breaking newsΔιεθνή

HΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε μαθητή της – «Θέλω να με αγγίζεις παντού»

ΗΠΑ: Μία 25χρονη καθηγήτρια γυμνασίου έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της, ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι. Καταδικάστηκε αλλά δεν φυλακίστηκε. «Στέρησε στον γιο μου τα όνειρά του» είπε η μητέρα του

Την καταδίκη της 25χρονης καθηγήτριας ΜακΚένα Κίντρεντ που έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της ενώ ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι για κυνήγι αποφάσισε δικαστήριο στις ΗΠΑ. Η μητέρα του θύματος ισχυρίζεται ότι οι «αρπακτικές ενέργειες» της παιδαγωγού απογύμνωσαν τον μαθητή από τα όνειρά του.

Η 25χρονη που ήταν εκπαιδευτικός στο Central Valley High School στην πολιτεία της Ουάσινγκτον πάντως, δεν οδηγήθηκε στη φυλάκη καθώς η απόφαση προβλέπει δύο χρόνια υπό επιτήρηση, 700 δολάρια πρόστιμο ένταξη στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για 10 χρόνια.

Η 25χρονη δήλωσε πάντως ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά και επικοινωνία με ανήλικο για ανήθικούς σκοπούς. Η ανάρμοστη σχέση της καθηγήτριας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022 όταν ο ανήλικος ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Instagram και οι δύο τους ξεκίνησαν να ανταλάσσουν μηνύματα, σύμφωνα με το Spokeman-Review.

Η πρώτη ερωτική επαφή τους πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στο σπίτι της εκπαιδευτικού ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι. Έναν μήνα μετά φίλοι του ανήλικου αποκάλυψαν στη διεύθυνση του σχολείου φωτογραφίες των μηνυμάτων που αντάλλασσαν μαθητής και εκπαιδευτικός.

Στα μηνύματα η εκπαιδευτική και ο ανήλικος έγραφαν μεταξύ άλλων: «θέλω να είσαι στο δωμάτιό μου», «όταν τα άλλα κορίτσια μιλούν για σένα στην τάξη τρελαινόμουν», «Μου αρέσει πολύ να με αγγίζεις». Η εκπαιδευτικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια τον Δεκέμβριο του 2022 και τελικά παραιτήθηκε το 2023.

Οι ντετέκτιβ κατέσχεσαν το τηλέφωνο του εφήβου και βρήκαν φωτογραφίες selfie της καθηγήτριας αλλά και του ίδιου, αλλά δεν βρήκαν «καμία φωτογραφία που να φαινόταν απροκάλυπτα σεξουαλικό χαρακτήρα», σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η μητέρα του αγοριού έκανε λόγο για «κατάχρηση εξουσίας» από την εκπαιδευτικό υποστηρίζοντας ότι το παιδί δεν μπορούσε να κάνει τα μαθήματά του και είχε επηρεαστεί κοινωνικά και συναισθηματικά.«Το φως που κουβαλούσε έχει χαμηλώσει», είπε.

Η σχολική περιφέρεια έθεσε την καθηγήτρια σε διοικητική άδεια τον Δεκέμβριο του 2022, προτού παραιτηθεί το 2023. Η Κίνρεντ ζήτησε συγγνώμη από τον έφηβο και την οικογένειά του, αναγνωρίζοντας τον πόνο που προκάλεσε.

«Ξέρω ότι η χρονιά που πέρασε ήταν απίστευτα δύσκολη για όλους τους εμπλεκόμενους. Ως αποτέλεσμα των πράξεών μου, έχασα την καριέρα μου, τις πολύτιμες φιλίες μου, τις ελευθερίες μου και έχω απογοητεύσει αμέτρητους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν», είπε στο δικαστήριο. «Η ψυχική μου υγεία έχει επίσης επηρεαστεί σημαντικά από αυτό το γεγονός. Νιώθω βαθιά ντροπή για τον πόνο που προκάλεσα».

PrimeNews.

Back to top button