Ελλάδα

Κoυλn ακoυς; Γκεμπρεγέσoυς: Δεν απoτρέπoυv την μετάδoση τα εμβoλια..Εivαι Σκάvδαλο ΟXΙ σε αλλες δoσεις ! ΑKOΥΩ ΝΑ ΛΕΣ…..

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, υποστήριξε ότι η «ελευθερία», όπως την υπόσχονται οι κυβερνήσεις, δεν θα έρθει με τα εμβόλια….


Όπως είπε ο Γκεμπρεγέσους τα εμβόλια «δεν αποτρέπουν πλήρως την μετάδοση» και ότι οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν μέτρα. Μάλιστα στάθηκα και στις χώρες που έχουν εμβολιάσει μαζικά τον πληθυσμό και καταγράφουν πολλά κρούσματα.

«Ο Covid-19 αυξάνεται σε χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, στην ανατολική Ευρώπη, αλλά και σε χώρες με μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο όπως στην δυτική Ευρώπη.

Είναι άλλη μια υπενθύμιση, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά ότι τα εμβόλια δεν αντικαθιστούν την ανάγκη για άλλες προφυλάξεις.

Τα εμβόλια  δεν αποτρέπουν πλήρως την μετάδοση!

 Συνεχίζουμε να προτείνουμε την προσαρμοσμένη και αναλογική χρήση των δοκιμασμένων μασκών, των κοινωνικών αποστάσεων, μέτρα για την πρόληψη του συνωστισμού και άλλα».

Με άλλα λόγια η ζωή δεν θα δοθεί πίσω, αντιθέτως θα επιβάλλονται συνεχώς μέτρα περιορισμού για όλους! Ο «ειδικός των ειδικών» μίλησε. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε πει ότι είναι «σκάνδαλο» η χορήγηση της τρίτης δόσης, ενώ είχε ταχθεί κατά και του εμβολιασμού παιδιών.

«Δεν έχει λογική να δίνεις ενισχυτική δόση στους υγιείς ενήλικες ή να εμβολιάζεις παιδιά», είπε και πρόσθεσε.

«Κάθε ημέρα χορηγούνται περίπου έξι φορές περισσότερες αναμνηστικές δόσεις παγκοσμίως σε σχέση με τις πρώτες δόσεις σε χώρες χαμηλού εισοδήματος» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτό είναι ένα σκάνδαλο το οποίο πρέπει να σταματήσει τώρα».



πηγη 

Back to top button