breaking newsΔιεθνή

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Δημαρχείο της πόλης Nabatieh στο Λίβανο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σκότωσε τον δήμαρχο της πόλης και πολλούς δημοτικούς συμβούλους..ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Ωμή Τρομοκρατία..

ο Δήμαρχος

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Δημαρχείο της πόλης Nabatieh στο Ν Λίβανο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σκότωσε τον δήμαρχο της πόλης και πολλούς δημοτικούς συμβούλους.. Μια ειδεχθής τρομοκρατική ενέργεια.. ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Ωμή Τρομοκρατία…

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Δημαρχείο της πόλης Nabatieh-Ναμπατιέ στο Ν Λίβανο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και σκότωσε τον δήμαρχο της πόλης Ahmad Khel όπως και πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Εν ψυχρώ δολοφονήθηκαν γιατί δεν είναι με το στρατόπεδο του Αντίχριστου, αντιφρονούντες στην παγκόσμια χούντα του θηρίου ..Μαζική πολιτική δολοφονία. Τους σκότωσαν για τις ιδές τους. Επιδιώκουν σιωνιστικοποίηση Λιβάνου με δοτούς αχυράνθρωπους της Νέας Τάξης. Το Ισραήλ προχώρησε σε ομαδική εκτέλεση του Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων.

Η δημοτική ομάδα παρέμεινε στο σημείο, παρά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, για να βοηθήσει τους ντόπιους να βρουν λύσεις διαμονής και να τους παράσχει γεύματα.

Η δολοφονία ενός εκλεγμένου αξιωματούχου δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Διαφορετικά είναι το πράσινο φως για το Ισραήλ να δολοφονήσει Λιβανέζους βουλευτές ή υπουργούς. Αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του δήμαρχου της Ναμπατιέχ Αχμάντ Καχίλ, κατά τη διάρκεια σφοδρών ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που έπληξαν το δημοτικό κτίριο της πόλης του νότιου Λιβάνου στις 16 Οκτωβρίου.

Το Ισραήλ εξαπέλυσε εξαιρετικά βίαιες επιδρομές στη Ναμπατιέ, στο νότιο Λίβανο, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές και θύματα.

Το κτίριο του δήμου καταστράφηκε και ο δήμαρχος της Nabatieh, Dr. Ahmad Kahil, σκοτώθηκε στις επιδρομές, μαζί με αρκετούς άλλους.«Ο δήμαρχος της Ναμπατιέ, μεταξύ άλλων… μαρτύρησε. Είναι μια σφαγή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης της Ναμπατιέ Χουάιντα Τουρκ. «Προς το παρόν, 11 χτυπήματα έπληξαν κυρίως τη Ναμπατιέ αλλά και τα περίχωρά της», πρόσθεσε ο Τουρκ και περιέγραψε πώς οι έντονες επιδρομές «σχημάτισαν ένα είδος ζώνης πυρός» στην περιοχή.

«Η ισραηλινή επιδρομή του εχθρού σε δύο κτίρια, αυτό του δήμου Nabatieh και της ένωσης δήμων, σκότωσε έξι ανθρώπους σε προκαταρκτικό απολογισμό», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, προσθέτοντας ότι οι διασώστες αναζητούν επιζώντες κάτω από τα ερείπια. .

Τουλάχιστον 43 άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση.

Οι αρχές του Λιβάνου ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι ο αριθμός των νεκρών από τις ισραηλινές επιθέσεις τον περασμένο χρόνο έφτασε τους 2.350, με 10.906 τραυματίες.

Σε απάντηση στη βίαιη επιδρομή στην πόλη του νότιου Λιβάνου, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι είπε ότι τα ισραηλινά αεροσκάφη «έπληξαν σκόπιμα μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση των αναγκών βοήθειας και εξυπηρέτησης της πόλης».

«Αυτή η νέα επίθεση, μαζί με τα συνεχιζόμενα εγκλήματα που διαπράττει το Ισραήλ εναντίον αμάχων, είναι μια άμεση πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα, η σιωπή της οποίας το μόνο που κάνει είναι να ενθαρρύνει την κατοχή να συνεχίσει τις παραβιάσεις και τα εγκλήματά της», πρόσθεσε ο Μικάτι.

Ο Λιβανέζος πρωθυπουργός έβαλε επίσης στο στόχαστρο τη «διεθνή κοινότητα» επειδή «εσκεμμένα σιωπά» για τις ισραηλινές επιθέσεις. «Ποια λύση μπορούμε να ελπίζουμε υπό το φως αυτής της πραγματικότητας;» είπε σε δήλωσή του.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Bassam Mawlawi επιβεβαίωσε ότι ο δήμος Nabatieh έγινε στόχος κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε για τον συντονισμό των εργασιών βοήθειας και της διανομής βοήθειας για τους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στο νότιο Λίβανο. Είπε ότι ένα μέλος της πολιτικής άμυνας σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες αφότου το Ισραήλ ανανέωσε την εκστρατεία βομβαρδισμού στα νότια προάστια της Βηρυτού..

dimpenews.com

Back to top button