breaking newsΕλλάδα

Κασσελάκης: Αυτά τα άρρωστα σχέδια θέλει να περάσει και στην Ελλάδα – Έτοιμος να γίνει πατέρας μαζί με τον σύντροφο του Tyler μέσω παρένθετης μητέρας

 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βερολίνου, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που αναδείχθηκε ως «φαβορί» από τον πρώτο γύρο των εκλογών, «δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ευθυγράμμιση της ελληνικής νομοθεσίας με τις πιο προοδευτικές ευρωπαϊκές χώρες σε όλα τα θέματα ισότητας και προστασίας των γυναικών, των μονογονεϊκών οικογενειών, των αναπήρων και των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων».

Ως έφηβος έζησε στις ΗΠΑ όπου και έκανε καριέρα

Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «TAZ», ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «ενήργησε γρήγορα και ήθελε να είναι αυτόνομος από μικρή ηλικία» και ότι χάρη στον Αλέξη Τσίπρα εισήλθε πρόσφατα στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης ίδρυσε την ηλεκτρονική πλατφόρμα «CVfromGreece» βοηθώντας τους νέους με τον τρόπο αυτό να βελτιώσουν το βιογραφικό τους για αιτήσεις σε θέσεις εργασίας ή για να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Στις ΗΠΑ, ο Κασσελάκης συζούσε- και συζεί- με το νοσοκόμο Τάιλερ Μακμπέθ. Το ζευγάρι σχεδιάζει να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.

«Με στεναχωρεί που μπορούμε να αποκτήσουμε παιδιά στην Αμερική τα οποία δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», λέει με παράπονο.

Ο Στέφανος τόνισε επίσης ότι απόλυτη προτεραιότητά του είναι ότι η χώρα «πρέπει να λειτουργεί δημοκρατικά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη κάθαρση από κάτω προς τα πάνω. Παντού. Χρειάζεται γερό στομάχι για αυτό και πρέπει να χαλάσεις το παιχνίδι για πολλούς ανθρώπους. Είμαι έτοιμος να το πράξω».

Back to top button