breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο βίος και η πολιτεία του ευγονιστή Μπιλι Γκειτσόπουλου

Ο βασικός χρηματοδότης του ΠΟΥ, Μπιλ Γκέιτς, που το κύριο μέλημα του είναι η μείωση πληθυσμού, κάτι το οποίο παραδέχτηκε σε ομιλία του στο Tedx το 2010.

Μπορεί να μη δηλώνει ευγονιστής ο ίδιος αλλά κατάγεται απο οικογένεια ευγονιστών που εντελώς τυχαία ήταν επίσης το κύριο μέλημα τους η μείωση του πληθυσμού.

Η διαφορά είναι πως οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς παραδέχονταν πως ήταν ευγονιστές και ήθελαν την εξάλειψη των φτωχών.

Οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς ήταν διευθυντές του “planned parenthood” που ο κύριος σκοπός είναι οι ανθρώπινες εκτρώσεις.

 

Πολλοί οργανισμοί παλιότερα δήλωναν ανοιχτά την ευγονική τους ταυτότητα, όπως και ο οργανισμός “planned parenthood” αρχικά μιλούσε για την υποχρεωτική στείρωση “των αδύναμων ανθρώπων”, των φτωχών (ειδικά αφροαμερικανών), ανάπηρων, με νοητική υστέρηση και άτομα με επιληψία.

Το ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί πολλές έρευνες για την αντισύλληψη, όπως ένα αντισυλληπτικό τηλεδιαχειριζόμενο μέσο μιας κάψουλας που απελευθερώνει ορμόνες για περίπου 16 χρόνια, μέσω σήματος που δίνει ο γιατρός.

Το DMPA, ή Depo Provera, αντισυλληπτικό ενέσιμο που προωθείται απο το ίδρυμα Bill & Melinda Gates – Σε συνεργασία με την Βρετανική κυβέρνηση – και που ως στόχο είχε τους φτωχούς της Ινδίας (Αποστολή Parivar Vikas).

Κατάφερε να στειρώσει πολλές γυναίκες στην Ινδία χωρίς τη συναίνεση τους, ενώ άλλες κατέστησε παράλυτες η με χρόνια προβλήματα. Το προιόν αυτό στις ΗΠΑ μπήκε σε “black box” λόγω αύξησης του καρκίνου του μαστού, της οστεοπόρωσης, και της δυσκολίας επαναφοράς της γονιμότητας.

Ο Bill Gates κατηγορείται πολλά χρόνια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με εμβόλια που προκαλούν στειρώσεις και θάνατο σε ανυποψίαστους ανθρώπους σε φτωχές χώρες

 

Το 2014, ένα άρθρο δημοσιεύτηκε από τους Economic Times of India , με τίτλο Αμφιλεγόμενες μελέτες εμβολίων: Γιατί το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates δέχεται πυρά από επικριτές στην Ινδία; 

«Το 2009, πολλά σχολεία φτωχών παιδιών στην περιοχή Khammam στην Τελανγκάνα (τότε μέρος της αδιαίρετης Άντρα Πραντές), έγιναν τοποθεσίες για μελέτες παρατήρησης για το εμβόλιο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και χορηγήθηκε σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ εννέα και 15 ετών.

Το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Gardasil, της Merck και Χορηγήθηκε σε περίπου 16.000 κορίτσια.

Λίγους μήνες αργότερα πολλές μαθήτριες αρρώστησαν και κάποιες πέθαναν.

