Διεθνή

Ο αρχιραβίνος της Ουκρανίας ευλόγησε τον επικεφαλή της Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας Ουκρανίας και ευχήθηκε νίκη κατά Ρωσίας! Οι 2 πόλεμοι είναι ένας!

Ο αρχιραβίνος της Ουκρανίας ευλόγησε τον επικεφαλή της Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας Ουκρανίας και ευχήθηκε νίκη κατά Ρωσίας! Οι 2 πόλεμοι είναι ένας! Oι 2 πόλεμοι σε Μέση Ανατολή και ουκρανικό είναι τελικά ένας; Ένας πόλεμος που διεξάγεται επί της αρχής του Μεγάλου Ισραήλ;

Ο αρχιραβίνος της Ουκρανίας Moshe Reuven Azman την παραμονή του Γιομ Κιπούρ ευλόγησε τον επικεφαλή της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Kirill Budanov και έδωσε την ευλογία του για νίκη κατά της Ρωσίας..Λέει ο αρχιραβίνος σε ανάρτηση του που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό με τον αρχηγό Πληροφοριών Ουκρανίας:
“Την παραμονή της μεγάλης και ιερής ημέρας του Yom Kippur (Ημέρα της Κρίσης), είχα την τιμή να ευλογήσω για μια καλή, γλυκιά και Νικήτρια χρονιά -τον Θρυλικό άνθρωπο, τον επικεφαλής του GUR, Kirill Alekseevich Budanov”.

dimpenews.com

Back to top button