομα του Αντιχρίστου (Αποκ. 13,18)” : 

”Παρατηρήθηκε επί πλέον ότι το σύμπλεγμα χξς’ παριστάνει τα ακραία γράμματα του ονόματος «Χριστός» διχαζόμενα υπό του οφιοειδούς ξ του παριστάνοντος τον όφιν, τον οποίον λάτρευαν οι οφίται, οι διεισδύσαντες εντός της Εκκλησίας, όπως το ξ εντός του ονόματος του Χριστού” (Πεμπτουσία 16/3/24)

Είναι από ζωοφιλία και οικολογική διάθεση το σκηνικό; Aλλά εδώ μπήκε σε φέρετρο χώθηκε σε τάφο και συγκατοίκησε με τον όφι υποχθόνια κάτω από τη γη συν την ομολογία ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο 666 ο αριθμός του Αντίχριστου που κάνει σε άλλο βίντεο. Και πολλά άλλα στοιχεία είναι ένας συγκερασμός. τα παιδία παίζει;

dimpenews.com

Back to top button