breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Γαλλία: Έρχεται νόμος που θα τιμωρεί με φυλάκιση και πρόστιμα όσους αμφισβητούν τα mRNA εμβόλια

Ως ποινικό αδίκημα θα θεωρείται στη Γαλλία η κριτική στα εμβόλια mRNA, αυτό θα μπορούσε να κλείσει στη φυλακή, όποιους ενθαρρύνουν ανθρώπους να αρνούνται την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη (σύμφωνα με την «επιστήμη»).

Όποιος συμβουλεύει τον κόσμο ενάντια στο mRNA ή άλλες «ιατρικές θεραπείες» που είναι «προφανώς κατάλληλες» για θεραπεία με βάση την τρέχουσα κατάσταση της ιατρικής γνώσης, μπορεί στο μέλλον να φυλακιστεί έως και τρία χρόνια ή να λάβει πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ.

Ήταν ένα σκληρό ζήτημα, αλλά το καθεστώς Μακρόν τελικά πήρε τον δρόμο του.  4 είναι κεντρικό στοιχείο του νέου νόμου, ο οποίος πρώτα διαγράφηκε αλλά στη συνέχεια επαναφέρθηκε. Αυτό δημιουργεί νέο ποινικό αδίκημα και ποινικοποιεί το « αίτημα διακοπής ή αποχής από θεραπευτική ή προφυλακτική ιατρική θεραπεία» καθώς και «το αίτημα για χρήση πρακτικών που παρουσιάζονται ως θεραπευτικές ή προφυλακτικές ». Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε αντίσταση στη θεραπεία με mRNA (και σε άλλες εταιρικές ιατρικές μεθόδους) μπορεί να ποινικοποιηθεί στο μέλλον.

Φανταστείτε γιατί πράγμα μιλάμε, ποινικοποιούν την κριτική σε ένα πειραματικό σκεύασμα που ακόμα δε έχει πάρει τελική άδεια και φυσικά δε πρόκειται να πάρει ποτέ, με τόσες παρενέργειες και θανάτους που προκάλεσε!

Αν και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που τίποτα πια δε μας κάνει εντύπωση, όσο παράλογο, κι όσο αυταρχικό κι αν είναι…

Οι επικριτές ονόμασαν το νόμο «Άρθρο της Pfizer»

4 είναι κεντρικό στοιχείο του νέου νόμου, ποινικοποιεί το « αίτημα διακοπής ή αποχής από θεραπευτική ή προλυπτική ιατρική θεραπεία » καθώς και «το αίτημα για χρήση πρακτικών που παρουσιάζονται ως θεραπευτικές ή προλυπτικές ». Αυτό ισχύει γενικότερα, για οποιαδήποτε αντίδραση σε όποιαδήπορε θεραπεία προτείνει η.. επιστήμη αλλά ειδικότερα για την θεραπεία με mRNA (καθώς εκεί υπάρχουν οι αντιδράσεις).

Η βιολόγος Annelise Bocquet, δήλωσε σοκαρισμένη και έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο X:

« Στους διεθνείς φίλους και συναδέλφους μου: Σήμερα ψηφίστηκε νόμος στη Γαλλία νόμος που απαγορεύει οποιαδήποτε αντίθεση στις ενέσεις mRNA-LNP ως «αιρετική παρέκκλιση». Τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως τρία χρόνια και 45.000 ευρώ».

Αντιδημοκρατικός ελιγμός

Οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης – με εξαίρεση τη Σοσιαλδημοκρατική Ομάδα – (τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα είναι πάντα υπερ των πιο αυταρχικών νόμων), θεώρησαν τον νόμο ως προκατάληψη της λεγόμενης «εναλλακτικής ιατρικής» και αντιδημοκρατική απειλή για τους καταγγέλλοντες.

«Ο αγώνας ενάντια στις επικίνδυνες σεχταριστικές εξελίξεις δεν πρέπει να συνιστά τιμωρία των πρακτικών συμπληρωματικής φροντίδας ή κατανάλωσης φυτοθεραπευτικών προϊόντων που είναι σύμφωνα και με το νόμο», δήλωσε ο Jean-François Coulomme από την αριστερή συμμαχία. Ενώ ο Thomas Ménage από το «Rassemblement national» της Le Pen χαρακτήρισε τον νόμο «μια ακόμα εχθρική πράξη προςτην ελευθερία».

Υπήρξε και ένας πολιτικός από το κόμμα του Μακρόν που μίλησε για συμμαχία ενάντια στην επιστήμη για την οποία «ντρεπόταν».

Σε ποιον απευθύνεται το νέο αδίκημα. πρέπει να πάρουμε μέτρα γιατί «Η επόμενη πανδημία έρχεται» ήταν ένα επιχείρημα που ακουγόταν συνεχώς από την κυβέρνηση.

Τώρα το νομοσχέδιο επιστρέφει στη Γερουσία. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αντίσταση εκεί, αλλά οι Μακρονιστές βρίσκουν τρόπους να το παρακάμψουν με την βοήθεια των σοσιαλιστών.

PrimeNews.

Back to top button