Ελλάδα

Nτoμινiκ Ντε Σiλβα: «Τα πόδια μου ήταν αδύvαμα και μoυδιασμέvα και είxα πρoβλnμα στο περπάτnμα.Eκεivn την στιγμn συvειδnτoπoinσα ότι το EμBoλιo κάτι μου εixε πρokαλέσει»…

 Ακόμα ψάχνει απαντήσεις! Υπέβαλλε αναφορές στα CDC, στην ίδια την Pfizer και αλλού! Τι της είπαν οι διάφοροι γιατροί… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!

Η 30χρονη Ντομινίκ Ντε Σίλβα εξακολουθεί να ψάχνει για απαντήσεις από γιατρούς, αφότου ανέπτυξε μια μακρά λίστα καταθλιπτικών καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών νευρολογικών επιπλοκών, πόνου και μερικές φορές, αδυναμίας να περπατήσει, μετά την πρώτη της δόση εμβολίου COVID της Pfizer.

Σε συνέντευξή της στο The Defender, η Dominique είπε ότι μετακόμισε από το Λας Βέγκας στην Βόρεια Καρολίνα για να ξεκινήσει την νέα της ζωή, να παντρευτεί και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τα ακίνητα, όταν αποφάσισε να εμβολιαστεί. Επειδή έχει μόνο έναν ζωντανό γονέα, ήθελε να προστατέψει την μητέρα της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως την είχαν πείσει οι γυρολόγοι.

«Έμενα μακριά από τους φίλους μου, χρησιμοποιούσα απολυμαντικό χεριών 24/7 και ζούσα με απόλυτο φόβο μην αρρωστήσω», έγραψε η Ντομινίκ. «Φυσικά, όταν είχα την ευκαιρία να κάνω το εμβόλιο, το έκανα το συντομότερο δυνατό.

Στις 18 Μαρτίου, εκείνη και ο σύζυγός της έλαβαν την πρώτη και… τελευταία δόση του εμβολίου της Pfizer .

Λίγο αργότερα, η Ντομινίκ είπε ότι ένιωσε την τυπική κούραση για την οποία την είχαν προειδοποιήσει, πριν κάνει το εμβόλιο, αλλά παρατήρησε επίσης αλλαγές στην όρασή της.

Η Ντομινίκ είπε ότι ένιωθε απαίσια, αλλά σκέφτηκε ότι ίσως ήταν κουρασμένη: «Ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου ήταν άρρωστος», είπε. «Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω, γιατί είναι ένα συναίσθημα που δεν είχα ποτέ πριν».

Την επόμενη μέρα η Ντομινίκ ανέβηκε στο τραμ για το αεροδρόμιο και είπε ότι ένιωθε σαν ένας ελέφαντας να καθόταν πάνω στο στήθος της. «Δεν ήξερα τι συνέβαινε με την καρδιά μου, αλλά δεν ένιωθα καλά», είπε.

Μέσα σε δύο εβδομάδες από την λήψη του εμβολίου της Pfizer, η Ντομινίκ παρατήρησε κράμπες στα πόδια της. Το επόμενο πρωί ο πόνος στα πόδια επανήλθε.

Η Ντομινίκ είπε: «Τα πόδια μου ήταν αδύναμα και μουδιασμένα και είχα πρόβλημα στο περπάτημα. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι το εμβόλιο κάτι μου είχε προκαλέσει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ο πόνος δεν εξαφανίστηκε ποτέ και μετά από επτά ημέρες, η Ντομινίκ αποφάσισε ότι έπρεπε να δει έναν γιατρό.

«Ο άντρας μου με πήγε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και μου έκαναν εισαγωγή», είπε. «Ενημέρωσα τον γιατρό ότι είχα κάνει το εμβόλιο πριν από δύο εβδομάδες και τρεις ημέρες, αλλά εκείνος ‘χτυπιόταν’ ότι αυτό που βίωσα δεν συνδέεται απολύτως με το εμβόλιο». (ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;)

Μετά από πλήρη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης μαζί με αμέτρητες εξετάσεις αίματος, ο νευρολόγος που εφημερεύει δεν μπόρεσε να βρει την αιτία των συμπτωμάτων τοης Ντομινίκ. Παρόλο που αποκλείστηκαν ορισμένες καταστάσεις, δεν βρέθηκε λύση για τα συμπτώματά της και της είπαν να παρακολουθήσει έναν νευρολόγο.

