Διεθνή

Πέθανε η ειδική σύμβουλος του Άσαντ που είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο! Πολιτική δολοφονία;

Πριν από λίγο η Συριακή Προεδρία εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία δηλώνει ότι σήμερα 6/7/24 η Λούνα Αλ-Σιμπλ ειδική σύμβουλος του Προέδρου Άσαντ υπέκυψε τελικά στο σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο αυτοκινητιστικό και πέθανε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Διετέλεσε Διευθύντρια του Πολιτικού του Γραφείου!

Το δυστύχημα συνέβη στις 3/7/24. Όταν ένα άτομο του στενού περιβάλλοντος του Άσαντ υποβάλλεται σε τροχαίο και σκοτώνεται επόμενο είναι να εγείρονται ερωτηματικά.. Περίεργο τροχαίο.. Κάποιος του περνάει μηνύματα; Aπό τη μια είναι η ενδεχόμενη επέκταση πόλεμο και στο Λίβανο και από την άλλη οι πιέσεις που δέχεται για εξομάλυνση σχέσεων με Τουρκία.. Πολιτική δολοφονία;

Tι μεταδίδει τώρα το κρατικό μέσο SANA:

Η Συριακή Αραβική Προεδρία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τη σύμβουλο Luna Al-Shabal, η οποία υπέστη ένα οδυνηρό τροχαίο ατύχημα.
Τα τελευταία χρόνια, η Luna Al-Shabal εργάστηκε ως διευθύντρια του πολιτικού γραφείου και των μέσων ενημέρωσης του προέδρου και στη συνέχεια ως ειδική σύμβουλος του προέδρου.

Η Προεδρία εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και στους οικείους της.

Το πολιτικό γραφείο και το γραφείο μέσων ενημέρωσης της προεδρίας εξήγησε στο SANA ότι η ειδική σύμβουλος της προεδρίας, Luna Al-Sheibel, είχε ένα τροχαίο ατύχημα σε έναν από τους δρόμους που οδηγούν στην πόλη της Δαμασκού.

Στο μεταξύ όλο το συριακό διαδίκτυο εξυμνεί το πατριωτικό της φρόνημα..

dimpenews.com

Back to top button