breaking newsΔιεθνή

Καζάν: Άρωμα σατανισμού και παραληρήματος! Εισβολή σε Λύκειο στο Καζάν.11 νεκροί στις 11/5 οι 7 μαθητές. Ο 19χρονος ένοπλος δηλώνει πως είναι Θεός και μισεί τους πάντες !Το σατανιστικό προφίλ του Μακελάρη!! BINTEO AΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ

Άρωμα σατανισμού και παραληρήματος. Νοσηρό σκοτεινό ντελίριο και τραγωδία.. 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων επτά μαθητών, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί της 11ης Μαΐου στo Kazan στη Ρωσία όταν ένοπλος εισέβαλε σε λύκειο στην πρωτεύουσα του Ταταρστάν, μια δημοκρατία που βρίσκεται στη λεκάνη του Βόλγα.Οι αρχές διέψευσαν πως ήταν 2 οι επιτιθέμενοι.Ο 19χρονος μακελάρης είπε ότι είναι Θεός και μισεί τους πάντες..θεός του σκότους….

Mια θανατηφόρα ένοπλη επίθεση σκότωσε 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 7 μαθητών, σήμερα το πρωί της 11ης Μαΐου στις εγκαταστάσεις του λυκείου αρ. 175 στην πόλη Καζάν, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, στην κεντρική Ρωσία, όπου είχαν εισχωρήσει σύμφωνα με αρχικέες πληροφορίες δύο ένοπλοι τρομοκράτες.Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, δύο άτομα άρχισαν να πυροβολούν. Ένας από αυτούς ένας 19χρονος άντρας – συνελήφθη. Ο νεαρός μπήκε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα με ένα όπλο και άνοιξε πυρ. Ο δεύτερος σκοπευτής αποκλείστηκε από τις ειδικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο κτίριο.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης από τις δυνάμεις ασφαλείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10:52 π.μ. τοπική ώρα (9:52 π.μ. ώρα Γαλλίας) σύμφωνα με την εφημερίδα Kommersant, ένας από τους δύο επιτιθέμενους σκοτώθηκε. Ο άλλος, ένας 19χρονος φοιτητής oνόματι  Ilnaz Galyaviev, συνελήφθη.

Εν τω μεταξύ, σκοτώθηκαν 7 μαθητές της όγδοης τάξης, αντίστοιχης της δεύτερης τάξης, 4 αγόρια και 3 κορίτσια. Δύο από αυτά πήδηξαν από τον τρίτο όροφο. Τέσσερις ενήλικες τραυματίστηκαν επίσης θανάσιμα. Δεκαέξι άλλοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 12 παιδιών και 4 ενηλίκων, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Εικόνα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, Roustam Minnikhanov, επισκέφθηκε τη σκηνή του δράματος και, σύμφωνα με την Gazeta.ru, περιέγραψε το μακελειό ως «μια μεγάλη τραγωδία για το Ταταρστάν και για όλη τη Ρωσία», διευκρινίζοντας ότι «το λύκειο και οι οικογένειες θα μπορούσαν να υπολογίζουν» σε κάθε απαραίτητη βοήθεια ». Η ασφάλεια όλων των σχολείων στην πόλη έχει ενισχυθεί και η 12η Μαΐου ανακηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στο Ταταρστάν.

Ο συλληφθείς είναι φοιτητής τέταρτου έτους στο Καζάν. Σύμφωνα με το Gazeta.ru, είπε στην αστυνομία ότι ήρθε στο γυμνάσιο με δική του πρωτοβουλία, ότι ήθελε οι «μαθητές να γνωρίζουν ότι ήταν θεός» και ότι αυτός και ο δεύτερος επιτιθέμενος «μισούσαν όλον τον κόσμο». Το όπλο του νεαρού άνδρα καταχωρήθηκε επίσημα.

Ο Galyaviev αποφοίτησε από το σχολείο Νο 175 πριν από τέσσερα χρόνια και πήγε στο κολέγιο ως προγραμματιστής, αλλά αποβλήθηκε τον Απρίλιο του 2021 λόγω ακαδημαϊκού χρέους. Ένα βίντεο της πρώτης ανάκρισης του δολοφόνου εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, στο οποίο λέει: «Μισώ όλους. Πριν από δύο μήνες συνειδητοποίησα ότι είμαι Θεός ».

