Διεθνή

Αμερική. Γιγαντιαίες ρωγμές καταπίνουν ζώα στο Μεξικό. Η Αμερική όντως θα μείνει μερική.. Θ’ ανοίξει η γη να τους καταπιεί.!.Ο Τεκτονόκοσμος θα καταρρεύσει από τεκτονικά φαινόμενα…. ΒΙΝΤΕΟ

Γιγαντιαίες ρωγμές καταπίνουν ζώα στην ακτή του Hermosillo στη Sonora στο Μεξικό. Η Αμερικάνικη ήπειρος έχει πρόβλημα που πλέον γίνεται εμφανές. Ρήγματα εμφανίστηκαν στην Καλιφόρνια και πριν από λίγους μήνες ρήγματα παρατηρήθηκαν όχι μακριά από την Yellow Stone . Σχετίζεται με την τεκτονική των πλακών ή την ξηρασία; Δεδομένων των ρωγμών και του αριθμού των ηφαιστείων που ενεργοποιούνται, αλλά και των σεισμών ( ο τελευταίος χθες 6αρι στην Αργεντινή 5,7 Ρίχτερ 114 KM Δυτικά της VINCHINA ενώ γίνονται ως και 8αρια π.χ 7,4 Ρίχτερ στη Β Χιλή κοντά στα σύνορα μ’ Αργεντινή στα μέσα Ιουλίου κ.α) το πρόβλημα έχει να κάνει με τεκτονικές διεργασίες..Η Αμερική θα μείνει όντως μερική… Ο Τεκτονόκοσμος θα καταρρεύσει από τεκτονικά φαινόμενα. Θ’ ανοίξει η γη να τους καταπιεί…..

Ήδη οι επιστήμονες προειδοποιούν για Μεγάλο ρήγμα στα ανοιχτά της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικό σεισμό 9 και πλέον Ρίχτερ.

Αμερική, έρχεται η ‘Ωρα της….Aνωνύμου: ”1.970.000 Αμερικανοί θα πεθάνουν!” Καταστροφή.. Όπως πρόβλεψαν οι Γέροντες .. Θα είναι φυσική καταστροφή; Οι Αμερικανοί έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.

dimpenews.com

Back to top button