breaking newsΕλλάδα

SOS SOS SOS…100.000 ΕlΣΒΟΛΕlΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

 

Σκουπιδοτοπο της Ευρωπης καταντησαν την Ελλαδα οι προδοταραδες… 

Τριγμούς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνει η απόφαση της Γερμανίας να καταργήσει ουσιαστικά τη Συνθήκη Σένγκεν, καθώς όπως όλα δείχνουν η Γερμανία, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας, με την κίνηση αυτή ενδεχομένως να επιχειρήσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών.

Η Ελλάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη μετατροπή του μεταναστευτικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει η Γερμανία, σε ελληνικό ζήτημα, με την επιστροφή χιλιάδων μεταναστών στην πρώτη χώρα υποδοχής.  Είτε είναι προσχηματικό, είτε όχι, ο Μητσοτάκης δεν πρέπει ούτε να διανοηθεί να δεχτεί πίσω έστω έναν επειδή έτσι αποφάσισε η Γερμανία.

Το Βερολίνο θέλει να «επαναπατρίσει» στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες μετανάστες τρίτων χωρών, που πέρασαν στην Ελλάδα είτε από τον Έβρο είτε από τα νησιά και πλέον βρίσκονται στη Γερμανία. Ο αριθμός των μεταναστών που το Βερολίνο θέλει να στείλει πίσω στη χώρα μας μπορεί να κυμανθεί από 70.000 έως 100.000.

Το Βερολίνο με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την άνοδο της Ακροδεξιάς στη Γερμανία, μετατοπίζοντας όμως το πρόβλημα στην Ελλάδα. Ωστόσο, δύσκολα μπορεί να εξηγήσει κανείς για ποιο λόγο ο επαναπατρισμός δεν γίνεται στη χώρα καταγωγής των μεταναστών, αλλά στη χώρα εισόδου.

Η κυβέρνηση του  μαλάκα Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη σύνοδο κορυφής και να θέσει το ζήτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τρόπο ωμό, ότι δεν μπορεί «από τη μια μεριά η Γερμανία να τους τάζει επιδόματα» για να τους χρησιμοποιήσει «ως φθηνά εργατικά χέρια» και από την άλλη να «χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως μια γιγάντια αποθήκη ψυχών». Αλλιώς θα είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στη χώρα.

πηγη

Back to top button