breaking newsΔιεθνή

Η Ελληνίδα κειμενογράφος του Μπάκιγχαμ μιλά για το παρασκήνιο της περιπέτειας υγείας της Κέιτ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο βασιλιάς Κάρολος αλλά και η πριγκίπισσα Κέιτ.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον η οποία χειρουργήθηκε την Τρίτη στην κοιλιά στο νοσοκομείο London Clinic προκαλώντας ανησυχία στους Βρετανούς. Σημειώνεται ότι η περιπέτεια της υγείας του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον δεν έχει «καμία σχέση με καρκίνο» έσπευσε το παλάτι αλλά στην Βρετανία η ανησυχία είναι μεγάλη για το νούμερο 1 και νούμερο 4 των ανακτόρων.

Η Κέιτ παραμένει νοσηλευόμενη κατόπιν χειρουργείου στην «κοιλιακή χώρα». Σημειώνεται ότι στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο, μπήκε δύο ημέρες πριν το χειρουργείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Είναι καλά, έχει ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της μέχρι το Πάσχα», ανέφερε στην τηλεόραση του Mega η Αριάδνη Μανέτα που εργάζεται ως κειμενογράφος για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Για την πριγκίπισσά της Ουαλίας έχουμε κάποιες λεπτομερείς ξέρουμε πως δεν είναι καρκίνωμα δεν σχετίζεται με καρκίνο δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε με την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Για τον Βασιλιά Κάρολο δεν ξέρουμε ακριβώς αναφορικά με την νοσηλεία του που πιστεύουμε πως θα είναι την επόμενη εβδομάδα, είναι μία διαδικασία δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει την εργασία του», αναφέρει το BBC.

Aπό την πλευρά του το CNN σχολίασε: «Ήταν μία έκπληξη, η Κέιτ έμοιαζε υγιέστατη, φαινόταν φανταστική όταν την είδαμε τελευταία φορά στους βασιλικούς καθήκοντα όταν την είδαμε τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια και τώρα αυτά τα νέα σήμερα πως πήγε σε κλινική στο Λονδίνο και είχε μία εγχείρηση χαμηλά στην κοιλία εχθές και θα παραμείνει για 10 – 14 ημέρες και δεν περιμένουμε να την δούμε πάλι σε βασιλικά καθήκοντα έως το Πάσχα που είναι μία μακρά περίοδος ανάρρωσης».

Το London Clinic βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο και πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στη χώρα και το οποίο έχουν επιλέξει για να νοσηλευτούν ο Πρίγκιπας Φίλιππος (σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ), η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα (αδερφή της Ελισάβετ) αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και αρχηγοί κρατών όπως ο Τζον Φ. Κέννεντι.

Η κλινική διαθέτει ένα κορυφαίο κέντρο αντιμετώπισης του καρκίνου που φιλοξενεί ασθενείς για χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και άλλες θεραπείες. Το 2019, απέκτησε ένα εξειδικευμένο κέντρο ρομποτικής χειρουργικής.

Οι ασθενείς έχουν ιδιωτικό θυρωρό ενώ ο σεφ του νοσοκομείου διευθύνει μια κουζίνα που σερβίρει ψάρια από σκάφη της Κορνουάλης και κρέας από την αγορά Smithfields.

Το 2010, η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαινίασε το ειδικό κέντρο καρκίνου του νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, ωστόσο σημειώνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον θα μείνει στο νοσοκομείο από 10 έως 14 ημέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της για

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενους αρραβώνες της», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε χειρουργείο

Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί προσεχώς σε επέμβαση στον προστατικό αδένα. Η σύζυγός του, Καμίλα είπε: «Είναι πολύ καλά σας ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Σύμφωνα με την dailymail, η δούκισσα του Εδιμβούργου φάνηκε να είναι σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Elmbridge Mencap στο Surrey, όπου εθεάθη να χορεύει για τα γενέθλιά της.

Η Καμίλα, μένει στο Dumfries House στο East Ayrshire, όπου ο βασιλιάς είχε προγραμματίσει μια σειρά από συναντήσεις και εκδηλώσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι οποίες αναβλήθηκαν μετά από συμβουλή του γιατρού του.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για την πριγκίπισσα Κέιτ που μπήκε στο νοσοκομείο την Τρίτη και έκανε επέμβαση στην κοιλιά, κορυφώνεται καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής λόγος του χειρουργείου, παρά μόνο ότι «είναι καλά» αλλά θα χρειαστούν μέχρι και τρεις μήνες για να αναρρώσει.

Αναμένεται να μείνει στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της στο Windsor. Σήμερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε την σύζυγό του στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από την επέμβασή της.

PrimeNews.

Back to top button