Διεθνή

Grexit. Mε 60% σάρωσε η Αποχή…. Ο Λαός μίλησε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!! Ο λαός υπάρχει και δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού τύπου Tinder με την ιστορία.

Grexit. Me 60% σάρωσε η Αποχή….Ο Λαός μίλησε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!!

Ευρωεκλογές 2024 – ΥΠΕΣ: Η εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές δίνει στη ΝΔ το διπλό ποσοστό από το ΣΥΡΙΖΑ 28,6% έναντι 14,7% και σχεδόν τις διπλές έδρες 7 αντί 4. Το ΠΑΣΟΚ συντηρεί τις δυνάμεις του αλλά δεν τις αυξάνει ούτε γίνεται και τώρα αξιωματική αντιπολίτευση έστω στις Ευρωεκλογές που είναι και πιο χαλαρή η ψήφος. Ελληνική Λύση και ΚΚΕ φλερτάρουν το 10αρι η Νίκη περίπου στα ίδια ποσοστά με βουλευτικές στο 4,4 δεν κάνει τη διαφορά και η ανέμελη Πλεύση.. το πλοίο της αγάπης στα 3,4.Υπάρχει περίπτωση να εκλέξει ένα ευρωβουλευτή και το κόμμα της Λατινοπούλου..

Η αποχή νικήτρια με 60%. Αποστροφή το ευρωπαϊκό ιδεώδες και στο ευρωπαικό όνειρο που έγινε εφιάλτης ακρίβειας πείνας ανέχειας στέγασης πολέμων.. Η ΕΕ δεν ήταν και θα γίνει ποτέ ευρωπαϊκή οικογένεια η ΕΕ δεν ήταν εκ θεμελίων και δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη των λαών αλλά των μονοπωλίων και του ολοκληρωτισμού..
Τι ανακοίνωσε ο ο γενικός διευθυντής της Singular Logic σχετικά με την εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα. Σήμερα 21:28

Ευρωεκλογές 2024 – ΥΠΕΣ: Η εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα

Η Singular Logic στην εκτίμησή της για το τελικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024 αναφέρει ότι 7 κόμματα θα έχουν εκπροσώπηση στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την εκτίμηση, θα λάβουν:

ΝΔ 28,6% και 7 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ 14,7% και 4 έδρες
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 12,9% και 3 έδρες
Ελληνική Λύση 9,5% και 2 έδρες
ΚΚΕ 9,3% και 2 έδρες
Νίκη 4,4% και 1 έδρα
Πλεύση Ελευθερίας 3,4% και 1 έδρα
Φαίνεται να ξεπερνά το 3%, ωστόσο δεν θα μπει στην Ευρωβουλή το κόμμα της Φωνής Λογικής.

Grexit. Me 60% σάρωσε η Αποχή….Ο Λαός μίλησε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!! Αυτή είναι η σωστή ανάλυση και ας αφήσουν τα πανηγύρια και.. τα πυροτεχνήματα.. Ο λαός γυρνάει σελίδα και πλάτη στην ΕΕ που τον φτωχοποίησε και τον έκανε από αφέντη παρία στον τόπο του. Ο λαός υπάρχει και δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού τύπου Tinder με την ιστορία. Ο λαός ζητάει Έξοδο.. Δεν ρωτήθηκε ποτέ για να μπει στη μαφία των Βρυξελλών δεν τόλμησαν ποτέ να τον ρωτήσουν καταστρατήγησαν την πάγια λαική βούληση.

Αρνήθηκε να στείλει τη νομενκλατούρα Ευρωβουλευτών τις παχιές αγελάδες του συστήματος με τα υπερκέρδη και τα τυχερά όπως της Καίλη στις Βρυξέλλες .. Έκαστος ευρωυπάλληλος από τους χιλιάδες καθαρίζει 10 χιλιάρικα το λιγότερο που ισούται με το ετήσιο εισόδημα του βιοπαλεστή. Και είναι μιλιούνια που εξυφαίνουν τον πολιτικοκοινωνικό ιστό της αράχνης για τους λαούς . Οι Βρυξέλλες είναι μια νομενκλατούρα τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο

dimpenews.com

Back to top button