breaking newsΔιεθνή

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αρχίζει να επιστρέφει στη δημόσια ζωή

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι σημειώνει «καλή πρόοδο» στη χημειοθεραπεία της και θα επιστρέψει στη δημόσια ζωή για το Trooping the Colour του Σαββάτου.

Σε προσωπική δήλωση, είπε ότι «δεν έχει βγει ακόμη από το δάσος» και ότι η πορεία της προληπτικής θεραπείας της θα συνεχιστεί.

Η πριγκίπισσα πρόσθεσε ότι περνούσε «καλές μέρες και κακές μέρες» και μάθαινε να είναι «υπομονετική» αφήνοντας χρόνο στον εαυτό της να θεραπεύσει.

Ένας εκπρόσωπος του Βασιλιά είπε: «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι χαρούμενη που η Πριγκίπισσα μπορεί να παρευρεθεί στις αυριανές εκδηλώσεις

Οι βοηθοί του παλατιού τόνισαν ότι η εμφάνισή της στο Trooping δεν σημαίνει ότι επιστρέφει στο κανονικό πλήρες πρόγραμμα εργασίας της.

Η πριγκίπισσα θα εργάζεται από το σπίτι όταν είναι σε θέση.

Ελπίζει να αναλάβει κάποιες της υποχρεώσεις της

Σε μια δήλωση που δημοσίευσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα είπε ότι είχε «ενθουσιαστή» από τα μηνύματα υποστήριξης που είχε λάβει και ευχαρίστησε τα μέλη του κοινού που είχαν μοιραστεί τις δικές τους εμπειρίες.

«Κάνω πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία , υπάρχουν καλές και κακές μέρες.

«Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμά, κούραση και πρέπει να αφήσεις στο σώμα σου να ξεκουράζεται. Αλλά τις καλές μέρες, θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο .

«Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα είναι για μερικούς μήνες ακόμη.

«Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, είναι χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

Και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες δεσμεύσεις το καλοκαίρι, αλλά επίσης γνωρίζοντας ότι δεν έχω βγει ακόμα από το δάσος.

«Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετικιά , Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για τη θεραπεία».

Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες μου ».

Prime News.

Back to top button