breaking newsΕλλάδα

Επιχειρούμενη πόλωση. Τούρκικος τύπος: Η ΜΙΤ συνέλαβε πράκτορα της ΕΥΠ ελληνικής καταγωγής.

Είδηση της τελευταίας στιγμής: ”Επιχείρηση που κόβει την ανάσα από τη MIT: Συνελήφθη Έλληνας πράκτορας!” αναφέρουν τα τουρκικά μέσα. Φέρεται από τον τούρκικο τύπο ο κρατούμενος να έχει ελληνική υπηκοότητα..
”Έκτακτη είδηση… Ο Έλληνας πολίτης Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να κατασκοπεύει την Τουρκία για λογαριασμό της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συνελήφθη από τη ΜΙΤ” σύμφωνα με τούρκικο τύπο. Σίγουρα η ελληνική πλευρά θα τοποθετηθεί..
Η Τουρκία περνά σε μπαράζ ποικίλων προκλήσεων πλέον.
”Διαπιστώθηκε ότι ο Muhammed Amar Ampara, ο οποίος ήταν αποφασισμένος ότι συμμετείχε σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες κατά της Τουρκίας, συγκέντρωσε πληροφορίες για τα στοιχεία της TAF και τις μετέφερε στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών….

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της.

Διαπιστώθηκε ότι ο Έλληνας κατάσκοπος Ampara συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία και ασχολούνταν με κατασκοπευτικές δραστηριότητες υπό την κάλυψη του εμπορίου.

Διαπιστώθηκε ότι ο Ampara, ο οποίος συνελήφθη από την επιχείρηση MIT, συγκεντρώνει πληροφορίες για τα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα σύνορα και τις μεταφέρει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και διεξάγει έρευνα για Σύρους στην Τουρκία και επιχειρηματίες που υποστηρίζουν την FETO που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα. , σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΥΠ.” αναφέρουν τα τούρκικα μέσα όπως η haber7.

Η νευρικότητα της Τουρκίας είναι προφανής όπως και η επιχειρούμενη πόλωση. Ο πόλεμος πληροφοριών και η προπαγάνδα χτυπάει κόκκινο.

dimpenews.com

Back to top button