Στις 29 Οκτωβρίου 2012, Ινδοί ακτιβιστές και επαγγελματίες της υγείας εκπροσωπούμενοι απο τον πρόεδρο του κέντρου γυναικών της Ινδίας, καυέθεσαν προσφυγή στο ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας, σύμφωνα με το άρθρο που αφορά της γυναίκες, εναντίον:

  • του Γενικού Ελεγκτή φαρμάκων της Ινδίας
  • του Ινδικού Συμβούλιου Ιατρικής Έρευνας ( χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Gates )
  • της Πολιτείας Άντρα Πραντές
  • της Πολιτείας Γκουτζαράτ
  • της PATH International ( χρηματοδοτούμενη από το Ίδρυμα Gates )
  • GlaxoSmithKline Asia Private Limited 
  • Η MSD Pharmaceuticals γνωστή και ως Merck Private Limited 

Η αναφορά περιέγραφε πώς οι παραπάνω οργανώσεις εμβολίασαν δεκάδες χιλιάδες ευάλωτα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 10-14 ετών και στη συνέχεια τα εγκατέλειψαν χωρίς να παρέχουν πληροφορίες για πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, να προγραμματίσουν εξετάσεις παρακολούθησης ή να προσφέρουν θεραπεία μετά τον εμβολιασμό.

Όλα τα κορίτσια εμβολιάστηκαν από τη ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) με έδρα τις ΗΠΑ και το PATH (Πρόγραμμα για την Κατάλληλη Τεχνολογία στην Υγεία).

Όπως αναφέρεται στην αναφορά, το έργο διακόπηκε μόνο αφού αρκετές γυναικείες οργανώσεις ανέφεραν:

  • Θάνατους μεταξύ των συμμετεχόντων
  • Την χρήση ευάλωτου πληθυσμού
  • Έλλειψη ενημερωμένης συναίνεσης

Τα εγκλήματα του Bill Gates στην Αφρική

Τον Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Gouro, στο Τσαντ, στην Αφρική, που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου Σαχάρα, πεντακόσια παιδιά κλείστηκαν στο σχολείο τους και απείληθηκαν ότι εάν δεν συμφωνούσαν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας. , δεν θα λάβουν περαιτέρω εκπαίδευση.

Αυτά τα παιδιά εμβολιάστηκαν εν αγνοία των γονιών τους, με ένα μη αδειοδοτημένο εμβόλιο που περνούσε ακόμα την τρίτη και την τέταρτη φάση δοκιμών. Μέσα σε λίγες ώρες, 106 παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, εμετούς, έντονους ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση.

Έπρεπε να περιμένουν μια ολόκληρη εβδομάδα για να έρθει ένας γιατρός, ενώ η ομάδα των εμβολιαστών προχώρησε στον εμβολιασμό και άλλων παιδιών στο χωριό.

Όταν τελικά ήρθε ο γιατρός, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τα παιδιά. 

Η ομάδα των εμβολιαστών, μόλις είδε τι είχε συμβεί, έφυγε έντρομη από το χωριό.

Η αρχική αναφορά γράφτηκε σε μια μικρή τοπική εφημερίδα που ονομάζεται La Voix . Η εφημερίδα ανέφερε ότι σαράντα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Φάγια και αργότερα με αεροπλάνο σε δύο νοσοκομεία στη N’Djamena, την πρωτεύουσα του Τσαντ.

Πολλά από αυτά τα άρρωστα παιδιά που έγιναν πειραματόζωα μεταφέρθηκαν πίσω στο χωριό τους χωρίς διάγνωση και σε κάθε οικογένεια δόθηκε ένα ποσό περίπου £1000 από την κυβέρνηση. Δεν υπογράφηκαν έντυπα και δεν εμφανίστηκαν έγγραφα. Ενημερώθηκαν απλά ότι τα παιδιά τους δεν αρρώστησαν από το εμβόλιο.

Το γεγονός αποσιωποιήθηκε και το μόνο mainstream ειδησεογραφικό κανάλι που είχε επισημάνει τα δεινά αυτών των φτωχών παιδιών ήταν ένα τοπικό κανάλι με το όνομα Tchad, το οποίο τράβηξε βίντεο του τότε πρωθυπουργού του Τσαντ να επισκέπτεται τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Η VacTruth, η οποία ανέφερε αυτήν την ιστορία, έχει αντίγραφα όλων των αρχικών εκθέσεων, μαζί με ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και κυβερνητικών εγγράφων. Ωστόσο, παρά αυτά τα στοιχεία και τη λεπτομερή και εκτενή κάλυψη του VacTruth, συμπεριλαμβανομένης της επισήμανσης τηλεοπτικών πλάνων, για άλλη μια φορά, το πρόγραμμα εμβολίων χαιρετίστηκε με επιτυχία.

