Διεθνή

Πίκρα στο Δένδια από Ζαχάροβα γι ”εξαφάνιση” ελληνικού στοιχείου στη Μαριούπολη σε απευθείας σύνδεση με Άγιον Όρος: ψεύδεσαι.. έρχου και ίδε..! ΒΙΝΤΕΟ

Πίκρα στο Δένδια από Ζαχάροβα γι ”εξαφάνιση” ελληνικού στοιχείου στη Μαριούπολη σε απευθείας σύνδεση με Άγιον Όρος: ψεύδεσαι.. έρχου και ίδε..!

Σε απευθείας σύνδεση με Άγιον Όρος η Ζαχάροβα εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ Ρωσίας έδωσε συνέντευξη στον ανταποκριτή Θανάση Αυγερινό και κατήγγειλε τη στάση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας που υπεραμύνεται τη θέση περί εξαφάνισης του ελληνικού στοιχείου στη Μαριούπολη.

”Εμείς βέβαια πάμε στη Μαριούπολη και βλέπουμε ότι υπάρχουν εκεί χιλιάδες άνθρωποι με ελληνική καταγωγή” είπε αρχικά ο Αυγερινός..

και η απάντηση της Μαρία Ζαχάροβα.. H Μαρία για την Μαριούπολη:

To μόνο που έχει να κάνει ο Υπουργός σας Άμυνας προκειμένου να πεισθεί για τον παραλογισμό των λόγων του είναι να έρθει στη Μαριούπολη. Ποιο είναι το πρόβλημα; Μήπως είναι τα χρήματα που απαιτούνται για το εισιτήριο θα του τα βρω. Ας αγοράσει ένα εισιτήριο. Καταλαβαίνω ότι τώρα είναι δύσκολο να φτάσει ένα άτομο από την ΕΕ στη Ρωσία εξ αιτίας των ενεργειών της ίδιας της ΕΕ.Αλλά με κάποιο τρόπο θα του δείξουμε τη διαδρομή και θα του βρούμε τα χρήματα. Ας έρθει να δει πριν ανοίξει το στόμα του αφηγούμενος παραμύθια ότι ο ελληνικός πληθυσμός εξαφανίστηκε από τις νέες περιοχές της Ρωσίας θα άξιζε να το εξακριβώσει και να το κάνει αυτοπροσώπως. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος που κατέχει ένα τέτοιο αξίωμα θα πρέπει να έχει ορισμένο θάρρος και υπευθυνότητα, ας έρθει να δει. (ἔρχου καὶ ἴδε)

Η ελληνική κυβέρνηση συνειδητά αγνοεί αυτήν την κατηγορία των συμπατριωτών της στο εξωτερικό. Γιατί;

Έχω τη απάντηση. Τους τιμωρούν κατά κάποιον τρόπο γιατί οι άνθρωποι έκαναν μια επιλογή υπέρ της Ρωσίας για το ότι οι άνθρωποι δεν υβρίζουν τη Ρωσία για το ότι οι άνθρωποι δεν τους περνάει από το μυαλό να καταριούνται τη χώρα τους... διατηρούν τις παραδόσεις τους. Θα ήταν σωστό η ελληνική κυβέρνηση να δείξει ενδιαφέρον για την τύχη των ανθρώπων που θεωρεί συμπατριώτες της και να μην τους ξεχωρίζει με βάση το εθνικό κριτήριο. Αν είναι Αμερικανοί Έλληνες είναι καλοί Έλληνες κι αν είναι Ρώσοι Έλληνες τότε σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση σχεδόν δεν είναι Έλληνες… ”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δράση ελληνικών πολιτιστικών συλλόγων στην περιοχή της Μαριούπολης και των παραλίων της Αζοφικής όπως και του Ντόνετσκ και είπε ότι ο Δένδιας λέει ψέματα περί εξαφάνισης τους .Ενώ η Ρωσία τους εντάσσει σε προγράμματα που αποσκοπούν στη διατήρηση της ταυτότητας της παράδοσης και της γλώσσας τους..

