Διεθνή

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ με βαλλιστικούς..ενώ πολυάριθμοι πάνοπλοι επιτιθέμενοι σπέρνουν τον τρόμο στο Τελ Αβίβ πολλοί νεκροί και τραυματίες.. Ο Νετανιάχου είναι στον αέρα με το προεδρικό!

Το Ιράν άρχισε την επίθεση στο Ισραήλ εκτόξευσε πριν λίγο βαλλιστικούς πυραύλους λέει το al Hadath επικαλούμενο το ισραηλινό στρατό. Τους ενημέρωσαν οι ΗΠΑ παντού σειρήνες. Την ίδια στιγμή η Χεζμπολάχ μεταφέρει τον πόλεμο μέσα στο ”σπίτι” τους. Πολυάριθμοι αταυτοποίητοι πάνοπλοι επιτιθέμενοι από το πουθενά σπέρνουν τον τρόμο το Τελ Αβίβ πολλοί νεκροί και τραυματίες.. Ο Νετανιάχου είναι στον αέρα με το προεδρικό! Ένας μεγάλος περιφερειακός πόλεμος άρχισε η Μέση Ανατολή έχει εκραγεί..

Ο Νετανιάχου είναι στον αέρα

Ακριβώς όπως τον Απρίλιο, όταν το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους στο Ισραήλ, το αεροπλάνο «Zion Wing» της ισραηλινής κυβέρνησης είναι πλέον στον αέρα.

Η μαζική επίθεση στο Τελ Αβίβ συνέπεσε με την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ισραηλινού μίνι υπουργικού συμβουλίου για θέματα ασφάλειας και πολιτικών υποθέσεων στην Ιερουσαλήμ.

Η επίθεση στο Τελ Αβίβ έγινε σε πολλά σημεία αρχικά στο τραμ. Ανεξακρίβωτος ο αριθμός επιτιθέμενων, νεκρών και τραυματιών

Η επίθεση αυτού του τύπου στο Τελ Αβίβ είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών.
Πολλοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

dimpenews.com

Back to top button