breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Η Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει τη σύλληψη και τη φυλάκιση γονέων που αντιτίθενται στην επέμβαση αλλαγής φύλου παιδιών

 

 

Η Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σύλληψη και τη φυλάκιση γονέων που τολμούν να αμφισβητήσουν τη σεξουαλική επέμβαση παιδιών.

Ο νόμος SB 596, γραμμένος από τον γερουσιαστή Anthony Portantino, θα «αντιμετωπίσει το ζήτημα των δασκάλων που δέχονται παρενόχληση και στοχεύει να παρέχει ένα ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους τους μαθητές και τους δασκάλους». Και αυτό θα το κάνει πραγματικότητα καταργώντας ουσιαστικά τα δικαιώματα της 1ης Τροποποίησης για άτομα που αντιτίθενται στη ριζοσπαστική τρανς ιδεολογία.

Ο προτεινόμενος νόμος ορίζει ότι «κάθε άτομο που υποβάλλει σχολικό υπάλληλο σε απειλές ή παρενόχληση ενώ ο εργαζόμενος λείπει από το σχολείο ή μετά τις ώρες του σχολείου για λόγους που σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του» θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 1.000 $ και φυλάκιση μέχρι έως ένα έτος.

Το Bigleaguepolitics.com αναφέρει: Το τι συνιστά «παρενόχληση» θα καθορίζεται πλέον από ακροαριστερούς δικαστές, εισαγγελείς και γραφειοκράτες που βρίσκονται υπό την επιρροή μιας διαστροφικής κοινωνικοπολιτικής ομάδας. Η παρενόχληση ορίζεται στο νομοσχέδιο της Καλιφόρνια ως μια «γνώση και εσκεμμένη συμπεριφορά που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο που ανησυχεί σοβαρά, ενοχλεί ή παρενοχλεί το άτομο και που δεν εξυπηρετεί κανένα νόμιμο σκοπό».

Μια πρόταση του συντάκτη του νομοσχεδίου υπονοεί επίσης ότι η νομοθεσία θα χρησιμοποιηθεί για να στοχοποιήσει και να κυνηγήσει άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν σχόλια που εκθέτουν τους τρανς κατηχητές.

«Οι δάσκαλοι εκφοβίζονται και παρενοχλούνται επειδή κάνουν τη δουλειά τους», είπε ο Portantino. «Το SB 596 θα διασφαλίσει ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συνεχίσουν με ασφάλεια να είναι εκπαιδευτικοί, βοηθώντας τους μαθητές τους να ευδοκιμήσουν χωρίς φόβο και εκφοβισμό. Είμαι πολύ ευγνώμων προς τους δασκάλους της περιφέρειάς μου για τη δέσμευσή τους προς τα παιδιά μας και που έφεραν υπόψη μου την ανάγκη αυτού του νομοσχεδίου».

Το Big League Politics  έχει αναφέρει εκτενώς για τα ΛΟΑΤΚΙ+ αρπακτικά που λημαίνουν στα σχολεία των ΗΠΑ και λεηλατούν τις ψυχές των παιδιών με δαιμονική προπαγάνδα:

Ένας πληροφοριοδότης αποκάλυψε πώς δάσκαλοι και διοικητές σε δημόσια σχολεία σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ομάδες «Rainbow Clubs» ή Gay-Straight Alliance (GSA) προκειμένου να καλλωπίσουν τα παιδιά και να τα κατηχήσουν στην ατζέντα LGBT.

Ο πληροφοριοδότης, μια αυτοαποκαλούμενη «μεταρρυθμισμένη» πολεμίστρια κοινωνικής δικαιοσύνης, ονόματι Christina Buttons, εισχώρησε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο εκπαιδευτικοί και υποστηρικτές LGBT σχεδίαζαν τους καλύτερους τρόπους για να στοχεύσουν τα παιδιά και να διεστραυλώσουν την ψυχή τους χωρίς οι γονείς τους να μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη μέχρι να είναι πολυ αργά.

«Κάτι που λέω στους μαθητές… στην τάξη μου και μετά πηγαίνω γρήγορα στις άλλες τάξεις της 5ης δημοτικού και λέω είναι ότι, ”παιδάκια μου, για να ξέρετε ότι είναι εντελώς δική σας επιλογή αν θέλετε να έρθετε ή όχι στο φεστιβάλ των τρανσέξουαλ, χμμ, απλά ξέρετε τι, δεν πρέπει να το αναφέρετε στους γονείς σας, γιατί είναι μεγάλοι και δεν θα το καταλάβουν όπως εσείς… οπότε θέλω να μου υποσχεθείτε πως ολο αυτό θα μείνει μεταξύ μας”», είπε ένα από αυτά τα αρπακτικά. καθώς μοιράζονταν τις τακτικές χειραγώγησης μικρών παιδιών, με άλλους δασκάλους.

«Η μόνη επίσημη ενημέρωση που στείλαμε στο σπίτι ήταν σε μαθητές της 4ης και της 5ης τάξης. Τους είπαμε ότι δεν ήταν κάτι που απαιτούσε την άδειά τους, ήταν κάτι σαν μια μονόδρομη επικοινωνία για το σπίτι για το σύλλογό μας, και δεν άκουσα καμία άρνηση από κανέναν σχετικά με αυτό. Αλλά, επίσης, σκόπιμα το αφήσαμε στο φλου, καθώς ήταν μια λέσχη για την αποδοχή, την ανεκτικότητα, τη διαφορετικότητα και την ταυτότητα, και μετά στην πανεπιστημιούπολη, το ανακοινώνουμε σε όλους τους ότι διοργανώνουμε μια τέτοια εκδήλωση», είπε ένας άλλος διεστραμμένος δάσκαλος, συμβουλεύοντας τις καλύτερες πρακτικές για το πώς να εξαπατήσουν τους γονείς σχετικά με τη φύση της ατζέντας τους.

Η προφητεία που έκανε ο αμφιλεγόμενος χιουμορίστας Σαμ Χάιντ για την «κρατικά επιβαλλόμενη ομοφυλοφιλία» γίνεται πραγματικότητα…

primenews.

 

Back to top button