Διεθνή

Πρακτόρικο θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη. Δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky σ’ έκρηξη σε καφετέρια. Ανατινάχθηκε παγιδευμένο με 200 gr TNT αγαλματίδιο που του το πρόσφερε μια κοπέλα! BINTEO ΦΩΤΟ

Πρακτόρικο θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη. Δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση ο στρατιωτικός διοικητής, πολεμικός ανταποκριτής Vladlen Tatarsky σε έκρηξη σε ένα καφέ. Ανατινάχθηκε παγιδευμένο αγαλαμτίδιο του που του πρόσφερε μια κοπέλα που εμφανίστηκε ως θαυμάστριά του καλλιτέχνης.
μεταφέρει το TASS .Άλλα 16 άτομα τραυματίστηκαν. Πρόκειται για στοχευμένη τρομοκρατική επίθεση.
Στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης, έκρηξη σημειώθηκε στο καφέ Street Food Bar No. 1 στο ανάχωμα Universitetskaya. Ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky σκοτώθηκε, άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αυτό ανέφεραν στο TASS την Κυριακή οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Τι έγινε γνωστό για την έκρηξη σε καφετέρια στην Αγία Πετρούπολη

«Υπήρξε μια έκρηξη στο Street Food Bar No. 1 στο Universitetskaya Embankment, σπίτι 25», είπε η πηγή.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο στρατιωτικός διοικητής Vladlen Tatarsky ήταν θύμα της έκρηξης. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

“Στις 2 Απριλίου 2023, στις 18:13, η αστυνομία της περιοχής Vasileostrovskiy έλαβε πληροφορίες ότι ένα άτομο πέθανε ως αποτέλεσμα του συμβάντος, αποδείχθηκε ότι ήταν ο πολεμικός ανταποκριτής Vladlen Tatarsky. 16 άτομα τραυματίστηκαν, εξετάζονται από ιατρούς», ανέφερε το κέντρο Τύπου. Προηγουμένως είχε αναφερθεί για 15 τραυματίες.

Το υπουργείο Εσωτερικών πρόσθεσε ότι η ηγεσία και ομάδα εργαζομένων της Κεντρικής Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας αναχώρησαν για τη σκηνή του δράματος. «Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Αγίας Πετρούπολης εργάζονται επίσης επί τόπου, τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος εξακριβώνονται», ανέφερε το υπουργείο.

Την ώρα της έκρηξης κατέρρευσαν τα τζάμια πρόσοψης του καφενείου σε έκταση 15 τετραγωνικών μέτρων. Μ.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο ίδρυμα.

«Προκαταρκτικά, ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στη σημείο», είπε η πηγή. Η χωρητικότητά του ήταν μεγαλύτερη από 200 gr TNT.

Ο εισαγγελέας της Αγίας Πετρούπολης, Βίκτορ Μέλνικ, έφτασε στο σημείο της έκρηξης, ανέφεραν στο TASS η υπηρεσία Τύπου της εισαγγελίας της πόλης.

«Η εισαγγελία της περιφέρειας Vasileostrovskiy της πόλης της Αγίας Πετρούπολης διοργάνωσε έρευνα με βάση πληροφορίες σχετικά με την έκρηξη σε ένα από τα εστιατόρια στο ανάχωμα Universitetskaya. Ο εισαγγελέας της πόλης της Αγίας Πετρούπολης, Βίκτορ Μέλνικ, βρίσκεται στο σημείο. για τον συντονισμό των ενεργειών των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου», αναφέρει η έκθεση.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν τους παρευρισκόμενους στο καφενείο για εμπλοκή στην έκρηξη.

«Αυτή τη στιγμή, όλοι όσοι βρίσκονταν στο καφέ την ώρα της έκρηξης ελέγχονται για εμπλοκή στο περιστατικό, διαπιστώνεται ποιος θα μπορούσε να φέρει τον εκρηκτικό μηχανισμό», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προηγουμένως είχε διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε ασφάλεια στο ίδρυμα.

Η κυκλοφορία κατά μήκος του Επιχώματος του Πανεπιστημίου έχει αποκλειστεί από την Ακαδημία Τεχνών προς το σημείο. Συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε υπηρεσία, αναφέρει ανταποκριτής του TASS.
Ο Vladlen Tatarsky είναι το ψευδώνυμο του Maxim Fomin. Ο Tatarsky έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα από την αρχή του NWO. Καθημερινά κατέγραφε βίντεο με το όνομα «Evening Vladlen» με αναλυτική ανάλυση της πορείας της ειδικής επιχείρησης και έδινε συμβουλές στους κινητοποιούμενους. Επιπλέον, έκανε αναφορά από το Κρεμλίνο, όπου ήταν παρών κατά την ομιλία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή την ένταξη των εδαφών των περιοχών LPR, DPR, Kherson και Zaporozhye στη Ρωσία.

Τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη, με την υπονόμευση ενός καφέ στην πόλη, οι αρχές αναζητούν μια γυναίκα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η άγνωστη ήταν παρούσα σε συνάντηση με τον στρατιωτικό διοικητή Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη.
Από αυτή την άποψη, οι περισσότεροι ειδικοί θυμούνται τη δολοφονία της Darya Dugina στην περιοχή της Μόσχας, που διοργάνωσαν οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

”Σήμερα, ο συνάδελφος και σύντροφός μας Vladlen Tatarsky σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Βλάντλεν πολέμησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πρώτη γραμμή με τους Ουκρανούς Ναζί. Έχω πάει στα πιο καυτά μέρη στο NWO και πάντα έβγαινε ζωντανός. Όμως ο πόλεμος τον βρήκε σε ένα καφέ της Πετρούπολης.” γράφει ο wargonzo.

“Έδωσε ένα αγαλματίδιο – και μετά από 5 λεπτά εξερράγη.” Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για την έκρηξη στον Βασιλιέφσκι.
Το περιστατικό στο Vasilyevsky έλαβε χώρα σε ένα καφέ όπου στις 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον στρατιωτικό ανταποκριτή Maxim Fomin, γνωστό ως Vladlen Tatarsky. Λίγα λεπτά πριν την έκρηξη δέχτηκε ως δώρο τη δική του προτομή, λένε αυτόπτες μάρτυρες.

«Έκρηξη, όχι αέριο. έκρηξη – Δεν θυμάμαι περαιτέρω », είπε ένας νεαρός άνδρας που έφυγε από το καφέ στο ανάχωμα Universitetskaya, 25 ετών. Άλλοι επισκέπτες θυμήθηκαν το κορίτσι με μια καρό φούστα, που έδωσε στον Τατάρσκι ένα δώρο.

«Έδωσε ένα ειδώλιο, ευχαρίστησε, κάθισε περίπου τρία μέτρα. Έγινε 5 λεπτά αργότερα. Αυτοί που κάθονταν πιο κοντά υπέφεραν», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ήταν το δώρο που ανατινάχθηκε. Η κοπέλα που το παρέδωσε δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Όπως λένε, στο πατριωτικό συλλαλητήριο συγκεντρώθηκαν περίπου εκατό άτομα. Ένα κορίτσι με καρό φούστα καθόταν μόνη σε ένα τραπέζι. Ονόμασε τον εαυτό της καλλιτέχνη και έφερε ένα μεγάλο κουτί από την ντουλάπα, στο οποίο, σύμφωνα με τα λόγια της, υπήρχε μια προτομή του Τατάρσκι, φτιαγμένη από τα χέρια της.

Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης είδαν το δώρο μόνο παροδικά. Λένε ότι είναι επιχρυσωμένο. Ο στρατιωτικός διοικητής την ευχαρίστησε, αστειεύτηκε και έβαλε το κουτί δίπλα του.

«Κάθισε στη θέση της. Περνούν τρία λεπτά και μια έκρηξη, ένας κρότος, μια φλόγα, όλοι τρέχουν », περιγράφει ο συνομιλητής της Fontanka τι συνέβη. Η καλλιτέχνης, όπως φάνηκε, δεν έφυγε εκ των προτέρων και έφυγε από το ίδρυμα μαζί με όλους τους άλλους.

«Ήταν μέχρι και 100 άτομα. Κάποια Nastya καθόταν σε ένα τραπέζι μόνη. Είπε, “Είμαι καλλιτέχνης. Ήθελα να δουλέψω πάνω στον ρώσικο ηρωισμό, αλλά δεν ήταν εύκολο. Επομένως, έχω φτιάξει μόνο το μπούστο σου μέχρι στιγμής. Είναι στην γκαρνταρόμπα.”
Πηγαίνει εκεί, παίρνει ένα μεγάλο κουτί και του το δίνει. είναι κάτι επιχρυσωμένο. Αστειεύεται:
«Ελπίζω να μην με παχύνατε». Λέει ευχαριστώ και το βάζει κάτω.
Κάθεται πίσω και πέρασαν περίπου 3 λεπτά και η έκρηξη, η έκρηξη, οι φλόγες και – όλοι τρέχουν. Η “Nastya” δεν φαινόταν να έχει φύγει εκ των προτέρων.

Ο εισαγγελέας της Πετρούπολης Βίκτορ Μέλνικ βρίσκεται στο σημείο για να συντονίσει τις ενέργειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Η εποπτική αρχή οργάνωσε έλεγχο. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Vladlen Tatarsky πέθανε, 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν. To θύμα καταγόταν από το Ντονμπάς.

dimpenews.com

Back to top button