Διεθνή

Nετανιάχου: ”Eίναι πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας Πολεμάμε εν ονόματι σας.” EΣΠΑΣΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ δεν μπορεί να επωμιστεί μόνος του Γενοκτονία/ Θηριωδίες και αναζητεί επιμερισμό ευθυνών! ΒΙΝΤΕΟ

Nετανιάχου: ”Eίναι ένας πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας Πολεμάμε εν ονόματι σας.” EΣΠΑΣΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ δεν μπορεί να επωμιστεί μόνος του Γενοκτονία/ Θηριωδίες και αναζητεί επιμερισμό ευθυνών!

 Ο Nετανιάχου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Γαλλικό κανάλι CNEWS στη δημοσιογράφο Laurence Ferrar όπου εκεί ανέπτυξε το γνωστό του αφήγημα ότι είναι ο πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας και ότι ο πόλεμος του είναι και πόλεμος μας.. Είναι φανερό ότι έχει πάρει τα μηνύματα και δεν μπορεί ν’αντέξει να σηκώσει μόνος του το βάρος της γενοκτονίας της εθνοκάθαρσης της πολλαπλής εισβολής και Κατοχής σε άλλες χώρες του ξεκληρίσματος λαών πολιτισμού και ιστορίας.. Βέβαια φέρνει την κουβέντα στα μέτρα του απευθυνόμενος σε Ευρωπαϊκό κοινό και αποκρύπτει τα πραγματικά αίτια του πολέμου. Στην καλύτερη περίπτωση γι αυτόν είναι σύγκρουση φονταμενταλισμών..

Eίναι ένας πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας δεν πρόκειται μόνο για τρομοκρατία αλλά για κάτι χειρότερο είναι πραγματικά η επιστροφή στο Μεσαίωνα. Οι τρομοκράτες της Χαμάς βίασαν νέες γυναίκες αποκεφάλισαν ανθρώπους έκαψαν μωρά μια θηριωδία αλά ναζί..( σσ αν ο Σινουάρ είναι ο εγκέφαλος της 7ης Οκτώβρη είναι δικό του δημιούργημα αν ήταν τέρας ήταν ένα τέρας που δημιούργησαν οι δικοί του στα 20 χρόνια φυλακής που τον είχαν στο κάτεργο. Αν τα σωφρονιστικά τους ιδρύματα βγάζουν τέρατα έχουν αυτά εξ ολοκλήρου την ευθύνη.. ) Πολεμάμε εν ονόματι σας. Οι Γάλλοι ας με ακούσουν προσεκτικά δεν πολεμάμε μόνο για εμάς πολεμάμε επίσης και για εσάς. Μίλησα με τον Μακρόν και απογοητεύθηκα. Στην αρχή μας υποστήριξε στον πόλεμο αλλά μετά σιγά σιγά άλλαξε στάση .Υπήρξε στη Γαλλία το Bataclan, η Νίκαια, η Τουλούζη ( σσ η θυματοποίηση προς νομιμοποίηση προώθησης των γεωπολιτικών σχεδιασμών στη Μέση Ανατολή .. Τα χτυπήματα αυτά θα είχαν αποτραπεί αν η Ευρώπη είχε ακολουθήσει άλλες πολιτικές την τελευταία δεκαετία. Το κοσμικό κράτος της Γαλλίας δεν ήταν και πολύ κοσμικό κράτος όπως αποδείχθηκε ευνόησε με κάθε τρόπο την ανάδειξη τέτοιων φαινομένων για να γίνει στο τέλος ταμείο και σπέκουλα. Δώσανε βορά κάποιους ανυποψίαστους και ολόκληρες κοινωνίες για να στηρίξουν τις αποικιοκρατικές πολιτικές τους στη συνέχεια αλλού και τη σιωνιστικοποίηση της Ευρώπης στο εσωτερικό της .)

Πολεμάμε τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό τους τρομοκράτες που σκοτώνουν χριστιανούς Άραβες Εβραίους όλον τον κόσμο είναι πόλεμος του πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας και είμαστε επικεφαλής σε αυτόν.( σσ χριστιανούς σκοτώνει και το Μεγάλο Ισραήλ στην Παλαιστίνη π.χ οι 17 μάρτυρες του Αγ Πορφυρίου ή στο Λίβανο όπου βομβαρδίζει αδιακρίτως χριστιανικές συνοικίες και ξεθεμελιώνει χριστιανικά χωριά στο Νότο βομβαρδίζει εκκλησίες ή αποκεφαλίζει ακρωτηριάζει απαγάγει χριστιανούς ως και δεσποτάδες στη Συρία δια των πληρεξουσίων του τζιχαντιστών. Ε δεν θα γίνουν οι εντολείς του ψευδομεσσία Αντιχρίστου και απολογητές του χριστιανισμού. όσο για τη Χεζμπολάχ κατά παραδοχή των χριστιανών της Ανατολής δεν θα υπήρχε Ορθόδοξο κεφάλι στη θέση του σε Συρία και Λίβανο αν δεν τους υπερασπιζόταν καταθέτοντας επώδυνο τίμημα έναντι των τζιχαντιστών. Η οριζοντιοποίηση θέσεων δεν είναι πάντα τόσο διαφωτιστική. O δε Λίβανος στον οποίο επιτίθεται το Ισραήλ είναι κατά το ήμισυ χριστιανική χώρα (53% χριστιανοί σύμφωνα με τελαυταία απογραφή) γι αυτό και ο Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι πάντα χριστιανός. Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός πάντα είναι χριστιανός Ορθόδοξος όπως και ο Αν Πρόεδρος της Βουλής) Δεν δεχόμαστε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη ο πόλεμος μας είναι πόλεμος σας η νίκη μας είναι νίκη σας.