(σσ ας μην κουράζεται η Ζαχάροβα στην αποικία Ελλάδα στο προτεκτοράτο ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ και λοιπών λόμπι και πολυεθνικών δυνάμεων οι Έλληνες αντιμετωπίζονται ως ιθαγενείς ο γλωσσικός πολιτισμικός και θρησκευτικός αφελληνισμός είναι διαρκής ο ελληνικός πολιτισμός και ιστορία είναι προς εξαφάνιση και η απεμπόληση κάθε στοιχείου εθνικής ταυτότητας στην ημερήσια διάταξη. Το να ασκούμε έλεγχο στη Ρωσία ότι εξαφανίζει το ελληνικό στοιχείο είναι τουλάχιστον υποκρισία καθώς οτιδήποτε εθνικό ή ελληνικό στην ίδια την Ελλάδα είναι υπό διωγμό από ΕΕ και εκείθε. Η ελληνική ελίτ και ιντελιγκέντσια είναι ελληνοαμερικάνικης κι αγγλοσαξωνικής κοπής κι ευνοούν τον ξενόδουλο πιθικισμό. Eξαμερικανισμός τρόπου ζωής και σκέψης ως και λατρείας του νεοέλληνα Ανατολίτη/Ρωμιού μια πολιτισμική τερατογενής διασταύρωση και όχι μια γόνιμη κριτική διασταύρωση.Λιβανοποίηση. Εξανδραποδισμός του Ευρωπαίου νεοέλληνα ραγιά ως και στα ήθη, ιδιότυπος γενιτσαρισμός παιδομάζωμα στην αμερικάνικη υποκουλτούρα ως και στο σατανισμό. Aπό την Gauche caviar στην Gauche Harvard στην Χαρβαντοαριστερά.

Η Χαρβαντοαριστερά και η Χαρβαντοδεξιά διαγκωνίζονται για νομή εξουσίας και είναι διαχειριστές της ίδιας ατζέντας)

”Και τώρα θα σας απαντήσω σε ένα ερώτημα που δεν κάνατε. Γιατί έκανε ο υπουργός σας αυτή τη δήλωση και μάλιστα τώρα. Γιατί αν αναγνωρίσει την ύπαρξη ελληνικής Διασποράς σε αυτά τα εδάφη τότε θα χρειαστεί ν’ απαντήσει στο ερώτημα του πληθυσμού της.

Πως τότε εσείς στηρίζετε την αποστολή όπλων από τα οποία οι Έλληνες που ζουν στα νέα εδάφη θα σκοτώνονται από τα χέρια του καθεστώτος Κιέβου; Πως ψηφίζετε εντός ΕΕ και ΝΑΤΟ υπέρ της κλιμάκωσης της έντασης πως παρατηρείτε σιωπηλά η Ευρώπη σε μια τέτοια τερατώδη αντιπαράθεση και πρωτίστως για τα νέα ρωσικά εδάφη όπου υπάρχει η ελληνική Διασπορά;

Άγιον Όρος ..

Σας ζηλεύω πραγματικά που βρίσκεστε στο Άγιον Όρος.. παρακαλώ προσκυνείστε όλα τα εκεί ιερά κειμήλια και προσευχηθείτε για την ειρήνη

Κοιτάξτε πως καταστρέφεται η Ορθοδοξία στην Ουκρανία. Δεν πρόκειται για ορθόδοξο σχίσμα δεν πρόκειται για διαφωνίες για τους κανόνες αλλά για την καταστροφή μιας θρησκείας που ήταν οικεία ήταν μέρος της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων . πρόκειται για μια προσπάθεια διαίρεσης των ανθρώπων…εκπλήσσομαι που η ελληνική κυβέρνηση δεν το βλέπει.

dimpenews.com

Back to top button