breaking newsΔιεθνή

12χρονος αποφοίτησε από το Λύκειο και ετοιμάζεται να μπει στο Κολλέγιο

Είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από το γυμνάσιο Malverne της Νέας Υόρκης

Ο12χρονος Σουμπόρνο Μπάρι έχει αποφοιτήσει από το λύκειο, ολοκληρώνοντας μόλις τις δύο τελευταίες τάξεις και έχοντας παρακάμψει την 5η, 6η, 7η, 9η και 11η τάξη.

Είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από το γυμνάσιο Malverne στο Malverne της Νέας Υόρκης, αλλά παρά την αδιανόητη ευφυΐα του, λέει ότι οι συνομήλικοί του τον αγκάλιαζαν πάντα.

Η οικογένεια του Σουμπόρνο σχεδίασε την εκπαίδευσή του, έτσι ώστε να περνά τις περισσότερες σχολικές ώρες συναναστρεφόμενος με παιδιά της ηλικίας του και να μεγαλώσει φυσιολογικά, όπως όλοι οι άλλοι.

Η Rebecca Gottesman, διευθύντρια της σχολικής συμβουλευτικής K-12 στο Malverne Union Free School District είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Suborno στην 4η δημοτικού και ότι ακόμη και μετά από 25 χρόνια στην εκπαίδευση, ήταν ο πιο εντυπωσιακός μαθητής που είχε δει ποτέ.

«Κάθε χρόνο, οι σχολικοί σύμβουλοι καλούνται εκ μέρους των μαθητών που κάνουν αίτηση σε αυτά τα κολέγια να απαντήσουν στην ερώτηση: «Είναι ένας από τους πιο εξαιρετικούς μαθητές που έχετε δει ποτέ στην καριέρα σας; … και μπορώ να πω χωρίς οποιαδήποτε αμφιβολία ότι ο Suborno είναι ο καλύτερος μαθητής που έχω γνωρίσει ποτέ ακαδημαϊκά», είπε ο Gottesman στο «Good Morning America» του ABC.

Ο 12χρονος Σουμπόρνο είπε ότι παρόλο που οι άλλοι μαθητές γνώριζαν τα ταλέντα του, πάντα του συμπεριφέρονταν φιλικά, σαν να ήταν όπως κάθε άλλος μαθητής.

Prime News.

Back to top button