Διεθνή

+18 ΣΦΑΓΕΙΟ Nuseirat στη Γάζα: ”ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ” με αμερικάνικη ”βοήθεια” κανιβαλίζουν 210 πολίτες και τραυματίζουν άλλους 400 στη Γάζα για ν΄απελευθερώσουν 4 ομήρους! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΦΑΓΕΙΟ Nuseirat στη Γάζα: ”ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ” κανιβαλίζουν 210 πολίτες και τραυματίζουν άλλους 400 στη Γάζα για ν΄απελευθερώσουν 4 ομήρους!

Σήμερα, Σάββατο, οι σιωνιστικές δυνάμεις Kατοχής διέπραξαν μια αιματηρή σφαγή στο στρατόπεδο Nuseirat στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, αφού εξαπέλυσαν αιφνιδιαστική επίθεση και κατέστρεψαν πολλά σπίτια πάνω από τους κατοίκους τους. Eπιχείρηση απελευθέρωσης 4 Ισραηλινών ομήρων οδήγησε σε ΜΑΚΕΛΕΙΟ νεκροί εκατοντάδες άμαχοι!

Το κυβερνητικό γραφείο ΜΜΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο στρατός κατοχής εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου βάναυση επίθεση στο στρατόπεδο Nuseirat, επιβεβαιώνοντας την παρουσία εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών στους δρόμους.

Πρόσθεσε ότι η Kατοχή στόχευσε άμεσα αμάχους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν δεκάδες πτώματα μαρτύρων και τραυματιών που βρίσκονται στο έδαφος, στους δρόμους και μέσα σε ασφαλή σπίτια, ενώ ασθενοφόρα και πολιτική άμυνα δεν μπορούν να φτάσουν στο σημείο λόγω της έντασης ο βομβαρδισμός και η επιθετικότητα της κατοχής.

Το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι 210 μάρτυρες και περισσότεροι από 400 τραυματίστηκαν σε φρικτές σφαγές που διέπραξε η κατοχή στο Νουσεϊράτ.

Ο ισραηλινός στρατός κατοχής ανακοίνωσε, σε ανακοίνωσή του, την απελευθέρωση 4 Ισραηλινών αιχμαλώτων από το Νουσεϊράτ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, μετά από βίαιες αεροπορικές, χερσαίους και θαλάσσιους βομβαρδισμούς στην περιοχή, που οδήγησαν σε μεγάλο αριθμό νεκρών και τραυματιών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γυναίκες και παιδιά.

Ο κατοχικός στρατός είπε, «Οι τέσσερις αιχμάλωτοι που απελευθερώθηκαν από το Nuseirat είναι οι Noa Argamani, Almoa Meir, Andrey Kozlov και Shlomi Ziv», προσθέτοντας: «Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων απελευθερωθέντων είναι καλή και μεταφέρθηκαν για ιατρική εξέταση στο Νοσοκομείο Hashomer.”

Πώς ήταν η επιχείρηση;

Οι «ισραηλινές» ειδικές δυνάμεις διείσδυσαν στο στρατόπεδο Nuseirat και ανακαλύφθηκαν από την Παλαιστίνιους μαχητές και συγκρούστηκαν μαζί τους, πριν η κατοχή εξαπολύσει ισχυρή δύναμη πυρός στοχεύοντας σπίτια και πολίτες στην αγορά του στρατοπέδου Nuseirat.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η κατοχή χρησιμοποίησε όλη τη δύναμή της (αεροπλάνα, τανκς, drones quadcopter) για να πετύχει στην επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, ναυτικό και διάφορες υπηρεσίες της οντότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η κατοχή βομβάρδισε περισσότερα από 8 σπίτια και πυροσβεστικές ζώνες για να διαλύσει την όποια αντίσταση και να εκτοπίσει πολίτες, και διέπραξε μια σφαγή που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 210 αμάχους στο Nuseirat.

Το Ισραήλ παραδέχτηκε ότι ένας αριθμός στρατιωτών από τη μονάδα Yamam τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι αυτή η διαδικασία θα χρησιμοποιηθεί από τον Νετανιάχου στο εσωτερικό του Ισραήλ και σε έμμεσες διαπραγματεύσεις με την άλλη πλευρά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη μεγάλοι αριθμοί αιχμαλώτων και η ανάκτηση 4 από αυτούς είναι κάτι που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των πολέμων.

Σε εσωτερικό ισραηλινό επίπεδο, η συνέντευξη Τύπου του Benny Gantz, στην οποία αναμενόταν να ανακοινώσει την παραίτησή του από την πολεμική κυβέρνηση, θα γίνει δευτερεύον ζήτημα, καθώς η διαδικασία απελευθέρωσης των αιχμαλώτων θα έρθει στο προσκήνιο των πολιτικών και μέσων ενημέρωσης. Ο Νετανιάχου θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την άποψή του ότι η απελευθέρωση των κρατουμένων είναι στρατιωτικά δυνατή.

Yπήρξε εμπλοκή και Αμερικανικών δυνάμεων στην πολυαίμακτη επιχείρηση..Μια αμερικανική δύναμη χρησιμοποίησε ένα φορτηγό ανθρωπιστικής βοήθειας ως πρόσχημα. Το φορτηγό αυτό ήρθε από την αμερικανική προβλήτα στο στρατόπεδο Al-Nuseirat…

Μια σύγκρουση ξέσπασε με την αμερικανική δύναμη μόλις ανακαλύφθηκε.

Πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιδρομές στην αγορά Al-Nuseirat, η οποία ήταν γεμάτη αμάχους, για να δημιουργηθεί ένα μονοπάτι για το «όχημα ανθρωπιστικής».
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σφαγή πάνω από 150 αμάχων που βρίσκονταν στην αγορά.

Η δύναμη κατευθύνθηκε πίσω από όπου ήρθε, την αμερικανική προβλήτα, ενώ τα πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδιζαν τα πάντα στο πέρασμά της.

Εν κατακλείδι ο Νετανιάχου για λόγους προσωπικής επιβίωσης καθώς ήταν επικείμενη η παραίτηση του Υπ Άμυνας έκανε μια επιχείρηση απελπισίας σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους ανθρώπους για να απελευθερώσει 4 ομήρους όταν πίσω αφήνει ομήρους άλλους πάνω από 100. Θα μπορούσε και τους ομήρους να έχει απελευθέρωσει αυτούς και πολύ περισσότερους και ν΄αποφύγει να χρεωθεί αυτό το φρικιώδες έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αν εξαντλούσε την οδό της διαπραγμάτευσης. Καμιά ζωή πολίτη δεν αξίζει περισσότερο από την άλλη..

dimpenews.com

Back to top button