  • Ο Galyaviev ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι Hatsan συνοδείας PS smoothbore, το οποίο έλαβε άδεια για αποθήκευση στις 28 Απριλίου. Ταυτόχρονα, δεν υπήρχε ασφάλεια στο σχολείο Νο 175, αλλά μόνο ένα κουμπί συναγερμού.
  • Ο Πούτιν ανέθεσε στη Ρωσική Φρουρά να περιορίσει τη διακίνηση μη στρατιωτικών όπλων στη Ρωσία. Η Ερευνητική Επιτροπή κίνησε ποινική υπόθεση για δολοφονία (μέρος 2 του άρθρου 105 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας).
  • Το Mash δημοσίευσε δύο βίντεο που δείχνουν έναν σκοπευτή να περπατά στο δρόμο προς το σχολείο με ένα όπλο στο χέρι του. Κανένας από τους περαστικούς δεν τον σταμάτησε ούτε κάλεσε την αστυνομία.

”Εγώ ο ίδιος συνειδητοποίησα ότι είμαι ο Θεός ” αναφέρει σ΄ένα βίντεο της ανάκρισης ο ” Kazan shooter “…

Δεμένος σ΄έναν πάγκο ο Ilnaz Galyaviev απαντά προκλητικά όσο και παραληρηματικά στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Στο υλικό που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, ο Γκαλιάβιεφ, δεμένος σε ένα παγκάκι σε αστυνομικό τμήμα, με γυμνό ματωμένο κορμό, δεμένος λέει στους αξιωματούχους ασφαλείας για τα κίνητρα της πράξης του.

Φωνάζει ότι «είναι θεός» και αυτό «μόλις το συνειδητοποίησε» περίπου πριν από δύο μήνες.

«Και το καλοκαίρι, ένα τέρας άρχισε να ξυπνά μέσα μου. Άρχισα να μισώ τους πάντες. Πάντα τους μισούσα όλους! ” – φωνάζει ο Γκιάλαβιεφ.

Δηλώνει ότι κανείς δεν του είπε ότι ήταν «θεός» και είπε στη μητέρα του για αυτό. Στο ίδιο δευτερόλεπτο, λέει ότι δεν έχει μητέρα.

«Απλώς την αποκαλώ« έτσι ». Δεν είναι η μητέρα μου. Δεν έχω γονείς, σας μισώ όλους. Δεν έχω μητέρα,εγκατέλειψα τα πάντα. Η γυναίκα που με γέννησε δεν είναι μητέρα. Δεν υπάρχει μαμά ή πατέρας. Ξέρουν!” – φωνάζει ο “Kazan shooter”.

Εκτός οθόνης, ο ανακριτής προσπαθεί ήρεμα να μιλήσει με τον Γκαλιάβιεφ, αλλά δεν μπορεί να ηρεμήσει και κάθε τόσο και στη συνέχεια καταρρέει να ουρλιάζει.

Όπως γράφει το “Business Online”, ο Galyaviev χαρακτηρίζεται ως κλειστός τύπος. Τον περασμένο μήνα, αποβλήθηκε από το κολέγιο TISBI λόγω ακαδημαϊκού χρέους και αποτυχίας συμμετοχής σε κρατικές εξετάσεις.

Λίγες ώρες πριν από την επίθεση, ο νεαρός έγραψε στο κανάλι Telegram ότι ετοίμαζε μαζική δολοφονία .Στις 28 Απριλίου πήρε άδεια όπλου και στις 4 Μαΐου, ο Ilnaz Galyaviev δημιούργησε ένα κανάλι στο Telegram στο οποίο αποκαλούσε τον εαυτό του «θεό» και προειδοποίησε για την προγραμματισμένη σφαγή.

Θυμηθείτε ότι μετά τη σύλληψη, ο Galyaviev είπε ότι είχε τοποθετήσει βόμβα στον τόπο κατοικίας του, αλλά κατά τη διάρκεια της εξέτασης του διαμερίσματος δεν βρέθηκε εκρηκτική συσκευή.

Τίποτα δεν είναι γνωστό για το πού βρίσκεται η μητέρα του σκοπευτή. Ο πατέρας του έχει ήδη επικοινωνήσει με τις δυνάμεις ασφαλείας και πήγε για ανάκριση.

dimpenews.com

Back to top button