NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Paul Lowe: Δολοφονημένος βρέθηκε ο διάσημος φωτορεπόρτερ – Κατηγορούμενος ο γιος του

Ο Βρετανός φωτορεπόρτερ μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε μονοπάτι πεζοπορίας στην Καλιφόρνια

Ο διάσημος φωτορεπόρτερ Paul Lowe, δολοφονήθηκε ενώ έκανε πεζοπορία κοντά στο Λος Άντζελες, με τον 19χρονο γιο του να θεωρείται ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με αναφορές.

Ο διακεκριμένος Βρετανός φωτογράφος, ήταν γνωστός για το εξαιρετικό του έργο, ιδίως κατά τη διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων, καλύπτοντας σημαντικά παγκόσμια γεγονότα.

Η σύλληψή του γιου του

Ο 61χρονος βρέθηκε με τραύματα στο πάνω μέρος του σώματός του και μια μαχαιριά στον λαιμό, από αστυνομικούς σε μονοπάτι πεζοπορίας κοντά στους καταρράκτες Stoddard Canyon, στα βουνά Σαν Γκάμπριελ. Ο γιος του διέφυγε από τη σημείο με αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράκαρε λίγα χιλιόμετρα μακριά όπου και αναγνωρίστηκε από τις Αρχές. Ο 19χρονος συνελήφθη με υποψίες ότι δολοφόνησε τον πατέρα του.

Ο Emir Lowe αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ενώ κρατείται στη φυλακή της κομητείας του Λος Άντζελες με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε η ίδια πηγή.

The post Paul Lowe: Δολοφονημένος βρέθηκε ο διάσημος φωτορεπόρτερ – Κατηγορούμενος ο γιος του first appeared on Prime News.

Back to top button