breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αποκάλυψη-σοκ από πρώην ερευνητή του MIT: «Τα εμβόλια κατά Covid αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα & προκαλούν καρκίνους»

Ο μικροβιολόγος Κέβιν ΜακΚέρναν, πρώην ερευνητής στο project του Ανθρώπινου Γονιδιώματος για το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, είπε ότι ανακάλυψε τον ιό του πιθήκου SV40, έναν ιό που βρίσκεται σε πιθήκους και ανθρώπους και περιέχεται μέσα σε εμβόλια mRNA κατά της  COVID-19 και ο οποίος έχει συνδεθεί με τον καρκίνο στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών!

 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το The Defender:

Ο μικροβιολόγος Kevin McKernan, πρώην ερευνητής και επικεφαλής της ομάδας για του project του Ανθρώπινου Γονιδιώματος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), ανακάλυψε τεράστια μόλυνση του DNA στα εμβόλια mRNA COVID-19.

Το 2002, το Lancet δημοσίευσε στοιχεία που συνδέουν τα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας μολυσμένα με SV40 με το λέμφωμα Non-Hodgkin.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, το εμβόλιο μπορεί να ευθύνεται για έως και το 50% των 55.000 περιπτώσεων λεμφώματος Hodgkin που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο!

Το επίπεδο μόλυνσης ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την μέτρησή της, αλλά ανεξαρτήτως από την μέθοδο που χρησιμοποιείται, το επίπεδο μόλυνσης του DNA είναι σημαντικά υψηλότερο από τα ρυθμιστικά όρια τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Το υψηλότερο επίπεδο μόλυνσης DNA που βρέθηκε ήταν 30% .

Το εν λόγω πόρισμα για το DNA σημαίνει ότι οι λήψεις mRNA κατά του COVID-19 μπορεί να έχουν την ικανότητα να αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα!

Ακόμα κι αν δεν συμβεί γενετική τροποποίηση, το γεγονός ότι εισάγετε ξένο DNA στα κύτταρά σας ενέχει κίνδυνο από μόνο του. Η κυτταροπλασματική επιμόλυνση μπορεί επίσης να επιτρέψει γενετική παραποίηση, καθώς ο πυρήνας αποσυναρμολογείται και ανταλλάσσει κυτταρικά συστατικά με το κυτταρόπλασμα κατά την διάρκεια της κυτταρικής διαίρεσης.

Ο Δρ. Steven E. Greer πήρε συνέντευξη από τον μικροβιολόγο Kevin McKernan και τον Dr Sucharit Bhakdi σχετικά με τους κινδύνους που εντόπισε η ομάδα του McKernan στα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Όπως αποδεικνύεται, η πρωτεΐνη ακίδας και το mRNA δεν είναι οι μόνοι κίνδυνοι αυτών των ενέσεων.

Η ομάδα του McKernan ανακάλυψε υποκινητές SV40 που, για δεκαετίες, ήταν ύποπτοι ότι προκαλούν καρκίνο στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών.

Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο OSF Preprints στις αρχές Απριλίου.

Όπως εξηγείται στην περίληψη :

«Χρησιμοποιήθηκαν αρκετές μέθοδοι για την αξιολόγηση της σύνθεσης νουκλεϊκού οξέος τεσσάρων ληγμένων φιαλιδίων των δισθενών εμβολίων mRNA Moderna και Pfizer. Αξιολογήθηκαν δύο φιαλίδια από κάθε προμηθευτή. …

Πολλαπλές αναλύσεις δείχνουν μόλυνση DNA που υπερβαίνει τις απαιτήσεις 330 ng/mg του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και τις απαιτήσεις 10 ng/δόση του FDA».

Όπως σημειώθηκε από τον Greer, αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις και οι φαρμακευτικές εταιρείες «έχουν παραπλανήσει τον κόσμο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι ήταν γνωστό στο παρελθόν».

Εάν αυτά τα ευρήματα είναι σωστά, θα σήμαινε επίσης ότι «τα λεγόμενα «εμβόλια» στην πραγματικότητα αλλάζουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και προκαλούν μόνιμη παραγωγή της θανατηφόρας πρωτεΐνης ακίδας» και αυτή η εσωτερική παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας, με τη σειρά του, «θα προκαλούσε το ανοσοποιητικό σύστημα για να επιτεθεί στα δικά του κύτταρα», λέει ο Greer.

Στην συνέντευξη, ο McKernan εξηγεί πώς οι μολυντές του DNA που βρίσκονται στα εμβόλια COVID μπορούν να οδηγήσουν στην γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος και ο Bhakti εξετάζει πώς και γιατί οι βολές μπορούν να προκαλέσουν αυτοάνοσες ασθένειες!

Το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε πρόσφατα στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Μάλιστα όπως τονίζει, οι πλεονάζοντας θάνατοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στους νέους ανθρώπους και τις χρονιές 2021 και 2022.

Ο Dr Ryan Cole ο διάσημος παθολόγος από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, πρόσφατα προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξει τα εμβόλια κατά της Covid-19 στην αύξηση των καρκίνων αλλά και στην αναστολή της ικανότητας του DNA να αυτοεπιδιορθωθεί.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά «Τα κύταρα δεν λένε ψέματα. Οι θρομβώσεις δεν λένε ψέματα. Τα κατεστραμμένα όργανα δεν λένε ψέματα».

«Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι μια τοξίνη. Συνεπώς, δεν έχει σημασία αν (το εμβόλιο) είναι Johnson and Johnson, AstraZeneca, Moderna ή Pfizer.

Όλα αυτά κάνουν το σώμα σας να παράγει πρωτεΐνη-ακίδα.

Αυτή η πρωτεΐνη-ακίδα προσδένεται σε μια οικογένεια ογκοκατασταλτικών γονιδίων, την p53. Επίσης, προσδένεται στα γονίδια για τον καρκίνο του μαστού και για τον καρκίνο των ωοθηκών, τα BRCA. Γνωρίζουμε ότι αυτή η πρωτεΐνη-ακίδα μπορεί να επάγει τις οδούς του καρκίνου!

Οι καρκίνοι παρουσιάζουν αύξηση σ’ ολόκληρο το φάσμα!

Λεμφώματα, λευχαιμίες, αιματολογικοί καρκίνοι…. Επειδή η ακίδα πάει στον μυελό των οστών.

Το λιπιδικό νανοσωματίδιο μεταφέρει το mRNA στα διαιρούμενα βλαστοκύτταρά σας επειδή αυτό δεν παραμένει στο μπράτσο… Μπορεί να εισέλθει σε οποιοδήποτε κύτταρο μέσα στο σώμα σας και μετατρέπει αυτό κύτταρο σε ένα εργοστάσιο ακίδων!

pronews

Back to top button