Διεθνή

Τι έχεις Εύβοια τι είχα πάντα. Πύρινη Κόλαση μέσα στη νύχτα …Το δις εξαμαρτείν. ΒΙΝΤΕΟ

Τι έχεις Εύβοια τι είχα πάντα. Πύρινη Κόλαση μέσα στη νύχτα …Το δις εξαμαρτείν.. επιστροφή στον πύρινο εφιάλτη..

Φωτιά στην Εύβοια: «Κόλαση επί γης» στο Αλιβέρι(newsbomb.gr) Εξετάζεται εκκένωση του χωριού Πράσινο.H πυρκαγιά δίπλα σε σπίτια .Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Μηλάκι .

Οι ισχυροί άνεμοι κάνουν πολύ δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής αφού λόγω της νύχτας έχουν καθηλωθεί τα εναέρια μέσα.

Αυτή την ώρα η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εξετάζεται από τις τοπικές Αρχές η εκκένωση του χωριού Πράσινο.

Από νωρίς στο σημείο επιχείρησαν 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ συνέδραμαν και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μέχρι να πέσει το σκοτάδι, επιχείρησε ρίψεις και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος.fotiatora.gr
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην Εύβοια, η οποία καίει από το απόγευμα της Πέμπτης (6/7). Στο Αλιβέρι οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καθώς το μέτωπο αναζωπυρώνεται διαρκώς και επικρατεί ανησυχία για το πού θα κατευθυνθεί η φωτιά.Η μεγαλύτερη αγωνία όλων δεν είναι άλλη από το να μην κατευθυνθεί το πύρινο μέτωπο προς τα εργοστάσια στην περιοχή, ειδικότερα σε αυτό της ΔΕΗ όπου υπάρχουν δεξαμενές φυσικού αερίου.

” Ξεφεύγει το μέτωπο της φωτιάς στο Αλιβέρι. Οι μαύροι καπνοί έχουν καλύψει σχεδόν όλο τον ουρανό της Εύβοιας, με το μέτωπο να είναι ορατό ακόμα και από τον Κάραβο!”(newsbomb.gr)

dimpenews.com

Back to top button