Διεθνή

drone εξερράγη σε γήπεδο στο Ισραήλ. Τουλάχιστον 11 τραυματίες! ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετά ασθενοφόρα και 3 ελικόπτερα μεταφέρουν τραυματίες στρατιώτες σε περιορισμένη τακτική επίθεση της Χεζμπολάχ εναντίον του στρατού κατοχής. Ένα UAV εξερράγη στο Horfish και τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους, δεν σήμανε συναγερμός… Πληροφορίες για τουλάχιστον 11 τραυματίες από την πτώση drone στο Khorfish, εκ των οποίων ο ένας σε σοβαρή κατάσταση..
11 άνθρωποι τραυματίστηκαν από απευθείας χτύπημα σε γήπεδο ποδοσφαίρου σε οικισμό στη Δυτική Γαλιλαία Πριν από την πτώση δεν σήμανε συναγερμός • Οι δυνάμεις ασφαλείας και οι ομάδες MDA κλήθηκαν στο σημείο αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ.

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από άμεσο χτύπημα από εκρηκτικό UAV σε γήπεδο ποδοσφαίρου στον οικισμό Horfish στη Δυτική Γαλιλαία. Οι δυνάμεις ασφαλείας κατευθύνονται στο σημείο και ελικόπτερα εκτοξεύτηκαν στο σημείο..
Ο Γενικός Διευθυντής του MDA, Έλι Μπιν, δήλωσε στο News 12: “Δεν έχουμε ακόμη περιορίσει το περιστατικό. Ασχολούμαστε με αρκετούς τραυματίες στο πεδίο..

11 τραυματίες από την πτώση ενός UAV στο Horfish στη Δυτική Γαλιλαία, εκ των οποίων ένα σε κρίσιμη κατάσταση και 3 σε μέτρια κατάσταση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του MDA, Eli Bin, δήλωσε ότι οι ομάδες MDA και οι ιατρικές δυνάμεις του IDF τους περιθάλπουν και τους εκκενώνουν. Τα νοσοκομεία στα βόρεια ενημερώθηκαν από το IDF ότι το περιστατικό διερευνάται.ομάδες MDA μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία στο βορρά

dimpenews.com

Back to top button