breaking newsΔιεθνή

“Υποστηρικτές του Τραμπ με μυστηριώδη τραύματα μετά από συγκέντρωση – Ερευνώνται οι συνθήκες”

Μετά τη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Αριζόνα, αρκετοί από τους υποστηρικτές του κατέληξαν στα επείγοντα, αναφέροντας ανεξήγητους πόνους στα μάτια και έντονη δυσφορία. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ronstadt Music Hall στο Tucson, όπου βρισκόταν ο πρώην πρόεδρος για ομιλία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η Μάιρα Ροντρίγκεζ, ένθερμη υποστηρίκτρια του Τραμπ, περιέγραψε πώς μετά την ομιλία ένιωσε έντονο ερεθισμό στα μάτια, που επιδεινώθηκε καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στο Φοίνιξ. Αναγκάστηκε να σταματήσει στα επείγοντα, καθώς ο πόνος έγινε αφόρητος. Όπως ανέφερε, οι νοσηλευτές την ρώτησαν αν είχε εκτεθεί σε κάποιο χημικό. Η ίδια δεν μπορούσε να εξηγήσει τα συμπτώματα, αλλά τα μάτια της έτσουζαν και ένιωθε έντονο πόνο. Την επόμενη ημέρα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε, φτάνοντας στο σημείο να μην μπορεί να ανοίξει τα μάτια της λόγω έντονου φωτός.

Δύο ακόμη άτομα που κάθονταν δίπλα στη Ροντρίγκεζ ανέφεραν παρόμοια προβλήματα. Μια γυναίκα περιέγραψε συμπτώματα όπως δακρύρροια, ερεθισμένο λαιμό και έντονη ερυθρότητα στο πρόσωπο. Ο αδελφός της, επίσης παρών, ανέφερε ότι ο πόνος στα μάτια του ήταν «ανυπόφορος» και τα μάτια του είχαν κοκκινίσει έντονα.

Η Ροντρίγκεζ εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι μόνο η ομάδα που καθόταν στη δεξιά πλευρά της σκηνής φάνηκε να επηρεάζεται, δημιουργώντας ερωτήματα για το τι μπορεί να συνέβη. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε ανησυχίες, δεδομένου ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχθεί πρόσφατα απειλές κατά της ζωής του. Τα ανεξήγητα τραύματα των υποστηρικτών του ενδέχεται να είναι συμπτωματικά, αλλά δεν αποκλείεται να σχετίζονται με κάποιο πιο σοβαρό περιστατικό ασφαλείας.

Prime News.

Back to top button