Οι ομάδες πίσω από αυτό το έργο ήταν οι PATH, WHO, UNICEF και το Ίδρυμα Gates,  και κατά τη διάρκεια των ερευνών του Vactruth, ανακαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα το όλο έργο διευθυνόταν από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.

Το Ίδρυμα Gates χτύπησε ξανά δύο χρόνια αργότερα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά έναν εμβολιασμό κατά του τετάνου με την ορμόνη hCG.

Το 2014, γιατροί από την Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια κατά του τετάνου που είχαν χορηγηθεί σε 2,3 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF είχαν μολυνθεί επίτηδες με την ορμόνη κατά της γονιμότητας hCG.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η είδηση ​​ήρθε αφότου ανακοινώθηκε ότι το Ίδρυμα Gates είχε αναθέσει στη UNICEF26 εκατομμύρια δολάρια για την εξάλειψη του μητρικού και νεογνικού τετάνου (MNT) μέχρι το 2005.

Δείτε επίσης: Αφρικανές γυναίκες με ένεση με εμβόλια με ορμόνες κατά της γονιμότητας

Δυστυχώς, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, η MG Modern Ghana  ανέφερε ότι περισσότερα από 500.000 νεαρά κορίτσια και γυναίκες είχαν στειρωθεί, μετά το εμβόλιο κατά του τετάνου που χορηγήθηκε από την κυβέρνηση το 2014 και το 2015.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Γκέιτς και οι φίλοι του δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τις προσπάθειές τους και έτσι αποφάσισαν να εισαγάγουν και ένα δεύτερο εμβόλιο που περιέχει ορμόνες στους πολίτες της Κένυας.

Το 2015, η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας (KCCB) ανέφερε ότι είχαν αποφασίσει να μποϊκοτάρουν το τρέχον πρόγραμμα εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας επειδή πίστευαν ότι το εμβόλιο που κατασκευάστηκε από το Serum Institute of India , έναν άλλο οργανισμό που έλαβε χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Gates , μπορεί να περιέχει οιστραδιόλη, ένα παράγωγο της ορμόνης οιστρογόνου, που πιστεύεται ότι προκαλεί στειρότητα.

Μετά από όλα αυτα τα στοιχεία που αφορούν προγράμματα εμβολίων απο το Ίδρυμα Gates, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί οι πολίτες των ΗΠΑ ζήτησαν από τον Λευκό Οίκο να ερευνήσει το ίδρυμα με περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς ο κ. Γκέιτς ανακοινώνει την πρόθεσή του να παράσχει έναν COVID -19 εμβόλιο για τον εμβολιασμό ολόκληρου του κόσμου , χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία για αυτό το εμβόλιο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης της κατάστασης εμβολιασμού κάποιου στο δέρμα του χρησιμοποιώντας ένα αόρατο «τατουάζ» στο δέρμα του .

Οι Αφρικανικές χώρες οι οποίες έχουν πέσει θύματα του ΠΟΥ και του Γκέιτς πολλές φορές στο παρελθόν, ξέρουν καλύτερα από το να συμφωνήσουν στην άνευ προηγουμένου αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ.

Όπως θα δείτε και στο βιντεο εδώ

Φυσικά τα στοιχεία είναι πάρα πολλά και δε φτάνουν να περιγράψουν σε ένα μόνο άρθρο τον βίο και την πολιτεία του Μπιλ Γκείτς, είναι πιθανό να ακολουθήσει και δεύτερο μέρος.

 

Πηγή

Back to top button