NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μοντέλο κακοποιήθηκε βάναυσα και μετατράπηκε σε «σεξουαλική σκλάβα» από διεστραμμένο πλαστικό χειρουργό στη Νέα Υόρκη

Ένας πλαστικός χειρουργός από τη Νέα Υόρκη μετέτρεψε ένα μοντέλο σε «σεξουαλική σκλάβα», υποβάλλοντάς την σε αποτρόπαιη κακοποίηση — και προσπάθησε να καλύψει τον μαυρισμένο της οφθαλμό κάνοντάς της ενέσεις με υαλουρονικό χωρίς αναισθησία, σύμφωνα με μια νέα αγωγή που έχει κατατεθεί εναντίον του.

Ο Ammar Mahmoud, 40 ετών, φέρεται ότι κάποια στιγμή χτύπησε τόσο βίαια την πρώην σύντροφό του, Maya Willow Sias, 25 ετών, που της διέλυσε την οφθαλμική κόγχη, σύμφωνα με την αγωγή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε την Τρίτη.

Η Sias ισχυρίζεται ότι ο Mahmoud την πήγε κρυφά στο ιατρικό του σπα, το Alinea Medical Spa, όπου της έκανε ενέσεις με υαλουρονικό γύρω από το ακόμη πρησμένο μάτι της — μια βασανιστική διαδικασία που εκτέλεσε χωρίς αναισθησία, όπως αναφέρει η αγωγή.

«Με τρύπησε στο πρόσωπο με μια βελόνα. Ένιωθα τη βελόνα να γρατζουνάει το κόκαλο», είπε η Sias σε αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα The Post.

Η τραγουδίστρια και μοντέλο από το Λος Άντζελες, η οποία είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο Maxim, ένα αντρικό περιοδικό, υποστηρίζει στη μήνυση που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν ότι ο Mahmoud είναι ένας βίαιος εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ σεξομανής, ο οποίος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του στοργικού πλαστικού χειρουργού.

Η ίδια πιστεύει ότι ο Mahmoud έχει κακοποιήσει και άλλες γυναίκες — μια κατηγορία που επαναλαμβάνεται σε μια αγωγή που έχει καταθέσει η πρώην σύζυγός του από το 2014.

Η Sias κατέγραψε τους μώλωπες και άλλες σωματικές βλάβες που φέρεται να υπέστη από τον Mahmoud κατά τη διάρκεια της εννιάμηνης σχέσης τους σε φωτογραφίες που παρατίθενται στην 16σέλιδη αγωγή.

«Δεν υπάρχουν ναι μεν, αλλά, σε αυτήν την περίπτωση», δήλωσε ο δικηγόρος της, Larry Hutcher, συνεργάτης της εταιρείας Davidoff Hutcher & Citron LLP, στη The Post.

«Την έκανε κυριολεκτικά σεξουαλική σκλάβα».

Η Sias γνώρισε τον Mahmoud κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μαϊάμι τον Απρίλιο του 2023, όπου παρευρέθηκαν και οι δύο σε ένα πάρτι σε γιοτ, σύμφωνα με την αγωγή.

Είπε στην The Post ότι ο Mahmoud προσπάθησε να την παρασύρει σε ένα τρίο μαζί του και την τότε σύντροφό του.

Το μοντέλο αρνήθηκε, αλλά είπε ότι παρόλα αυτά γοητεύτηκε από τον Mahmoud και συνέχισε να διατηρεί επαφή.

Λίγο αργότερα, η Sias πήγε στη Νέα Υόρκη για άλλη δουλειά και, μετά από ένα ραντεβού που περιλάμβανε δείπνο στο γνωστό εστιατόριο Catch, ξεκίνησε τη σχέση της μαζί του, σύμφωνα με την αγωγή.

Ο Mahmoud φέρεται να γέμισε τη Sias με ακριβά δώρα και ταξίδια στο Μαϊάμι και το Ντουμπάι, πριν προσφερθεί να στείλει τα πράγματά της από το σπίτι της στη Βόρεια Καρολίνα στο πολυτελές διαμέρισμά του στην Πέμπτη Λεωφόρο, σύμφωνα με την αγωγή.

Ωστόσο, η Sias σύντομα ανακάλυψε τη σκοτεινή πλευρά του Mahmoud, που περιλάμβανε την τακτική χρήση αναισθητικών ουσιών όπως κεταμίνη και 2C, ενός συνθετικού ψυχεδελικού ναρκωτικού, όπως αναφέρει η αγωγή.

«Σχεδόν κάθε βράδυ, ο Δρ. Mahmoud έκανε κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και τη βίαζε, ανεξαρτήτως αν εκείνη συναινούσε στις σεξουαλικές πράξεις ή αν ήταν καν σε συνειδητή κατάσταση», αναφέρει η αγωγή.

Μετά από ένα δείπνο στις 7 Ιουνίου 2023 με τον Mahmoud, η Sias ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και τον βρήκε να διασκεδάζει με τρεις πόρνες στο διαμέρισμα, σύμφωνα με την αγωγή. Όταν του ζήτησε το λόγο, ο Mahmoud εξοργίστηκε και αντέδρασε βίαια.

