Διεθνή

Η/Ο ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ..! Ο Μακρόν με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν… έγκυος! O Λαμπαδηδρόμος …..και το ”ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” ΑΛ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΥ!

Η/Ο ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ..! Ο Μακρόν με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν… έγκυος! O Λαμπαδηδρόμος …..και το ”ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” ΑΛ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΥ!

Ο Μακρόν επενδύει στη σεξουαλική διαστροφή!

Ο Γάλλος πρόεδρος φωτογραφήθηκε με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν… έγκυος.. , δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Μπενουά Σεβαλιέ, έναν από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία, γνωστό youtuber , influencer, ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται ότι ήταν και ολίγον έγκυος, όπως είχε ανακοινώσει!

Οταν ο Σεβαλιέ υποστήριζε ότι ήταν… έγκυος
Η φωτογραφία είναι από τη γιορτή που στήθηκε στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας την Παρασκευή 21 Ιουνίου για τη «γιορτή της μουσικής».

H υπερέκθεση της σεξουαλικής παρακμής του είδους μας, την οποία βλέπουμε στην καθημερινότητά μας, προέρχεται από τη σεξουαλική διαστροφή και παρακμή που συντελούνται μπροστά στα μάτια μας, σε ανώτατο επίπεδο.

Ενώ η Γαλλία και η Ευρώπη ακροβατούν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Μακρόν το διασκεδάζει.

Στις 21 Ιουνίου, τη διοργάνωση της γιορτής της μουσικής, στο προεδρικό μέγαρο ανέλαβε το πρακτορείο FG (Fréquence Gay) και μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετείχε το γκρουπ Ofenbach με τους Nτοριάν και Σεζάρ, που είναι τα «πρόσωπα» της εταιρίας παιδικών ρούχων Balenciaga, που έχει κατηγορηθεί πως προάγει την παιδόφιλη αισθητική στην παιδική μόδα και ο Μπενουά Σεβαλιέ, ένας από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία..

O Λαμπαδηδρόμος …..και το ”ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” ΑΛ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΥ!

η ατζέντα που προωθούν τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα σε 3 φωτο έτσι φαντασιώνονται τη νεολαία..

Και η σημαία της γνωστής πρεσβείας στο υπό ξένη Κατοχή και όχι υπό .. κατάληψη ΑΠΘ

dimpenews.com

Back to top button