breaking newsΕλλάδα

«Αόρατες» αφίξεις παράνομων μεταναστών στην δυτική Λέσβο – Τις ανακοινώνει ΜΚΟ με στενές σχέσεις με τη Τουρκία!

 

Εικοσιένα παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν στην περιοχή Μεγάλα Θέρμα της Δυτικής Λέσβου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παράνομοι μετανάστες βγήκαν τις προηγούμενές ημέρες και διασκορπίστηκαν μέσα στα βουνά.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Μυτιλήνη φαίνεται πως κανένας δεν ελέγχει όσους φτάνουν στην Δυτική Λέσβου καθώς αποκαλυπτική είναι η ανάρτηση που έκανε η Aegean Boat Report

Όπως αναφέρει η Aegean Boat Report μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί 21 άτομα μετά κοντά στα Μεγάλα Θέρμα, στη Λέσβο.

Ποια είναι ηAegean Boat Report;

Μια ΜΚΟ με όλα τα χαρακτηριστικά πλατφόρμας συλλογής και προώθησης πληροφοριών σε χώρες μη φιλικές προς την Ελλάδα (οι νοούντες νοήτωσαν) έχει καταγραφεί από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για την Aegean Boat Report η οποία κάνει «καταγραφή» των κινήσεων του Λιμενικού και έχει σήμα το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε οθωμανικό λάβαρο και είναι η βασική αρτηρία μεταφοράς πληροφοριών από και προς τις ακτές της Μικράς Ασίας, των Τούρκων διακινητών παράνομων μεταναστών οι οποίοι διεισδύουν εν συνεχεία στην Ελλάδα.

Το pronews.gr είναι το ΜΜΕ που είχε αποκαλύψει την παράνομη δραστηριότητα της ERCI μιας ΜΚΟ η οποία είχε άμεση σχέση με τον Τ.Σόρος διαμέσου της γνωστής οργάνωσής του Solidarity Now.

Εδώ πρόκειται για μια περίπτωση στην οποία φαίνεται πως οι σχέσεις με την άλλη πλευρά του Αιγαίου είναι κάτι περισσότερο από στενές.

Τελευταίο κατόρθωμα της Aegean Boat Report είναι η καταγραφή προσπάθειας του Λιμενικού να επιστρέψει παράνομους μετανάστες πίσω στην Τουρκία την περασμένη Παρασκευή.

Ως πηγή του βίντεο, η οργάνωση δίνει την τουρκική Ακτοφυλακή!

Πως πάντα ξέρουν πόσοι και που είναι; Μεγάλα ερωτήματα.

 

 

Pronews
Back to top button