Διεθνή

Ισραηλινή δικηγόρος κατηγορεί ως ΧΟΥΝΤΑ το καθεστώς Νετανιάχου που συνέλαβε την επιληπτική κόρη της γιατί πέταξε άμμο στην παραλία στο μεσσιανιστή Υπουργό Μπεν Γκβίρ..ΤΏΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ.

ΤΏΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ.

Είναι ισραηλινή δικηγόρος και κατηγορεί ως χούντα το καθεστώς Νετανιάχου που συνέλαβε την επιληπτική κόρη της γιατί πέταξε άμμο στην παραλία στον ακροδεξιό μεσσιανιστή υπουργό Εθνικής Ασφάλειας Μπεν Γκβίρ..

To επεισόδιο έγινε όταν λουόμενοι διαμαρτυρήθηκαν και επιτέθηκαν φραστικά στον σκληροπυρηνικό Υπουργό για τις κυβερνητικές πολιτικές, χειρισμούς σε θέμα ομήρων ο οποίος πήγε με τις κάμερες για να κάνει σόου δήθεν λαοφιλίας…

Είναι η κόρη μου που συνελήφθη στην παραλία επειδή πέταξε άμμο στον Μπεν Γκβίρ.

Η αστυνομία της δικτατορίας αποφάσισε, αδικαιολόγητα, να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης μου, που πάσχει από χρόνια ασθένεια (σσ επιληψία), και να την αφήσει σε επικίνδυνη κράτηση.

Δεν έχει ποινικό μητρώο, αποτελεί μηδενικό κίνδυνο.

Αλλά αυτή είναι η οδηγία εξ άνωθεν.

Αν κάποιος έχει ακόμα καρδιά και μυαλό, ελευθερώστε την κόρη μου…

Σιδεροδέσμια, χειροπόδαρα και κλάμα.

Αστυνομία του Ισραήλ δεν έχεις όριο.

αλλοίμονό σου, αν συμβεί κάτι στην κόρη μου.”

άλλος ισραηλινός γράφει: Με χειροπέδες στα χέρια και τα πόδια,η Noa Goldenberg, 27 ετών, ύποπτη ότι πέταξε άμμο στον υπουργό Ben Gabir στην παραλία του Τελ Αβίβ, οδηγήθηκε σε ένα όχημα αστυνομίας και μεταφέρθηκε στη φυλακή Neve Tirzah ως κοινή τρομοκράτης Πριν από αυτό, η αστυνομία έκλεισε το παραλιακό συγκρότημα όπου συνέβη το περιστατικό και δημιούργησε έναν τεράστιο κύκλο ασφαλείας για να βγάλει την Γκόλντενμπεργκ από τη θάλασσα.
Η Goldenberg είναι επιληπτική που παίρνει φαρμακευτική αγωγή δύο φορές την ημέρα και χρειάζεται επίβλεψη. Παρά την κατάσταση της υγείας της, η αστυνομία ζήτησε να κρατηθεί όλη τη νύχτα. Πρόκειται για μια κανονική νεαρή γυναίκα, βοηθό του Διευθύνοντος Συμβούλου, που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε εγκλήματα. Τα μέλη της οικογένειάς της που έφτασαν στο κέντρο κράτησης στο Σβίντορ της έδωσαν τα φάρμακα που έπαιρνε, αλλά τώρα που έγινε μεταγωγή της στη Νέβε, η οικογένεια δεν ενημερώνεται για την κατάστασή της και υπάρχει φόβος από την πλευρά της ότι η κράτηση και το μεγάλο ψυχικό στρες στο οποίο βρίσκεται θα την οδηγήσει σε επιληπτική κρίση, όπως μπορεί να συμβεί σε επιληπτικούς ασθενείς που βρίσκονται σε δυσφορία. Ενόψει της κατάστασης της υγείας της, υποβλήθηκε αίτημα στον αρμόδιο γιατρό στην Υπηρεσία Ασφαλείας του Ισραήλ και αίτημα στον εφημερεύοντα δικαστή στο δικαστήριο του Τελ Αβίβ, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση της Γκόλντενμπεργκ.
Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι δεν συνελήφθη μετά από εισβολή σε στρατιωτικές βάσεις ή μετά από εμπρησμό παλαιστινιακών σπιτιών , αλλά μια νεαρή γυναίκα που πέταξε μια σταγόνα άμμου στην παραλία από μεγάλη απόσταση προς την κατεύθυνση όπου ο Ben Gabir στεκόταν, ο οποίος είχε έρθει στο Τελ Αβίβ για να αναζητήσει περισσότερη πρόκληση, έλαβε αστυνομική μεταχείριση που δεν έχουν Δολοφόνοι και βιαστές.
Φτάσαμε στον πάτο. Δεν υπάρχει αστυνομία στο Ισραήλ. Υπάρχει η ασφάλεια.”

Tην ίδια ώρα το καθεστώς Νετανιάχου συνεχίζει με την ανοχή και σύμπραξη της διεθνούς κοινότητας στην κυριολεξία την κατακρεούργηση Παλαιστινίων σε Γάζα και Δ Όχθη και τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης και βασανιστήρια σε Παλαιστίνιους αιχμαλώτους…. Οι εικόνες είναι πάντα αποκρουστικές και κτηνώδεις…

dimpenews.com

Back to top button