breaking newsΔιεθνή

 Biden: μπέρδεψε τον Σι Τζινπίνγκ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνέντευξη στο Time

Ο Μπάιντεν ξέχασε βασικά στοιχεία για οικονομία, την εξωτερική πολιτική σε συνέντευξη στο περιοδικό Time – μπερδεύοντας ακόμη και τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Μπάιντεν, 81 ετών, επανέλαβε οι αυξήσεις στους μισθούς ξεπέρασαν τον πληθωρισμό κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, μείωσαν το ποσό της εξωτερικής βοήθειας των ΗΠΑ στην Ουκρανία από την εισβολή της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2022 και υπερεκτίμησε τόσο τις αμυντικές δαπάνες της Ιαπωνίας όσο και τον πληθυσμό της Αφρικής, σύμφωνα με έλεγχος στοιχείων συνέντευξης από το Time .όλο αυτό είναι ενα ψέμα.

«Οι αυξήσεις των μισθών έχουν υπερβεί το κόστος του πληθωρισμού, για το οποίο μιλάτε ως τιμές που ήταν προ του COVID-19», είπε ο Μπάιντεν στον δημοσιογράφο του περιοδικού Time

Οι πραγματικές αποδοχές, έχουν αυξηθεί κατά 0,5% από τον Απρίλιο του 2023 έως τον Απρίλιο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ , αλλά οι μισθοί δεν συμβαδίζουν με τον πληθωρισμό από τότε που ανέλαβε ο Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2021.

Ο πληθωρισμός κορυφώθηκε στο 9,1% τον Ιούνιο του 2022 – μια αύξηση που ο Μπάιντεν επιχείρησε να κατηγορήσει τον προκάτοχό του – η υψηλότερη αύξηση που έχει παρατηρηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Ερωτηθείς αμέσως μετά εάν οι δασμοί στα κινεζικά προϊόντα θα αυξήσουν τις τιμές προς τον καταναλωτή, ο Μπάιντεν μπέρδεψε τα ονόματα των ηγετών των δύο μεγάλων ξένων αντιπάλων της Αμερικής .

«Όχι, γιατί εδώ υπάρχει συμφωνία. το εκανα σαφές στον Πούτιν από την αρχή », απάντησε ο Μπάιντεν εννοούσε τον Σι Τζινπίνγκ

Αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Μπάιντεν είπε σε άλλο σημείο: «Ξοδέψαμε πολλά χρήματα στην Ουκρανία, αλλά η Ευρώπη ξόδεψε περισσότερα χρήματα από ό,τι οι Ηνωμένες Πολιτείες», κάνοντας λόγο και για επισκέψεις του στην ουκρανία σαν γερουσιαστής και αντιπρόεδρος».

αξίζει να να πούμε ότι η new york Post δεν μπόρεσε να βρει σύγχρονες αναφορές ότι ο Μπάιντεν επισκέφθηκε την Ουκρανία όταν υπηρετούσε ως γερουσιαστής των ΗΠΑ από το Ντέλαγουερ μεταξύ 1973 και 2009, κατά την οποία προήδρευσε της ισχυρής Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων για 12 χρόνια.

Prime News.

Back to top button