Διεθνή

«Κάθαρση» (Säuberung)! Από την όπερα του Βερολίνου στο Σηκουάνα . Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν..

«Κάθαρση» (Säuberung)! Από την όπερα του Βερολίνου στο Σηκουάνα . Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν..

Πολλά ξένα κανάλια έκοψαν τις σκηνές του χθεσινού σατανιστικού παραληρήματος

Το μήνυμα.. Παρίσι γ……….. και επιστροφή στο παρά φύση!! Βούλιαξαν στο Σηκουάνα.. Άσε που έχουμε και μια σχετική ναυτία από χθεσινό κούνημα.. Aπό τις καύσεις βιβλίων στο Βερολίνο στον πνιγμό της γαλλικής κουλτούρας και ευρωπαικού πολιτισμού από τον Φύρερ Μακρόν.. Εκκαθάριση ή «κάθαρση» (Säuberung) του πολιτισμού εδώ δια πυρός στοιχειωμένης δάδας και νερού Αβύσσου. Άβυσσος ο Σηκουάνας..

Αν ο Γιόζεφ Γκέμπελς κήρυξε πόλεμο στην κουλτούρα στο όνομα της μη παρακμής της ευπρέπειας, ηθικής, οικογένειας και κράτους ο σύγχρονος Γκαίμπελς Μακρόν κύρηξε πόλεμο στον πολιτισμό στο όνομα της διαφθοράς παρακμής ανηθικότητας απρέπειας αισχρότητας βορβορότητας και υπερκρατισμού ! Από διαφορετική κατεύθυνση κατέληξαν στην ίδιο σημείο. Είναι πολιτισμικός ολοκληρωτισμός ..

Kαλιγούλας ο Μακρόν.. ρωμαικά όργια και τσιμπούσια γενειοφόροι με κορμάκια να σέρνονται σαν σε sex shop ..κρετινισμός και καφρίλα.. Ερωτικά τρίγωνα…..ερμαφρόδυτες μορφές διεστραμμένος ερωτισμός… ανδρόθυλα μοντέλα, Σελινοί και Σάτυροι αντί Σαρτρ Παρίσι με γόνδολα τη δάδα ως φωτιά εμπρησμού μια μεσαιωνική Βενετία με μπόλικη δόση metal κομμένα κεφάλια ιπτάμενες μάγισσες με ξυλοπόδαρα αντί σκούπες σκιάχτρα και υποχθόνιες μορφές

Πρέπει να μισείς τον πολιτισμό να μισείς την Ευρώπη να μισείς τον άνθρωπο για να καταφέρεις να πνίξεις έναν τέτοιο πολιτισμό σαν την γαλλική κουλτούρα στα σκοτεινά θολά νερά ενός ποταμού..

Γύρισαν την ανθρωπότητα στην προϊστορία στους λιμναίους πολιτισμούς.. Πρέπει να είσαι αδίστακτος για να καταφέρεις να τα κάνεις θάλασσα στα αδιατάρακτα νερά ενός ποταμού.

Παραφράζοντας τον Χάινριχ Χάινε, Γερμανοεβραίο συγγραφέα του δέκατου ένατου αιώνα που στο έργο του Almansor του 1820-1821 έγραψε την περίφημη φράση «Dort, wo man Bücher verbrennt, verbrennt man am Ende auch Menschen»: «Εκεί που καίνε βιβλία, στο μέλλον θα καίνε ανθρώπους.»

εκεί που έπνιξαν τη γαλλική κουλτούρα στο μέλλον θα πνίγουν ανθρώπους

άλλωστε το πλαίσιο ήταν Αποκαλυπτικό!

dimpenews.com

Back to top button