Διεθνή

Πρόεδρος της Νικαράγουα Ντανιέλ Ορτέγκα: ”ο Νετανιάχου είναι γιος του διαβόλου και Χίτλερ!!!”

Πρόεδρος της Νικαράγουα Ντανιέλ Ορτέγκα: ”ο Νετανιάχου είναι γιος του διαβόλου και Χίτλερ!!!”

Ο Πρόεδρος της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγκα αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και στον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως «γιους του διαβόλου» και του «Χίτλερ» σε μια σκληρή ομιλία.

Τα ΜΜΕ της Νικαράγουας ανέφεραν ότι ο Ορτέγκα έκανε τα σχόλια τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια παρουσίασης μετάδοσης σε εκδήλωση για τον εορτασμό της αστυνομικής υπηρεσίας της χώρας.

Ο Πρόεδρος υποστήριξε ότι «η ισραηλινή κυβέρνηση διευθύνεται από έναν πρωθυπουργό που είναι γιος του διαβόλου. Γιατί; Γιατί ακολουθεί μια πολιτική τρόμου και είναι ο [Αδόλφος] Χίτλερ» αναφέρει το almayadeen.

Η αντιπρόεδρος της χώρας Ροζάριο Μουρίλο ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόφασή του να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το «Ισραήλ» ως απάντηση στον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας την ισραηλινή κυβέρνηση ως «φασιστική και γενοκτονική».

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Νικαράγουα διακόπτει τους δεσμούς με το «Ισραήλ», με προηγούμενες περιπτώσεις να σημειώθηκαν το 2010 κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ορτέγκα και το 1982 υπό την επαναστατική κυβέρνηση των Σαντινίστα μετά την επανάσταση του 1979.

Μαδούρο: Ο Νετανιάχου είναι ένα τέρας (θηρίο) που δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ, ΕΕ και ξεπερνά τον Χίτλερ! Αυτό που κάνει ο Νετανιάχου δεν θα το έκανε ούτε ο Χίτλερ!!!

Ο Νετανιάχου με ραβίνους του Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα έρθει στα έσχατα χρόνια και είναι ο ”Μεσσίας”. Ποιος είναι ο Μεσσίας των Εβραίων; (Αντίχριστος) (σύμφωνα με Εβραϊκές πεποιθήσεις)!

dimpenews.com

Back to top button