Αφού περίμενε μήνες για να συναντηθεί με τρεις ξεχωριστούς νευρολόγους, είπε ότι άρχισαν να εμφανίζονται πολλά άλλα συμπτώματα, όπως ζάλη και ίλιγγος, αϋπνία, πόνος στα πόδια της, έντονοι σφάχτες, θαμπός πόνος, αδυναμία, δυσκολία στο περπάτημα, ομίχλη στον εγκέφαλο, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, προβλήματα όρασης, κύματα άγχους, έλλειψη αίσθησης σε όλο το σώμα, προβλήματα αντίληψης, εσωτερικές δονήσεις, τρέμουλο στο δεξί χέρι, εμβοές στο δεξί αυτί, μυϊκές συσπάσεις, βαθύς πόνος στο στέλεχος του εγκεφάλου, τικ, φωνητικές εκφράσεις και ακούσιες κινήσεις των ματιών.

Ο πρώτος νευρολόγος που πήγε η Ντομινίκ ήταν , σύμφωνα με την ίδια, αρκετά ανοιχτός στην πιθανότητα το εμβόλιο να είναι η αιτία όλων αυτών. «Είπε ότι είδε κάποια περίεργα πράγματα να συμβαίνουν με τα εμβόλια, αλλά δεν ήταν σίγουρος τι να κάνει για να τα αντιμετωπίσει», εξήγησε η Ντομινίκ.

Εν συνεχεία, ο Ντομινίκ επισκέφτηκε έναν παραδοσιακό νευρολόγο. Εξέτασε την μαγνητική τομογραφία της και είπε ότι “δεν υπάρχει τίποτα να δει σε αυτήν” και ότι έπρεπε να δει έναν θεραπευτή. «

τότε, η Ντομινίκ πήγε σε έναν λειτουργικό νευρολόγο που “την άκουσε με μεγάλη προσοχή”, είπε. Ο νευρολόγος της είπε: «Αυτό είναι κάτι που προκάλεσε το εμβόλιο μέσα σου».

Ο γιατρός είπε στην Ντομινίκ ότι βίωνε «δυστονικές καταιγίδες» και συνέστησε γλουταθειόνη, κουρκουμά και άλλα συμπληρώματα για την αντιμετώπιση των δυστονικών κινήσεων και της φλεγμονής της.

Σύμφωνα με το Journal of Clinical Movement Disorders , μια δυστονική καταιγίδα είναι μια τρομακτική υπερκινητική διαταραχή που πλήττει τις κινήσεις του ανθρωπίνου σώματος. Τα κλινικά χαρακτηριστικά της δυστονικής καταιγίδας περιλαμβάνουν πυρετό, ταχυκαρδία, ταχυπνοια ή αναπνευστική αλλαγή, υπέρταση, εφίδρωση και αυτόνομη αστάθεια. Η δυστονία μπορεί να είναι τονωτική (δηλαδή παρατεταμένη στάση σώματος) ή φασική (δηλαδή ακανόνιστο τράνταγμα). Ο πόνος είναι κανονικός και συχνά απαιτεί επιθετικό συμπτωματικό έλεγχο.

Η Ντομινίκ μπήκε σε ειδικό σε διάσημο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και διάγνωση, αλλά επρόκειτο να περιμένει τέσσερις μήνες.

Τα συμπτώματά της έγιναν τόσο άσχημα που πήγε στα επείγοντα. Έκανε τελικά μια αξονική τομογραφία για να αποκλείσει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Ντομινίκ διαγνώστηκε με σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS), μια κατάσταση που δεν είχε πριν από τον εμβολιασμό, και αυτοάνοση χρόνια απομυελινωτική πολυραδιονευροπάθεια – ένα σπάνιο είδος αυτοάνοσης διαταραχής όπου το σώμα επιτίθεται στα λιπαρά καλύμματα των ινών που μονώνουν και προστατεύουν νεύρα.

Είχε επίσης νευροπάθεια και ανωμαλίες σάρωσης εγκεφάλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Τα ευρήματα των εξετάσεων της Ντομινίκ!

Η Ντομινίκ έστειλε τα αποτελέσματά της στον νευρολόγο στο διάσημο ινστιτούτο, ο οποίος είπε ότι τα συμπτώματά της ήταν «μόνο στο κεφάλι της».

Η Ντομινίκ δεν είχε προηγούμενη έκθεση στον COVID και είχε ιστορικό αυτοάνοσης θυρεοειδίτιδας χασιμότο , αν και ήταν σε ύφεση από το 2019. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περισσότερες εξετάσεις για να προσδιορίσει την έκταση των τραυματισμών της.

Υπέβαλε μια αναφορά στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου ( VAERS ) και επικοινώνησε με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για τις επιπτώσεις μετά από εμβόλιο. Επικοινώνησε επίσης με την Pfizer, η οποία της έστειλε μια έρευνα, την οποία επέστρεψε μέσω ταχυδρομείου.

Επικοινώνησε, τέλος, με τον γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wis.).

Η Ντομινίκ βρήκε το θάρρος να μοιραστεί την ιστορία της στο Instagram και έγινε viral! Ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσουν περισσότεροι πολίτες ανά τον κόσμο!

 

 

Πηγή 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button