breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Τα… γυρνάει ο Σατανιστής Έλον Μασκ: Δεσμεύεται να καταπολεμήσει ακόμη πιο σκληρά τη ρητορική μίσους!

 

Ο Έλον Μασκ έχει υποσχεθεί να καταστείλει πιο σκληρά από τους προκατόχουςτου τη λεγόμενη «ρητορική μίσους» εφαρμόζοντας μια πολιτική «μηδενικής ανοχής» σε περιεχόμενο που θεωρείται προσβλητικό από μια επιλεγμένη ομάδα συντονιστών.

Ο Μασκ αποκάλυψε ότι στην ομάδα ADL (μια διεθνής εβραϊκή ΜΚΟ με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικεύεται στο δίκαιο των πολιτικών δικαιωμάτων, θα δοθούν εργαλεία για την απαγόρευση χρηστών και τη διαγραφή περιεχομένου που θεωρούν «ρητορική μίσους».Στιγμιότυπο οθόνης 20221102 091042 e1667416682311 Συμβολικές φωτογραφίες του μήνα (Νοέμβριος 2022)κοστούμι e1667417188942 Συμβολικές φωτογραφίες του μήνα (Νοέμβριος 2022)

Ο Μασκ επέμεινε ωστόσο στην υπόσχεσή του να καταργήσει την απαγόρευση “αμφιλεγόμενων” χρηστών όπως ο Άλεξ Τζόουνς, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μίλο Γιαννόπουλος.

Αν και είπε ότι δεν πιστεύει πλέον ότι τα άτομα αυτά πρέπει να διώκονται για παραβίαση των κανόνων του Twitter, θα πρέπει να επανεξετάσει το ADL. την περίπτωσή τους…

Ένας από τους ανώτερους υπαλλήλους του Μασκ που έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη της μετριοπάθειας στο Twitter, ο Yoel Roth, έχει ιστορικό να αποκαλεί τους Ρεπουμπλικάνους «Ναζί» και υβρίζει τον Τραμπ στην πλατφόρμα:

«Από το Σάββατο, έχουμε επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της αύξησης της συμπεριφοράς μίσους στο Twitter. Έχουμε σημειώσει μετρήσιμη πρόοδο, καταργώντας περισσότερους από 1500 λογαριασμούς και μειώνοντας τις εμφανίσεις σε αυτό το περιεχόμενο σχεδόν στο μηδέν. Εδώ είναι τα πιο πρόσφατα για τη δουλειά μας και τι ακολουθεί.», είπε ο νέος συνεργάτης του Μασκ.

«Το κύριο μέτρο επιτυχίας μας για την εποπτεία περιεχομένου είναι οι εμφανίσεις: πόσες φορές βλέπουν οι χρήστες μας επιβλαβές περιεχόμενο. Οι αλλαγές που κάναμε έχουν σχεδόν εξολοθρεύσει αυτό το περιεχόμενο στην αναζήτηση στο Twitter.”

«Οι εντυπώσεις που είχαμε σε αυτό το περιεχόμενο σε επίπεδο πλατφόρμας. Είναι πως έχουμε να κάνουμε κυρίως με το λεγόμενο τρολάρισμα. Οι 1500 λογαριασμοί που καταργήσαμε δεν αντιστοιχούν σε 1500 άτομα. Πολλοί είναι επαναλαμβανόμενοι με αυτό το σκοπό».

«Πολλοί από εσάς έχετε πει ότι έχετε αναφέρει συμπεριφορά μίσους και έχετε λάβει ειδοποιήσεις που λένε ότι δεν αποτελεί παραβίαση. Να γιατί προσπαθούμε να το διορθώσουμε:”

«Για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το πλαίσιο πίσω από τα δυνητικά επιβλαβή Tweets, αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις αναφορές σε πρώτο πρόσωπο και παρευρισκόμενους.

Για παράδειγμα: Πρώτο πρόσωπο είναι η αλληλεπίδραση μίσους που συμβαίνει σε σένα ή σε στοχεύει. Ενώ παρευρισκόμενος είναι αυτό που συμβαίνει σε κάποιον άλλο».

“Γιατί? Επειδή οι παρευρισκόμενοι δεν έχουν πάντα πλήρες πλαίσιο, έχουμε υψηλότερη γραμμή για τις αναφορές περαστικών προκειμένου να εντοπίσουμε μια παράβαση. Ως αποτέλεσμα, πολλές αναφορές για Tweets που στην πραγματικότητα παραβιάζουν τις πολιτικές μας καταλήγουν να επισημαίνονται ως μη παραβατικές κατά την πρώτη εξέταση.»

«Αλλάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλουμε αυτές τις πολιτικές, για να αντιμετωπίσουμε τα κενά σε αυτα τα ζητήματα».

«Θα ακούσετε περισσότερα από εμένα και τις ομάδες μας τις επόμενες μέρες καθώς θα προοδεύουμε. Αναμένουμε τα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι κάνουμε ουσιαστικές βελτιώσεις»…

 

Πηγή

Back to top button