«Αφού οι γυναίκες έφυγαν, ο Δρ. Mahmoud την πέταξε βίαια στο πάτωμα, τη χτύπησε ανελέητα στο πρόσωπο και το σώμα και της έκλεισε το στόμα με ένα μαξιλάρι, προκαλώντας της απώλεια συνείδησης», αναφέρει η αγωγή.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε η Sias στη The Post.

Ο άγριος ξυλοδαρμός άφησε την Sias αγνώριστη, με το μάτι της πρησμένο, το οστικό τόξο σπασμένο, το κεφάλι της παραμορφωμένο και το πρόσωπο και το σώμα της καλυμμένο με αίμα και μώλωπες, σύμφωνα με την αγωγή.

Ο Mahmoud ζήτησε συγνώμη, αλλά φέρεται να την ανάγκασε να μείνει κλεισμένη στο διαμέρισμα ώστε κανείς να μη δει τα τραύματά της, παρακολουθώντας την τοποθεσία της μέσω του τηλεφώνου της και απειλώντας με σοβαρές συνέπειες αν προσπαθούσε να φύγει, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Η αγωγή υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Mahmoud εκμεταλλεύτηκε την ιατρική του ιδιότητα για να της συνταγογραφήσει αντικαταθλιπτικά, ενώ την ανάγκαζε να παίρνει κεταμίνη για να την κρατά υπάκουη και συμβιβασμένη.

Στα τέλη Ιουλίου, μετά την υποχώρηση των μωλώπων και του πρηξίματος της Sias, ο Mahmoud φέρεται να την πήγε στην κλινική του για να της θεραπεύσει το σπασμένο οστό — και για να καλύψει την κακοποίησή του, σύμφωνα με την αγωγή.

«Παρά την προφανή της ανάγκη για σωστή ιατρική περίθαλψη, ο Δρ. Mahmoud αποφάσισε να απλώς συγκαλύψει τη σωματική βλάβη που της είχε προκαλέσει, καταχρώμενος την ιατρική του άδεια», αναφέρει η αγωγή.

Ο Mahmoud της έκανε ενέσεις υαλουρονικού γύρω από το μάτι χωρίς αναισθησία, μια σαδιστική πράξη «υπολογισμένης σκληρότητας», σύμφωνα με την αγωγή.

«Η Willow έμεινε σωματικά και ψυχικά τραυματισμένη από την βασανιστική εμπειρία», αναφέρει η αγωγή.

«Ο πόνος από την ένεση επιδεινώθηκε από την ψυχική οδύνη του να γνωρίζει ότι ο κακοποιητής της ήταν και η μόνη της επιλογή για φροντίδα, ο οποίος κακοποίησε την ιατρική του εξουσία για να την ελέγχει και να την βλάπτει περαιτέρω», συνεχίζει η αγωγή.

Η φερόμενη ως κακοποίηση συνεχίστηκε για τρεις ακόμη μήνες, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού τον Οκτώβριο του 2023, όπου μια άλλη γυναίκα τη γρονθοκόπησε καθώς ο Mahmoud την κρατούσε κάτω στο πάτωμα, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Mahmoud φέρεται να εξανάγκαζε την Sias να συμμετέχει σε μη συναινετικές σεξουαλικές δραστηριότητες με αγνώστους, και την κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ ήταν αναίσθητη.

Η Sias είπε ότι τελικά δραπέτευσε από τον Mahmoud αφού πήγε στην Καλιφόρνια για δουλειά και δεν επέστρεψε ποτέ, ενώ άφησε και όλα τα υπάρχοντά της στο διαμέρισμά του.

Η μήνυση — η οποία κατηγορεί τον Mahmoud για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση για την προστασία της βίας με κίνητρα φύλου, για σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής βλάβης και αμέλεια — υποστηρίζει ότι η καριέρα της Sias έχει πληγεί, λόγω των συναισθηματικών και σωματικών της τραυματισμών.

Η Sias, η οποία τώρα ζει στο Λος Άντζελες, είπε ακόμα και τώρα, δεν μπορεί να μείνει σχεδόν καθόλου μόνη της σε κάποιο χώρο.

«Φοβάμαι ότι πρόκειται να με εκδικηθεί και να με σκοτώσει», αναφέρει.

Η μήνυση αναφέρει επίσης ότι η Sias πιστεύει ότι ο Mahmoud φέρεται να ξυλοκόπησε και να κακοποίησε και άλλες γυναίκες – και τα δικαστικά αρχεία δείχνουν ότι είναι μια κατηγορία που είχε διατυπωθεί στο παρελθόν.

Ο Dr Mahmoud

Η πρώην σύζυγος του κατέθεσε μήνυση, επίσης στο αστικό δικαστήριο του Μανχάταν, και κατηγορεί τον γιατρό για το γεγονός ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους και την ανάγκασε να πάρει ανθρώπινη αυξητική ορμόνη επειδή δεν «ενέκρινε» το σώμα της.

Επίσης, φέρεται να την ξυλοκόπησε επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού στο οποίο την έπνιγε με ένα μαξιλάρι, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ο Mahmoud κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του το 2019, αρνούμενος κατηγορηματικά τις κατηγορίες ως «ψεύτικα και φαντασιόπληκτα κατασκευάσματα».

The post Μοντέλο κακοποιήθηκε βάναυσα και μετατράπηκε σε «σεξουαλική σκλάβα» από διεστραμμένο πλαστικό χειρουργό στη Νέα Υόρκη first appeared on Prime News.

Back to top button