Εκτιμώ το κανάλι σας γιατί μάχεται για την ελευθερία για τον ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό ( σσ που στις μέρες μας μετατράπησε σε εξαμερικανισμένο μεσσιανικό χριστιανοσιωνισμό) που επίσης του επιτέθηκαν οι φονταμενταλιστές ισλαμιστές.. ”

Αποσιωπά τη Μεγάλη Ιδέα του Σιωνισμού για το Μεγάλο Ισραήλ τον ισραηλινό επεκτατισμό εποικισμό, τις μεσσιανικές τάσεις που εκφράζει κι εκπροσωπεί, το θρησκευτικό ντελίριο των Υπουργών του το παραλήρημα για ερχομό Μεσσία των αρχιραβίνων και ΜΜΕ του, την πρεμούρα για τον Τρίτο Ναό και την προσδοκία της έλευσης του ψευδομεσσία..

Ο φονταμενταλιστής κατηγορεί τους φονταμενταλιστές για φονταμενταλισμό

ο εξτρεμιστής τους εξτρεμιστές για εξτρεμισμό

ο ριζοσπαστικοποιημένος τους ριζοσπαστικοποιημένους για ριζοσπαστικοποίηση

ο βάρβαρος τη βαρβαρότητα για βαρβαρότητα,

ο π.Χ σκοταδιστής τους μ.Χ ”προφήτες” για Μεσαίωνα.

Κατηγορεί τους άλλους για 7η Οκτώβρη όταν αυτός δημιουργεί μια 7η Οκτώβρη κάθε βδομάδα εδώ κι ένα χρόνο κατηγορεί τους άλλους ότι έκαψαν μωρά αν έκαψαν όταν αυτός έχει κάνει Ολοκαύτωμα παιδιών που λαμπαδιάζουν κάθε μέρα.

Πόσα χυμένα μυαλά παιδιών θα χρειαστούν ακόμα για να εξορθολογιστεί ο κόσμος..

Αν κάποιοι φανατικοί αποκεφάλισαν κάποιους Ισραηλινούς αυτός αποκεφαλίζει διαμελίζει κονιορτοποιεί πολτοποιεί καθημερινά εκατοντάδες σε όλα τα σημεία του ορίζοντα. Επιτιθέμενος στους εξτρεμιστές του ισλαμισμού ουσιαστικά επιτίθεται στον εαυτό του κοιτάζεται στον καθρέφτη της ιστορίας και αναγνωρίζει το δικό του άγριο φονταμενταλισμό θεοκρατικού τύπου σκιαμαχεί με τη χίμαιρα του εαυτού του ένα πολιτικό φάντασμα της ιστορίας το μεγαλύτερο σύγχρονο πολιτικό βαμπίρ. Οι άλλοι στην τελική δεν είναι πολιτικοί αυτός που είναι πολιτικός ποια πολιτική λύση βρήκε.

Κατηγορεί τους άλλους για τρομοκρατία όταν αυτός εξολόθρευσε ισοπέδωσε με βομβαρδισμούς μια ολόκληρη περιοχή τη Γάζα βομβαρδίζει 2 πρωτεύουσες τρίτων χωρών Δαμασκό Βηρυτό καίει χωριά και πόλεις με τιμωρητικές επιχειρήσεις για αντίποινα τα ναζιστικά μπλόκα στη Δ Όχθη είναι σε ημερήσια βάση. Έθαψε ζωντανό έναν ολόκληρο λαό για αντίποινα κάτω από τη γη και κάτω από τα ντουβάρια. Ξεθεμελίωσε σχολεία πανεπιστήμια νοσοκομεία επέβαλε λιμό σε ολόκληρους πληθυσμούς

Κατηγορεί για βιασμό τους φονταμενταλιστές όταν οι δικοί του φονταμενταλιστές στρατιώτες σοδομίζουν βιάζουν Παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους. Η χώρα του είναι η μεγαλύτερη φυλακή πολιτικών κρατουμένων παγκοσμίως. Τα Αμπού Κράιμπ μπουντρούμια του περιώνυμα για τα βασανιστήρια τους επέφεραν ως και την καταγγελία των ΗΠΑ τελευταία προς διερεύνηση.

αν οι άλλοι είναι τρομοκράτες τότε αυτός είναι αρχιναζιστής..Πάντα υπάρχει διαβάθμιση στο έγκλημα

Ναζί γιατί δημιούργησε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Γάζα

Ναζί γιατί με το θεώρημα του περιούσιου της ανώτερης Αρίας φυλής εξοντώνει έναν ολόκληρο λαό

Ναζί γιατί γενοκτονεί μαζικά δεκάδες χιλιάδες ανυπεράσπιστα γυναικόπαιδα με εθνοφυλετικά κριτήρια

Ναζί γιατί είναι Κατοχική δύναμη σε όλη τη Μέση Ανατολή όπως οι Ναζί κατέκτησαν με βία την Ευρώπη

Το πιο επικίνδυνο είναι η αλλοίωση των όρων που επιχειρεί π.χ η μετονομασία της κτηνωδίας σε πολιτισμό

”Πολεμάμε εν ονόματί σας” αυτόκλητος Σωτήρας. Αυθαίρετη και πολύ παρεξηγήσιμη αναφορά ειδικά όταν προέρχεται από μια σέκτα που είναι εν αναμονή του ”μεσσία” σε θρησκευτική έξαρση και παροξυσμό

‘Η αλήθεια του αντίπαλου στρατοπέδου είναι επίσης μια αλήθεια” έγραφε κάποτε ένας Εβραίος διανοούμενος

dimpenews.com

Back to top button