breaking newsΕλλάδα

Νέα «απόβαση» 80 μεταναστών στη Σάμο: Πώς στήθηκε η επιχείρηση με το ταχύπλοο της SeaJets

Στη Σάμο κατέπλευσε λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου το ταχύπλοο Express Jet της SeaJets, μεταφέροντας 80 παράτυπους μετανάστες. Πρόκειται για τη δεύτερη προσέγγιση του σκάφους στο νησί μέσα σε μία εβδομάδα, στο πλαίσιο δρομολογίου που ξεκίνησε από την Κρήτη με ενδιάμεσους σταθμούς την Κω και τη Λέρο.
Νέα μεταφορά 80 μεταναστών στη Σάμο με το Express Jet της SeaJets
Οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι και μεταφέρονται με λεωφορεία στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Ζερβού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες καταγραφής και ταυτοποίησης.
Νωρίτερα το πρωί, 10 άτομα της εταιρείας είχαν φτάσει αεροπορικώς στη Σάμο από την Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη αλλαγή πληρώματος.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αποβίβασης, το πλοίο αναχώρησε με προορισμό το Λαύριο, συνεχίζοντας τη μεταφορά παράνομων μεταναστών από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα.

Back to top button