Διεθνή

Ντομινίκ ντε Βιλπέν, τ. πρωθυπουργός της Γαλλίας: η Γάζα είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας! ΒΙΝΤΕΟ

Ντομινίκ ντε Βιλπέν/Dominique Galouzeau de Villepin, τ. πρωθυπουργός της Γαλλίας: ”η Γάζα είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας”.. Σημειωτέον ότι ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν προέρχεται από τη συντηρητική παράταξη δεν είναι ούτε κανένας ριζοσπάστης ούτε κανένας επαναστάτης απλά δεν είναι και ξεπουλημένος, εξαγορασμένος σιωνιστής.

Ντομινίκ ντε Βιλπέν, τ πρωθυπουργός της Γαλλίας και πρώην υπουργός Εξωτερικών επί Ζακ Σιράκ του τελευταίου Γάλλου Προέδρου της Γαλλίας μετά επικράτησε ως γνωστόν το σιωνιστικό λόμπι.. Kαι οι σιωνιστές δεν έχουν πατρίδα, είναι όπως το κεφάλαιο..

“Σήμερα δεν έχουμε πια φωνή (η Γαλλία) στη διεθνή σκηνή. Έχουμε την Ουκρανία που η αποσύνθεση της, επιταχύνεται. Έχουμε τη Γάζα, όπου χωρίς αμφιβολία είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο της ιστορίας …Δεν βρίσκω λόγια και κανείς δεν μιλάει για αυτή τη χώρα. Βαριά σιωπή. Τα ΜΜΕ δεν μιλούν. Είμαι υποχρεωμένος να γκουγκλάρω για να βρω ένα τηλεγράφημα που να μου δίνει τους νέους αριθμούς των νεκρών και ότι συμβαίνει στη Γάζα. Ένα πραγματικό σκάνδαλο σε δημοκρατικό επίπεδο. Και όλα αυτά στο όνομα ποιου; Είς το όνομα του πολέμου. “Α γίνεται πόλεμος. Είναι πόλεμος και έτσι είναι…” Δεν είναι πόλεμος στη Γάζα όπως ακριβώς είναι οι άλλοι, γιατί είναι ο άμαχος πληθυσμός που πεθαίνει. Είμαστε λοιπόν μέσα σε παραλογισμό και η Γαλλία σβήνει. Είναι η Γαλλία που πληρώνει το λογαριασμό κι αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ!”

dimpenews.com

Back to top button