Διεθνή

ΣΚΑΝΑΛΟ F: Μεγάλος λογαριασμός του YouTube κατηγορεί το Φ(ε)ιδία για Σατανισμό: ”FIDIAS & The SATANIC MEDIA”! Eίναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Μr Beast ( κ. Θηρίο) του Αμερικανού μετρ του είδους! Ως ψευδοπροφήτες εξοικειώνουν τον κόσμο με το Θηρίο! ΒΙΝΤΕΟ

ο Φιδίας προβάρει το νούμερο

ΣΚΑΝΑΛΟ F: Μεγάλος λογαριασμός του YouTube κατηγορεί το Φ(ε)ιδία για Σατανισμό: ”FIDIAS & The SATANIC MEDIA”! Eίναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Μr Beast ( κ. Θηρίο) του Αμερικανού μετρ του είδους! Ως ψευδοπροφήτες εξοικειώνουν τον κόσμο με το Θηρίο!

Τον πήραν χαμπάρι τον Φ(ε)ιδία. ”FIDIAS & The SATANIC MEDIA” ”ΦΕΙΔΙΑΣ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ” επιγράφεται ένα βίντεο του Hugo Talks 139.000 εγγεγραμμένους που διακινείται στο YouTube. Εκεί τον εμφανίζει ως μαθητευόμενο μάγο του Αμερικάνου Μr Beast ( κ. Θηρίο) όπου δίπλα σε αυτόν μυήθηκε σε αυτό το είδος βίντεο καθώς πήγε στην Αμερική. Θεωρεί ότι είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Μr Beast που εισάγει στην ευρωπαϊκή βιντεόσφαιρα αυτό το είδος των μαύρων βίντεο. Λέει πως προωθούν την υλιστική ευδαιμονιστική αντίληψη για κόσμο εμμονή στο χρήμα και Μαμωνά και ενεργούν προς αποδαιμονοποίηση Αντίχριστου εξοικείωση με το Θηρίο. Εξοικειώνουν τον κόσμο με Θηρίο ώστε να συναινέσει στο σύστημα Θηρίο που επίκειται. Ο ρόλος τους αντιδραστικός..

Είναι προπαγανδιστές του συστήματος προς αποχαύνωση κι υποταγή της μάζας..

Άρα είναι πολύ μπασμένοι στην πολιτική καθόλου απολιτίκ. Είναι οι πιο στυγνοί προπαγανδιστές του συστήματος…Του αμερικάνικου ονείρου-εφιάλτη.. ..

Το βίντεο αναφέρεται στον πνευματικό, πολιτικό και κοινωνικό ρόλο αυτών των influencer. Τονίζει μεταξύ άλλων:

Είναι ένας influencer του YouTube κάπως σαν τον Μr Beast που είναι ένας λογαριασμός μια τεράστια αλυσίδα του YouTube με 260.000.000 ακολούθους που έκανε όλες αυτές τις ακριβές φάρσες (σσ έτσι το λέμε τώρα) και ο Φειδίας είναι ως μια ευρωπαϊκή εκδοχή αυτού. (σσ Δηλ. μας φέρνει το θηρίο στην Ευρώπη είναι ο εκπρόσωπος του θηρίου το παράρτημα του αμερικάνικου θηρίου στην Ευρώπη.) Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα τα ίδια γραφιστικά, ίδια σκουπίδια επεισόδια τα ίδια πράγματα που το YouTube το προωθεί με επιθετικό τρόπο για να διαφυλάξει αποχαυνωμένες αποβλακωμένες τις μάζες . Επομένως βλέπουμε έναν φαρσέρ του YouTube ως ευρωβουλευτή Κύπρου με 2,6 εκατομμύρια ακολούθους και όπως και οι άλλοι προωθείται για να τρομάξει τις μάζες δημιουργούν δολώματα ζωοτροφής για να τραβήξουν την προσοχή και όλο το περιεχόμενο είναι για ξόδεμα χρόνου. Μια άλλη εκδοχή του άρτου και θεάματα και τι θεάματα (σσ όχι θηριομαχίες αλλά θηριοφιλίες θηριο-αγάπες)για να μην αναζητεί το κοινό τίποτα βαθύτερο καθώς αυτές οι αλυσίδες επικεντρώνονται και προωθούν την εμμονική αντίληψη της προσκόλλησης στον υλιστικό κόσμο γι αυτό ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου αφορά τα χρήματα (σσ λατρεία στο Μαμωνά ) το φαί τα γρήγορα αυτοκίνητα κ.α

Κι αυτές οι αλυσίδες είναι τόσο τεράστιες γιατί αρχικά είναι προωθημένες επιθετικά από το σύστημα το ίδιο. Δεν έγιναν τυχαία μεγάλες Αυτές υπάρχουν χάρη στην επίπλαστη προώθηση του συστήματος και όλα αυτά δόθηκαν στις μάζες προς κατανάλωση..

Το Politico είχε γράψει το Γενάρη ότι ο Φιδίας είναι ένας τύπος που περνάει το χρόνο του με Mr Beast στις ΗΠΑ επιχειρώντας ν΄αγκαλιάσει το Έλον Μασκ και να γίνει viral . Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο . πιστεύω πως αυτοί οι influencer γίνονται για να καθοδηγήσουν το κοινό ώστε να δώσουν τη συγκατάθεσή του στο επικείμενο σύστημα Beast.Eίμαι πεπεισμένος πως θα δείτε όλο και περισσότερους τέτοιους ifluencers που είναι φτιαχτοί και επίπλαστα προωθημένοι εμμονικοί με υλιστικό κόσμο κι απολαύσεις του να σας ζητούν τη ψήφο κι αυτό είναι το … του β θηρίου. κι έτσι όπως λειτουργεί το μιντιακό σύστημα μαζικής επικοινωνίας ο ψευδοπροφήτης χειραγωγεί τον κόσμο κι αυτός συνηθίζει να λατρεύει το πρώτο θηρίο . ( σσ αποδαινοποιηση Αντίχριστου εξοικείωση με το Θηρίο ) Ζητάει τη ψήφο σας τη συγκατάθεση σας να γίνει εκπρόσωπός σας και είναι ψευδοσωτήρας ……

Ο κατηγορούμενος για σατανισμό Φειδίας αναδείχθηκε από εκκλησιαστικούς κόλπους και με αμέριστη υποστήριξη εκκλησιαστικών κύκλων. ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η Μητρόπολη Μόρφου και η Εκκλησία Κύπρου επιχειρούν μάλλον να υποβαθμίσουν το ΓΕΓΟΝΟΣ..να το περάσουν στο ντούκου.

Ποιός στρατολόγησε το γιο του πολύτεκνου ιερέα;

Ποιός ήταν ο χορηγός του για την ακριβοθώρητη πολύμηνη διαμονή του στις ΗΠΑ;

Ποιός τον έριξε στην αγκαλιά του Χ;

ή ο 24χρονος από το Μένοικο είναι αυτοδημιούργητος;

dimpenews.com

Back to top button