Διεθνή

Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666 σε βίντεο που παίζει και η μάνα του η παπαδιά!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φ(ε)ιδίας κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο. Δηλώνει ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο αριθμός του θηρίου το 666 σε βίντεο που παίζει και η μάνα του η παπαδιά!!

Ο Φ(ε)ιδίας δηλώνει απροκάλυπτα ότι ο αγαπημένος του αριθμός είναι ο 666 σε βίντεο που παίζει και μάνα του η παπαδιά!! Απίστευτα πράγματα.. Στείλαν το θαυμαστή του θηρίου στο θηρίο στις Βρυξέλλες..

Δηλ. ούτε αυτό το βίντεο που συμμετείχε η μισή του οικογένεια και ο γιος το κάνει ομολογία πίστης στον Αντίχριστο ήξερε ο απλός παπάς όταν τον προόριζε για εκπρόσωπο της νήσου; Ιεροσυλία… Tι κάνουν βουντού στο νησί;

Bεβήλωσαν τα πάντα.. και μετά πως έγινε παγκόσμιος..

Κάποια στιγμή στη νηστεία αλά survivor ζυγίζεται και δήθεν έκπληκτος ανακαλύπτει ότι η ζυγαριά γράφει 66,6 κιλά

Ουάου, 666 ο αγαπημένος μου αριθμός, φωνάζει περιχαρής ο Φιδίας..

-Είναι ο αριθμός του διαβόλου, του λέει ένας κολητός

Τότε ο Φιδίας απλά κάνει μια γκριμάτσα σχετικής απογοήτευσης..

Η επίμαχη σκηνή είναι στο 6:46 του βίντεο άλλα 6αρια εδώ..

Επίσης το βίντεο αυτό το ανέβασε με τίτλο ”Ο MrBeast απέτυχε, οπότε δεν έφαγα φαγητό για 30 ημέρες” μιλάει για κάποιον MrBeast που σημαίνει κ. Θηρίο!

Συνειδητά κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι βεβηλώνουν την Εκκλησία της Κύπρου μετά το σκάνδαλο Αββακούμ το σκάνδαλο Φιδίας!! Και τα 2 εντός της Εκκλησίας..

dimpenews.com

Back to top button